Super side med gode tilbud og varer der ikke altid kan købes andre steder/mange steder. Elsker da jeg købte en kasse på auktion ved dem som var proppet med så mange Paw patrowl ting jeg brugte til ka... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg blev gjort opmærksom på hjemmesiden i weekenden, så jeg skyndte mig at bestille en masse 😅 Jeg har endnu ikke modtaget mine varer, men der er også kun gået 3 hverdage.. Jeg vil bare virkelig g... Leggi di più
ADVARSEL brug ikke Barato!!! Hvis du ikke vil risikere at få brugt for mange penge. Har brugt Barato nogle gange nu, og da de altid har alt det, du ikke vidste at du manglede, så er det en far... Leggi di più
Sælger varer (dumplings) under falsk markedsføring og beskrivelse og vil efterfølgende ikke tage varer retur. Det værste er dog den uærlighed, der ligger i, at de EFTER jeg skrev til dem, har t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 29% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Har nogle super tilbud på legetøj osv…
Har nogle super tilbud på legetøj osv og når der er bestilt sendes det hurtigt
Hurtig levering og billige varer
Hurtig levering og billige varer. Dog opleves det også at prisen følger varernes kvalitet.
Top karakter herfra
Billige vare af kvalitet. Altid super betjening og hjælp. Kan kun anbefale Barato som et super sted.
Forventet produkter og hurtig levering
Forventet produkter og hurtig levering
På alle måder en positiv oplevelde
Bestilte en fødselsdagsgave
Bestilte en fødselsdagsgave, og den kom rimelig hurtigt og var helt som forventet til en fornuftig pris
Der er en god service og hurtig…
Der er en god service og hurtig levering.
Fine vare.
Bruger tit denne hjemmeside da den har…
Bruger tit denne hjemmeside da den har gode tilbud. Jeg bruger den specielt når der skal købes kalendergaver til drengene. Jeg spare mange penge på denne post. Kan kun anbefale Barato 🤩
God service. Gode vare. Selv da der blev tilbagekalde et produkt, fik vi direkte besked.
Vi har bestilt en del gange fra Barato…
Vi har bestilt en del gange fra Barato efterhånden, alle gange har været uden bemærkninger, det gået super fint.
Produkterne er som lovet og hurtig levering.
Masser billigt legetøj
Masser billigt legetøj , altid gode tilbud.
Desværre er meget næsten altid udsolgt
Lang leveringstid.
Jeg lagde en ordre ved Barato d. 13 maj, i dag er det d. 22. Maj- jeg har sendt mail til Barato d. 20 maj ang. manglende ordre, som stadig ikke er afsendt. Jeg har forsøgt at ringe til dem, da de ikke svarer på mails, og der står på deres hjemmeside at deres ordre ankommer efter senest 4 dage-
Opdatering: pakken blev sendt 10 dage efter jeg bestilte, og kundeservice svarede også denne dag.
Køb kun hvis du har masser af tid til at vente på ildelugtende legetøj
OPDATERING 28/5-26
Jeg har fortsat ikke modtaget min ordre trods mange mails med "kundeservice" og endda en mail om at den er afsendt? men sjovt nok intet fra GLS herom.
Jeg har stillet mig kritisk om deres squishy dumplings er nogle der lugter (hvilket andre har oplevet med dem herfra), da jeg i så fald slet ikke ønsker dem. Michelles (fra "kundeservice") flabede svar er nu at de annullerer ordren, så min næse ikke opsnapper noget hendes ikke kan lugte!? Wow en måde at snakke til sine kunder på, men det bekræfter jo bare at de lugter...
21/5-26
Jeg lagde min ordre d. 13/4. D. 24/4 modtager jeg halvdelen af ordren. Da man ikke kan ringe til dem, sender jeg en mail d. 25/4. 2 dage efter skriver de at det er fordi varen ikke er leveret til deres lager endnu, men at det vil blive sendt 3 dage senere.
Jeg har sendt 6 mails til dem siden, flere af dem uden svar. Senest blev jeg d. 11/5 lovet at ordren straks ville blive sendt og så har der ellers været radiosilence fra dem siden, trods 3 mails mere og fortsat ingen varer her d. 21/5.
Jeg kan nu herinde læse at de squishy dumplings jeg venter på, åbenbart er falske og stinker. De har bondefanget mig, svarer ikke og jeg venter nu åbenbart på falske varer, som måske aldrig kommer og som jeg nu slet ikke ønsker hvis de er falske.
Hold jer langt væk!
Hurtig levering, god kundeservice hvis man uheldigvis får leveret noget med fejl, eller mangler i levering.
Jeg har købt fra dem flere gange
Jeg har købt fra dem flere gange, den ene gang kom varen ikke frem... Men et par mails senere og en medarbejders hårde arbejde for at finde pakken, sende de mig en ny og undskylde mange gange for ulejligheden.
Fine ting😉……..
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.