Super god service, de er begge to virkelig søde og hjælpsomme. Vi fandt desværre ikke noget, men syntes i skal have en god anmeldelse med på vejen alligevel. Også er det fedt I har åbent om søndagen.... Leggi di più

Fantastisk service fra start til slut! Efter at have kigget flere forskellige steder efter bordplade vidste vi med det samme at vi ville gå videre med en fra Banio pga. deres meget smukke valgmulig... Leggi di più

Har fået lavet to badeværelser i totalentreprise fra Banio og det har været en helt igennem god oplevelse. God vejledning i valg af fliser, sanitet osv., gode priser og ikke mindst et virkeligt g... Leggi di più

1. Negozio di tegole e piastrelle
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina
  3. Servizio di taglio a getto d'acqua

Når du træder ind i vores showroom, får du en oplevelse. Her handler det ikke om det hurtige salg. Vores passion er æstetik, kvalitet og unikt italiensk design. Vi tager os tid til afklarings- og rådgivningsfasen, så du ender med den perfekte løsning for dig. Vi går ikke op i at fortælle dig om den dyre løsning. Vi fortæller dig om den rigtige løsning.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,6

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god service

21 giugno 2026

Super service

Super service, flot butik og rådgivningen er i top, har fået den pæneste bordplade til min køkken, af højeste kvalitet.
Varm anbefaling herfra.

14 maggio 2026

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut!
Efter at have kigget flere forskellige steder efter bordplade vidste vi med det samme at vi ville gå videre med en fra Banio pga. deres meget smukke valgmuligheder og den gode service man blev mødt af, da man trådte ind i deres showroom.
Forløbet med opsætningen har fungeret over alt forventning. De har været ude at måle op ad flere omgange, da vi havde lavet en fejl og det var uden ekstra beregning. Man kan mærke at de brænder for at give et flot resultat og det må man sige at vi har fået. Banio kan klart anbefales.

2 marzo 2026

Fantastisk resultat

Vi har fået opsat en kæmpe klinke på bagvæggen i køkkenet, som måler 330 x 99 cm, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Banio leverede en professionel og kompetent indsats hele vejen igennem – fra opmåling til montering. Man kan tydeligt mærke, at Indurain brænder for sit fag, og det afspejler sig i det flotte resultat. Vi kan kun varmt anbefale Banio!

27 settembre 2025

Meget god service

Meget god service, håndværk og pris.
Samt en leveringstid på 4 dage fra opmåling til montering.
Kan virkelig anbefales.

31 gennaio 2025

Der er rigtig god service

Der er rigtig god service - altid tid til svar på spørgsmål.
Vi har fået en bordplade i keramik - fantastisk smuk.
Alt har været i den skønneste orden.
Vi glæder os over vores nye bordplade hver dag 👍⭐️

5 agosto 2024

Utrolig god service.

Utrolig god service gennem virkelig rare mennesker, som udelukkende sælger flotte kvalitets materialer.
Vil du have personlig råd og vejledning du kan bruge til noget, både med hensyn til design og materialer skal du handle med Banio. Jeg giver dem min allerbedste anbefaling.

Bjørn Sørensen

28 aprile 2023

Banio huser et inspirerende showroom…

Banio huser et inspirerende showroom med et fantastisk udvalg af fliser i alle typer, ligesom kvaliteten af både fliser og møbel er upåklagelig.
Personalet er særdeles servicemindede og meget tålmodige, så Banio har været en ren fornøjelse og kan varmt anbefales.

10 luglio 2022

Fantastisk service

Fantastisk kompetent personale, der tager sig god tid til at vise diverse produkter frem. God forståelse for kundernes behov og stil. Yderst tilfredsstillende service.
Varmeste anbefalinger herfra

25 luglio 2020

Super service og vejledning og fantastisk flot arbejde

Super service og vejledning og meget flot showroom hvor man virkelig kan blive inspireret. Vi fik lavet badeværelse og gæstetoilet i totalentreprise - En rigtig god oplevelse, alle er utrolig søde og fleksible og fantastisk flot arbejde - Vi er meget tilfredse med både resultat og service

11 febbraio 2020

En virkelig god oplevelse

God vejledning i valg af fliser, sanitet osv., gode priser og ikke mindst et virkeligt godt forløb med håndværkere. Helt utrolig søde og hjælpsomme, der samtidig leverer et rigtig godt stykke arbejde.

En meget stor fornøjelse og vil anbefale dem til andre, der skal have lavet badeværelse eller have hjælp til nye fliser

15 luglio 2019

Nok Danmarks flotteste showroom!

Super lækker showroom med masser af inspiration! Men det bedste ved Banio er nok personen Redouane som giver sig god tid til at servicere en, rådgive og ikke mindst finde den rette løsning der matcher ens pengepung.

Kan helt klart anbefale Banio som din leverandør til dit nye badeværelse :)

8 maggio 2018
Logo di Banio A/S

Risposta di Banio A/S

Hej Atemad

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse hos Banio. Det betyder meget. :)

Hav en fortsat god dag.

Med venlig hilsen
Redouane, Banio

Tak til Banio for uovertruffen service …

Tak til Banio for uovertruffen service og vejledning. Fed butik, glæder mig til at se deres nye kæmpe showroom!

16 settembre 2017
Logo di Banio A/S

Risposta di Banio A/S

Mange tak for den pæne anmeldelse. Jeg glæder mig til at se dig i det nye showroom.

Med venlig hilsen
Redouane, Banio