Rigtig fint produkt, hvis man befinder sig et sted uden mikroovn. Batteriet holder ikke 8-12 timer. Man kan ca. opvarme 5 flasker inden BabyLun skal oplades igen. Dvs. en batteri-levetid på max 1 1... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale babylun. Du kan nemt og hurtigt at tilberede modermælkserstatning til din baby med den smarte flaske opvarmer pro. Den er alle pengene værd. Hvem vil ikke have mere oversku... Leggi di più
FORFÆRDELIG OPLEVELSE. Jeg tror vi alle kan relatere til at når man købe en sådan produkt er det fordi man håber det kan gøre det hele lidt nemmere. MEN produktet lever på ingen måder op til hvad... Leggi di più
Bestilte flaskevarmeren, får herefter en reklame mail med at man skal tilkøbe adapter til forskellige slags flasker. (Markedsfører sig som om de passer til alle) Derudover sender jeg en mail vedr... Leggi di più
Danmarks første transportable flaskevarmer: Varmer modermælk og erstatning på 5 minutter. Opvarmning af babyens mad er simpelt, effektivt og nemmere end nogensinde før. Vi har udviklet et redskab, som hjælper med at bringe det bedste frem i alle forældre.
Horsensgade 2, 8000, Aarhus C, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Flaskevarmen er helt fantastisk! Den bedste invenstering min mand har gjort for os. Herhjemme kalder vi den “jetbøjle” for babyer. Tak for et fantastisk produkt.

Risposta di Babylun
Vi er meget tilfredse med den og den gør det mega godt..
Synes dog at det er lidt øv at bestille den i lyserød og så få besked om at det er en fejl, dem har i ikke flere af men i vil gerne give mig 10% rabat på en hvid. Og 3 dage efter vi modtager den så sætter i den på tilbud 20% under prisen,,

Risposta di Babylun
Flaskevarmeren fra Babylun er uundværlig for os, når vi er på farten med vores datter.
Derudover er deres kundeservice i top, jeg fik lynhurtig svar på min henvendelse. Sidst men ikke mindst hurtig levering. Babylun kan klart anbefales.

Risposta di Babylun
Tusinde tak Babylun 🙂 Vi har fornyligt købt Opvarmer Pro, og det har virkelig gjort vores liv nemmere. Perfekt til hurtigt at lave mad om natten, eller når jeg er alene hjemme med vores barn. Hurtigt levering og utrolig venlig og kompetent kundeservice. Kan varmt anbefales

Risposta di Babylun
Da der opstod et problem med min babylun flaskevarmer kontaktede jeg dem via Instagram. De svarede hurtigt tilbage, og sammen fandt vi en løsning på problemet. De sendte mig en ny adapter, uden beregning, som jeg hurtigt havde i hænderne.
Jeg/vi kan ikke undvære vores flaskevarmer, som vi aldrig tager på tur uden. Kan kun anbefale den! :-)

Risposta di Babylun
Nice product, but it’s a little bit annoying that the silicon lid is in the pictures and not in bundle.
Not going to pay shipping again because i missed to add it.

Risposta di Babylun
The light is the most practical and pleasant light I have had until now. I love everything about the product 😍. Can highly recommend!
Lampka jest bardzo ładna, wygląd i wykon na piątkę z dużym plusem
Vores Babylun gik i stykker men de sent en med dem sammen og var meget hjælpsom. Ekstrem god service. Og vi er meget glad for flaskevarmen:)

Risposta di Babylun
Meget smart og enkelt for en bedstemor. Kan varmt anbefales.

Risposta di Babylun
Super produkt, det er godt nok smart og enkelt. Lige det der gør det hele meget nemmere i, til tider, stressede situationer 🙏 . Vi er så taknemlige for det hele bare et blevet nemmere. Tak Babylun💝. Og også tak for kompetent og professionel kundeservice der gjorde kunde rejsen så nem. Vender snart retur skal til babyshower om en måned.

Risposta di Babylun
Fik først en ved mit 3 barn ved slet ikke hvordan jeg har klaret mig uden, jeg kan varmt anbefale dette produkt.

Risposta di Babylun
Jeg kan varmt anbefale babylun.
Hvem vil ikke have mere overskud i hverdagene og hænderne mere frie, livet mere praktisk og ikke mindst men vigtigst tid med din lille guldklump.
Jeg kan varmt anbefale babyluns produkter. Bestil hjem allerede idag og du vil ikke fortryde.
Det er så smart, at man kan have den med på farten og ikke skal tænke over, hvor den nærmeste microovn befinder sig. Fantastisk produkt og god kundeservice.
Super lækker og praktisk flaskevarmer. Det gør bare turene med baby meget nemmere og ikke noget uoverskueligt.
Jeg kan helt sikkert anbefale babylun. Flaskevarmeren gør hverdagen så meget lettere som småbørns forælder.
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter. Den er nem at have med og super smart at benytte. Deres produkter kan helt klart anbefales!!
Kæmpe anbefaling!
Jeg kan stærkt anbefale flaskevarmeren! Det har personligt gjort vores hverdag på farten meget nemmere, og det er faktisk sjældent vi går ud af døren uden flaskevarmeren nu. Uundværligt produkt for os!
Fantastisk flaskevarmer fra Babylun. Vi er så glade for den! Den er super nem og smart lige at have med på farten, så vi ikke skal døje med kold mælk.
Kæmpe anbefaling herfra!
Virksomheden hedder nu Scandinavianrest. Hold jer langt væk! Jeg har et defekt produkt. En mælkevarmer som har 10% af den batteritid de skriver på hjemmesiden, og produktet slukker i tide og utide. Den 10. januar skrev de at beløbet var refunderet og jeg ville få pengene inden for få dage. 1 uge senere skriver jeg og spørger om der er sket en fejl, men får at vide at chefen ikke har godkendt transaktionen. Nu her 1 måned senere er der ingen brugbar kommunikation, og jeg står med et defekt produkt.