Bandagisten kunne med det samme se og høre, hvad der kunne hjælpe mig. 🥰 Jeg er meget glad for mit korset, det har hjulpet mig til, at jeg kan lidt mere i hverdagen og nu kan jeg gå ture og være med... Leggi di più

Tak til Bandagisten 🙌 Jeg vil gerne give en stor anbefaling for den virkelig professionelle behandling og vejledning, jeg har fået i forbindelse med min Scapula Alata. også kaldet Englevinge Je... Leggi di più

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har fået virkelig god hjælp hos Bandagist Centret. Personalet er både professionelt, venligt og meget lyttende. Jeg fik præcis den dokumentation, jeg skulle bruge til kommunen, hurtigt... Leggi di più

Jeg har haft en hel fantastisk oplevelse med Bandagist centeret. Havde indleveret mine støvler til udblokning/reperation i Haderslev afdelingen før Jul og havde kun et par ortopædisk støvlesanda... Leggi di più

1. Ortottista
  2. Produttore di apparecchiature mediche
  3. Fornitore di ausili per la mobilità
  4. Negozio di calzature ortopediche
  5. Servizio di ortottica e prostetica
  6. Protesi

Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Stor tilfredshed!

Du er altid så ikker på Redultatet ved Bandagist Centeret!

11 dicembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse og de ⭐⭐⭐⭐⭐ i vores retning, Karin 🙏

God patientoplevelse

Gode parkeringsforhold, dejligt med kort ventetid ved fremmøde til aftale.
Venlig behandling med gode forklaringer, god tilpasning og godt produkt. Bandagistcentret kan klart anbefales.

24 novembre 2025

Risposta di Bandagist Centret

Vi er glade for, at du oplevede kort ventetid, hvilket vi altid bestræber vi os på at overholde, når der er booket tid hos os. Vi er også altid meget fokuserede på, at der skal være gode parkeringsforhold ved vores afdelinger. Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, Per - den er vi glad for 🙏

Uvenlige, uvillige og nedladende

Efter at have været bruger i mere end 25 år hvor det har fungeret fint er der kommet en ny ejerkreds. Jeg skal da lige love at piben har fået en anden lyd - FØJ for en ringe service, uvenlig og nedladende tale, man vil ikke lave de nødvendige tilrettelser på hjælpemidlet så det passer som det skal selvom det er tale om åbenlyse fejl.
Jeg kan absolut IKKE anbefale Bandagistcentret i Risskov længere - de var decideret uvenlige, uvillige og nedladende!

2 maggio 2025

Risposta di Bandagist Centret

Vi har absolut ingen intentioner om at være hverken uvenlige, uvillige og nedladende og beklager virkelig din oplevelse.

Vi har heller intet ønske om at vores kunder har hjælpemidler, der ikke fungerer, men vi kan desværre ikke se ud fra din anmeldelse, hvilket hjælpemiddel du henviser til, og hvad det er, der ikke fungerer.

Derfor beder vi dig ringe til vores kundecenter på tlf. 8742 5100 hurtigst muligt, så vi har mulighed for at hjælpe dig.

professionel hjælp

22 ottobre 2025

Risposta di Bandagist Centret

Vi er glade for, du er tilfreds med den hjælp, du har fået hos os. Tak for din anmeldelse 🙏

Virkeligt god service

Virkeligt god service, god vejledning om at få den rigtige størelse

13 novembre 2025

Risposta di Bandagist Centret

Vores kolleger gør altid alt, hvad de kan for at hjælpe og vejlede. Tak for at du vil fortælle det 👍

God service i Risskov

God service i Risskov , dygtigt og en utrolig behagelig oplevelse.

29 ottobre 2025

Tak - det giver vi videre til vores kolleger i Risskov 👍

God liner

Den er bedre end den jeg havde før, selv om man skal bruge kræfter på at få den på

22 settembre 2025

Risposta di Bandagist Centret

Tak for det, Dorthe 🙏 En ny liner vil altid være lidt stram at få på i starten, men det skulle gerne blive lettere efter lidt tid. Hvis den fortsætter med at være alt for stram, skal du endelige tage fat i os, og så vil vi gøre alt for at hjælpe dig.

Venlig og kompetent vejledning bl.a

Venlig og kompetent vejledning bl.a. ved fornyelse af bevilling. Man føler sig i trygge hænder ved kontakten med Bandagistcentret i Skive.

1 settembre 2025

Tak for de fine ord, Anette 👍

Kompetent

Hurtig, venlig og kompetent service. Har i mange fået lavet fodindlæg hos Bandagist Centeret Århus. Altid perfekte.

1 settembre 2025

Risposta di Bandagist Centret

Tak for det, Mikael - det er godt at høre, du er tilfreds👍

Nye sko

God oplevelse og et godt produkt der virker

25 agosto 2025

Tak - det giver vi videre til vores skomagere 👍

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Bandagist Centret i Aabenraa. Allerede fra den første samtale blev jeg mødt af et venligt og professionelt personale, der tog sig tid og gjorde tingene ordentligt. Hele forløbet gik som det skulle, og allerede tre uger efter første møde var produkterne klar/ sendt med posten. Kan varmt anbefale dem.

7 luglio 2025

Vi er meget glade for din tilbagemelding, Alexander. Tusind tak for den 👍

Dejlig oplevelse.

Dejlig oplevelse.
Skal lige sige at det var i Viborg🙏
Gode råd og al den hjælp man havde brug for.
Produktet kom efter en uge
I fortjener 10⭐️

19 giugno 2025

Risposta di Bandagist Centret

Tak for de 5 stjerner - og så sender vi naturligvis de ekstra 5 stjerner videre til vores gode kolleger i Viborg 😁

Dejlig samtale og god information

Dejlig samtale og god information, som var til at forstå, sikkert ikke sidste gang jeg er i Birk for at få hjælp til min protese.

20 maggio 2025

Risposta di Bandagist Centret

Vi er glade for, at du fik den hjælp og information, du kunne bruge. Vi giver din ros videre til vores kolleger i Herning 👍

Stor faglighed, service på højt plan

Jeg har været tilknyttet Bandagist Centret i Risskov i en årrække nu, og de får min allerstørste anbefaling. Sikke en service, sikke en faglighed, det er et meget godt sted at lande, hvis man har brug for ekspertise. En særlig tak fra mig til bandagist Tine K.
Birgitte

27 maggio 2025

Risposta di Bandagist Centret

Det er altid dejligt, når vores kolleger får ros, og vi giver din ros videre til Tine. Tak for det, Birgitte 🙏