Barato Recensioni 4802

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Super side med gode tilbud og varer der ikke altid kan købes andre steder/mange steder. Elsker da jeg købte en kasse på auktion ved dem som var proppet med så mange Paw patrowl ting jeg brugte til ka... Leggi di più

Jeg blev gjort opmærksom på hjemmesiden i weekenden, så jeg skyndte mig at bestille en masse 😅 Jeg har endnu ikke modtaget mine varer, men der er også kun gået 3 hverdage.. Jeg vil bare virkelig g... Leggi di più

ADVARSEL brug ikke Barato!!! Hvis du ikke vil risikere at få brugt for mange penge. Har brugt Barato nogle gange nu, og da de altid har alt det, du ikke vidste at du manglede, så er det en far... Leggi di più

Sælger varer (dumplings) under falsk markedsføring og beskrivelse og vil efterfølgende ikke tage varer retur. Det værste er dog den uærlighed, der ligger i, at de EFTER jeg skrev til dem, har t... Leggi di più

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 29% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Julekalender

We had ordered pakkekalender at Barato for two kids. Quick delivery and great variety and quality of toys. Really great value for money and time svare :)

1 dicembre 2025

Kan ikke anbefale at købe squishy…

Kan ikke anbefale at købe squishy dumplings herfra.

Jeg købte 5 stk., og de lugtede alle ekstremt kemisk. Jeg skrev til virksomheden og fik svar om, at lugten ville gå væk.

Efter 5 dage lugter de stadig, og generelt virker de billige og “Kina-agtige” i kvaliteten. Vi har tidligere købt en lignende squishy i Føtex, som hverken lugtede eller føltes på samme måde.

Meget skuffende oplevelse.

13 maggio 2026

Dumblings - benzinlugt

Havde købt 2 dumblings til min datter, som simpelthen stank langt væk af benzin, lige til en gang hovedpine - skriver dette til Barato, som efterfølgende skriver dette er normalt den første tid og der har været tests på dem.

MEN dette bekymre mig stadig, det er trods alt vores børn der skal lege rundt med dette.

Til sammenligning med den vi har købt i Føtex, lugtede den overhovedet ikke….

Hold jer langt fra dumblings fra Barato!

6 maggio 2026

Dårlig lugt og luften stak af

Dårlig lugt og luften stak af
Købt 2 stk XL Squishy Dumpling 9 cm
1 maj - efter 2 dage åbnede jeg dem og en virkelig stærk lugt kom ud a la benzin - diesel det er virkelig slemt - i dag 15 maj er lugten der stadig -
dem kan jeg ikke gi mit barnebarn at lege med - den ene tabte luften / jeg har sendt klage både mail/messinger efterfølgende INTET svar

1 maggio 2026

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Købte to dumpling sqeezie fredag og modtog dem allerede efterfølgende tirsdag. Alt ok, trygt og godt sted at handle.

12 maggio 2026

Misvisende og defekt

Ordren ville blive afsendt specifikt dato, flere dage senere skriver jeg, ingen respons, men varen ender med at blive afsendt. Modtager så dumplings i anden indpakning end angivet på hjemmesiden (uoriginal), 2 ud af 3 var beskadiget og alle 3 var ikke forsejlet rigtigt.
I min originale mail bad jeg om en refundering, da den mail er fortsat ikke besvaret. Nu er der afsendt en ny med anmodning om refundering, den er jeg spændt på om de svare på. De angiver de svare indenfor 1-2 hverdage.

12 maggio 2026

Endnu en pakke der ikke er afsendt

Øv. Jeg må desværre tilslutte mig de mange ærgerlige anmeldelser der er kommet her. Jeg lagde en ordre slut april og jeg venter stadig. Pengene er trukket på min konto og pakken står som “ikke indleveret til gls”.

6 maggio 2026

Min pakke blev lovet leveret d 4 maj

Min pakke blev lovet leveret d 4 maj. GLS har aldrig modtaget pakken, Barato har bare givet besked om at den er afsendt. Men den må jo stadig ligge på deres lager. De svarer ikke på mails. Kan ikke anbefales.

4 maggio 2026

Lang og uafklaret reklamationsproces

Jeg har haft en meget omstændig reklamationsproces hos Barato.

Jeg modtog i marts en vare med beskadiget emballage, som gjorde den uegnet som gave. Jeg reklamerede og fik oplyst, at jeg kunne returnere den og få pengene refunderet, hvilket jeg gjorde.

Efterfølgende blev refunderingen dog afvist med henvisning til, at det var en gratis gave – på trods af at det var den løsning, de selv havde tilbudt.

Jeg er i stedet blevet tilbudt at få varen med beskadiget emballage sendt retur igen eller få refunderet fragten, hvilket ikke løser problemet. Sagen er derfor stadig ikke afsluttet over en måned senere.

Det er ikke den første gang, jeg har haft en reklamationssag hos Barato. Jeg har tidligere modtaget varer med beskadiget emballage eller forkerte varer. Disse sager er blevet løst, men processen har været langsommelig og krævet gentagne henvendelser.

Svar har ofte været langsomme, og der er sjældent blevet foreslået konkrete løsninger.

Jeg handler ikke der igen.

28 aprile 2026

Jeg får hverken svar på hvornår jeg…

Jeg får hverken svar på hvornår jeg modtager min pakke eller om den overhovedet er blevet sendt! De eneste i skriver til mig at jeg burde have haft den i Fredags, og at i ville tjekke op med lageret. Har ikke fået svar fra jer endnu. Og tvivler på om I overhovedet sender den pakke!

23 aprile 2026

Dårlig kundeservice og forsinkede varer

Jeg bestilte en masse surprise-æg herfra som skulle bruges til ungerne til påske. Efter flere dage havde jeg stadigvæk intet modtaget om, at det skulle være sendt. Jeg kontakter kundeservice som skriver at GLS har smidt pakken væk. De tilbyder at lave og sende ordren på ny, men hele 6 ting fra ordren er i mellemtiden udsolgt. De tilbyder at jeg kan vælge noget andet de erstatter det med, men de har intet tilbage i den prisklasse og uanset hvad jeg finder som er tæt på samme pris, vil de ikke sende det med. Jeg finder noget andet til dyrere pris og spørg derefter om det så stadigvæk kan nå hjem til påske. Det bliver jeg lovet. Det er nu påske og jeg har intet modtaget, ej heller en mail eller sms om, at det skulle være sendt. VIRKELIG dårlig service!! Sidste gang jeg handler ved dem.

30 marzo 2026