Super god service, de er begge to virkelig søde og hjælpsomme. Vi fandt desværre ikke noget, men syntes i skal have en god anmeldelse med på vejen alligevel. Også er det fedt I har åbent om søndagen.... Leggi di più
Vi har fået opsat en kæmpe klinke på bagvæggen i køkkenet, som måler 330 x 99 cm, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Banio leverede en professionel og kompetent indsats hele vejen igennem... Leggi di più
Fantastisk service fra start til slut! Efter at have kigget flere forskellige steder efter bordplade vidste vi med det samme at vi ville gå videre med en fra Banio pga. deres meget smukke valgmulig... Leggi di più
Har fået lavet to badeværelser i totalentreprise fra Banio og det har været en helt igennem god oplevelse. God vejledning i valg af fliser, sanitet osv., gode priser og ikke mindst et virkeligt g... Leggi di più
- Negozio di tegole e piastrelle
- Negozio di piani di lavoro da cucina
- Servizio di taglio a getto d'acqua
Når du træder ind i vores showroom, får du en oplevelse. Her handler det ikke om det hurtige salg. Vores passion er æstetik, kvalitet og unikt italiensk design. Vi tager os tid til afklarings- og rådgivningsfasen, så du ender med den perfekte løsning for dig. Vi går ikke op i at fortælle dig om den dyre løsning. Vi fortæller dig om den rigtige løsning.
Læhegnet 75, 2620, Albertslund, Danimarca
- info@banio.dk
- banio.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Fedt butik
Virkelig flot showroom, med alverdens fliser, sanitet og armaturer.. Det var en første gang jeg besøgte dem i Valby, de har virkelig flotte italienske fliser, især dem med marmorlook / trælook.. Kan anbefales, flot udvalg

Risposta di Banio A/S