Ballonkompagniet Recensioni 698

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fantastisk søde og meget hjælpsomme. Havde brug for hurtig ekspedition efter at være blevet brændt af andet steds og de stod klar med ekstrem hurtig hjælp. Kæmpe anbefaling ✨

Det var den beste fars dags gave min far har fået, det at han troede at kassen var tom og så lukkede den op og ud popper den fine ballon med en lille hilsen 🥳det gjorde stor lykke ❤️🥰 Hilsen Belind... Leggi di più

Altid de fineste balloner. Hurtigt svar, når man skriver og meget fleksible i forhold til at få ændret levering, da jeg havde sat den forkerte dato.

Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... Leggi di più

1. Negozio di palloncini
  2. Creatore di opere con palloncini
  3. Negozio di gadget
  4. Negozio di articoli per feste

Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

I er bare fantastiske

I er bare fantastiske
Og sikke en glæde det giver modtager når I kommer til tiden,vil anbefale jer til alle jeg kender
Tusind tak for dejlige oplevelser

27 marzo 2025

Ballon fin og leveret til tiden

Ballon fin og leveret til tiden - men har efter få dage tabt luften - jeg antager at det skyldes kvaliteten af ballonen…
Opfølgning:
Helt eminent kundeservice, der allerede i morges (dagen efter min anmeldelse), har leveret en ny ballon, der helt fra starten svæver bedre og er mere spændstig, så det lover godt :-)
****** TUSINDE TAK ******

26 marzo 2025
Logo di Ballonkompagniet

Risposta di Ballonkompagniet

Hej Britta

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse her på Trustpilot.

Producenten af vores folieballoner lover 3-4 dages svævetid og ofte holder de også meget længere. Så hvis det er kortere end dette må der have været en fejl på ballonen, som desværre sker en sjælden gang i mellem.

Skriv gerne en mail til os på info@ballonkompagniet.dk så finder vi en løsning.

Elendig service

Bestilte ballon til 10 års fødselsdag, ringede inden bestilling for at høre, hvordan det foregik. Beroligende besked, også de næste tre gange, vi ringede for at sikre os, den nåede frem, deraf 2 gange på dagen. Det gjorde den så ikke, den kom en dag for sent og det var jo “Post Nord’s skyld”. Jovist, det står i Handelsbetingelser, men underligt, at det ikke påtales ved personlig kontakt. Elendig service, uprofessionel.

26 marzo 2025
Logo di Ballonkompagniet

Risposta di Ballonkompagniet

Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af os.

Jeg kan kun beklage at vores medarbejder, som du har snakket med inden bestillingen, ikke har pointeret at vi sender med posten og desværre ikke kan garantere 100% at pakken er fremme den ønskede dato, når der vælges levering med PostNord.

Vi sender pakken hverdagen før ønsket leveringsdato og i ca 97% af tilfældene er pakken fremme hverdagen efter. Er man uheldig at havne i de sidste 3% er der tale om 1 dags forsinkelse, som er sket i dette tilfælde.

På trods af den manglende direkte information fra vores medarbejder, er du blevet gjort opmærksom på denne risiko via hjemmesiden ved bestilling, samt i vores handelsbetingelser, som du har læst og accepteret ved bestilling.

Jeg kan desværre kun beklage på vegne af PostNord at pakken er blevet forsinket 1 dag og anbefale fremover at vælge 1 dag tidligere i kalenderen for at kompensere for en eventuel forsinkelse, som heldigvis kun sker meget sjældent.

En overraskelse der altid giver smil som tak!

Den overraskelse og glæde det giver når modtageren får ballonen, er bare ubeskrivelig. Det gælder både når ballonen bliver leveret med chauffør som når den bliver leveret i en kasse med post. Vi har sendt ballonen til både gode ting der skulle fejres men også bare for at give et smil i dårlige tider. En fantastisk gave til en overkommelig pris.

1 marzo 2025

Tårerne fik frit løb

En glad far og bedstefar fik en ballon med et billede af den nærmeste familie på, som en god bedring hilsen i en svær tid. Han blev så overrasket og rørt, at tårerne fik frit løb. Den reaktion havde han ikke haft med en buket blomster, tror jeg.

26 febbraio 2025

Stor fleksibilitet

Jeg bestilt en ballon til levering til Rigshospitalet i dag. I morges fandt jeg dog ud af, at modtager var blevet udskrevet i går aftes, og jeg skyndte mig at skrive til Ballonkompagniet. Til min store glæde blev ballonen leveret til modtagerens hjemadresse få timer senere. Tusind tak for den gode service 🙏🏻

8 febbraio 2025