Fantastisk søde og meget hjælpsomme. Havde brug for hurtig ekspedition efter at være blevet brændt af andet steds og de stod klar med ekstrem hurtig hjælp. Kæmpe anbefaling ✨
Det var den beste fars dags gave min far har fået, det at han troede at kassen var tom og så lukkede den op og ud popper den fine ballon med en lille hilsen 🥳det gjorde stor lykke ❤️🥰 Hilsen Belind... Leggi di più
Altid de fineste balloner. Hurtigt svar, når man skriver og meget fleksible i forhold til at få ændret levering, da jeg havde sat den forkerte dato.
Ballonen jeg havde bestilt, blev leveret i en flot stor æske som beskyttede. Da byen som ballonen skulle leveres til var udenfor listen ift. brug af egne chauffører, blev ballonen sendt med postno... Leggi di più
Vi har fyldt en hel webshop med balloner, om du vil købe dem i løs vægt eller ønsker at få leveret en hel dekoration til dit arrangement, det er din beslutning, alt kan lade sig gøre i samarbejde med Ballonkompagniet.
Jernbane Allé 97, 2720, Vanløse, Danimarca
- info@ballonkompagniet.dk
- ballonkompagniet.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Lovely staff and lovely balloons!
Bliver altid leveret og gør det godt ☺️
Jeg synes jeres balloner er sjove og…
Jeg synes jeres balloner er sjove og fine.
Jeg er dog ked af, at jeg ikke fik leveret min pakke til den forventede tid.
Min mor blev 80 år en tirsdag. Jeg bestilte gaven om søndagen, hvor der stod forventet levering tirsdag. Om formiddagen tirsdag skrev Post Nord, at pakken ville blive leveret tirsdag. Kl. ca. 17 tirsdag sen eftermiddag, fik jeg igen en besked fra Post Nord, at pakken var forsinket. Pakken blev så leveret onsdag eftermiddag, dagen efter hendes store dag.
Jeg fortæller dette, da i skal vide at PostNord ikke levere varen som der bliver betalt for.
Jeg er glad for jeres varer - men leveringen var en kæmpe skuffelse.

Risposta di Ballonkompagniet
Top profesionelle .
Top profesionelle .
Alt var som aftalt.
Brugt dem flere gange og vil gøre det igen.
Fin ballon
Fin ballon, som var en dejlig overraskelse til én som er allergisk overfor blomster. Hurtig og præcis levering. Tak for hjælpen.
Det gjorde vildt glæde ved mit…
Det gjorde vildt glæde ved mit barnebarns 5 års fødselsdag
Jeg nyder at sende ballon hilsner til…
Jeg nyder at sende ballon hilsner til mine kære på mærkedage ❤️ og har snart gjort det en del gange. Altid præcis levering som aftalt af super fine balloner 🎈
Super oplevelse
Bestilte en ballon tirsdag den 2/9 klokken 22:05 - den blev leveret i Roskilde onsdag morgen klokken 08:18.
det kan man da kun kalde super service og kan bestemt ikke andet end kvittere med 5 store stjerner.
Godt sted at købe balloner gode priser
Mega meget tilfreds god service 👍 varen…
Mega meget tilfreds god service 👍 varen kommer som aftalt
Præcis levering og varen levede helt op…
Præcis levering og varen levede helt op til forventningerne.
Hurtig og sikker levering
Jeg kom til at skrive ugyldig adresse…
Jeg kom til at skrive ugyldig adresse så PostNord gik i kludder angående aflevering. Med hjælp fra Ballonkompagniet fik vi fundet forsendelsen og fik rettet adressen. Herefter kom den afsted uden problemer
God service
Det er så fint service
Det er så fint service. Og ikke særlig dyrt, at overraske folk, og den bliver leveret på dagen. Jeg vil da helt sikkert bruge det mere.