Rigtig fint produkt, hvis man befinder sig et sted uden mikroovn. Batteriet holder ikke 8-12 timer. Man kan ca. opvarme 5 flasker inden BabyLun skal oplades igen. Dvs. en batteri-levetid på max 1 1... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale babylun. Du kan nemt og hurtigt at tilberede modermælkserstatning til din baby med den smarte flaske opvarmer pro. Den er alle pengene værd. Hvem vil ikke have mere oversku... Leggi di più

FORFÆRDELIG OPLEVELSE. Jeg tror vi alle kan relatere til at når man købe en sådan produkt er det fordi man håber det kan gøre det hele lidt nemmere. MEN produktet lever på ingen måder op til hvad... Leggi di più

Bestilte flaskevarmeren, får herefter en reklame mail med at man skal tilkøbe adapter til forskellige slags flasker. (Markedsfører sig som om de passer til alle) Derudover sender jeg en mail vedr... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati

Danmarks første transportable flaskevarmer: Varmer modermælk og erstatning på 5 minutter. Opvarmning af babyens mad er simpelt, effektivt og nemmere end nogensinde før. Vi har udviklet et redskab, som hjælper med at bringe det bedste frem i alle forældre.

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,4

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Langsom ladning

Nu har jeg haft min flaskevermer 2.0 i godt og vel en måned, og jeg er rigtig glad for den, men den lader ufattelig langsomt.
Den står hele natten og lader og når jeg tjekker den om morgenen er der kun lader til 60%.
Jeg startede med at få en defekt en der varmede til 84 grader og ikke kunne slukkes, så fik jeg tilsendt en ny og den kan nærmest ikke lade, mon den også er defekt.

15 dicembre 2024

God service og sødt personale.

God service og sødt personale.
Havde købt en flaske varmer, som ikke kunne holde strøm. De var så søde og bytte til deres nye 2.0.
Den er virkelig forberedt og rigtig god.
Tak for god service.

2 dicembre 2024

Hej Anita

Tusinde tak for din anmeldelse! Hvor er det bare dejligt at læse :)

Vi har arbejdet længe på at udvikle vores nye og forbedrede 2.0-version af vores flaskevarmer, så det betyder virkelig meget at høre, at du kan se forbedringen. Det er vi virkelig glade for.

Glædelig jul til dig 🎄

De bedste hilsner

Utæt og uholdbart produkt

Først har de falsk betegnelse på hjemmesiden omkring hvad der følger med Produktet. Man lanchere ikke noget før man har styr på detaljerne. Tilmed er produktet utæt når man anvender Adapter. Der siver vand ud og jeg har endda oplevet den har skudt flasken af under en opvarmning selvom den var skruet helt fast.
I tillæg har jeg flere gange oplevet at den går ud 20 sekunder efter man har startet en varmning og jeg måtte tænde igen, selvom der var 60% batteri på.

Nu har jeg brugt hele ugen på at Korrespondere frem og tilbage med forskellige både om anvendelse og fejl og at jeg ønsker at returnere. Og selv efter flere gange at bekræfte jeg ikke ønsker at blive ved med at prøve produktet, men vil returnere har jeg stadig ikke fået den retur label de skal sende. De taler bare udenom.

22 novembre 2024

Verdens bedste produkt

Verdens bedste produkt! Vi er tit på farten så det er helt perfekt at have flaskevarmen med. Det gør planlægningen meget nemmere. Den nye model 2.0 varmer super hurtigt op og den står godt og stabilt så den er også nem at bruge på bilturen.

1 ottobre 2024

Hej Michele

Tusinde tak for din anmeldelse!

Det betyder så utroligt meget for os at være med til at gøre en forskel for jer, når I er på farten med den lille. Det er lige præcis, hvad vi er sat i verden for.

Vi håber, at I bliver ved med at have gavn af flaskevarmeren lang til fremover!

Ha' en herlig weekend 😊

De bedste hilsner

Nem og lige til

Nem og lige til!

Vi fik vores bestilling med det samme, og det var præcis som det skulle være. Som far er jeg virkelig glad for, at kunne bruge deres flaskevarmer, fordi det hjælper mig med at kunne skabe en god connection til min søn.

23 agosto 2024

Hej Andreas],

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at vores flaskevarmer har hjulpet dig :) Det betyder meget for os!

Hvis du har brug for noget, er vi her altid.

Bedste hilsner, Babylun-teamet

Min flaskevarmer var pludselig i…

Min flaskevarmer var pludselig i stykker her i går aftes og jeg skal på ferie i morgen. Der var simpelthen mega god service fra Babylun og vi fandt en løsning, så jeg ikke skulle tage på ferie uden den! Og hurtig svar også! Så dejligt!

23 agosto 2024

Hej Benedikte.

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse - og tak for at dele den :) Det er altid dejligt at høre fra glade kunder :)

De bedste hilsner, Mads fra Babylun

Super god service og fantastisk…

Super god service og fantastisk flaskevarmer

14 agosto 2024

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores service og flaskevarmeren. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp fremover.

Venlig hilsen, Babylun-teamet

Dejlig når man er på farten med baby

Dejlig når man er på farten med baby

22 luglio 2024

Hej Gina

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse :) Vi er meget glade for at høre, at du er glad for din flaskevarmer.

Varme hilser, Mads fra Babylun

Glad for mit køb

Super glad for banylun produktet. Nemt at tage med på turen. Let at rengøre, vil klart anbefale til sutteflaske børn/forældre

30 luglio 2024

Hej Mathilde

Vi er uroligt glade for at høre, at du er glad for din flaskevarmer :) Og tak for at dele din oplevelse

Varme hilser, Mads fra Babylun

Nem og fin hjemmeside

Nem og fin hjemmeside, og super fint produkt, bare ærgelig at blive anbefalet hætten til varmeren og den så er udsolgt. En anden ting var at jeg havde været inde og kigge tidligere med en anden e-mail og så fik jeg flere mails med 10% rabat, så måske jeg bare skulle have spillet lidt mere kostbar inden jeg bestilte færdig 😅 men meget tilfreds, den fungerer godt til den portion jeg skal varme op pr gang.

16 luglio 2024

Hej Ann :)

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at du har haft en god oplevelse :)

Vi håber rigtig meget på at se dig igen på babylun.dk

Venlig hilsen, Mads fra Babylun

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg havde glemt at bestille varmeren til en weekendtur.
Jeg skrev og forklarede, fik er meget forstående svar og varmeren stod foran døren næste morgenz
En virkelig god oplevelse med kunden i centrum, selvom det jo i bund og grund var min egen fejl ikke at bestille den i lidt bedre tid.
Topservice og et velfungerende produkt! Varme anbefalinger

10 luglio 2024

Kære Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse :) Vi håber meget på at se dig på Babylun

Tak for dine varme anbefalinger!

Med venlig hilsen, Babylun-teamet

Hvis man kunne gi 0 stjerne så havde…

Hvis man kunne gi 0 stjerne så havde jeg gjort det!!!
Modtaget defekt varer og ønsker mine penge retur. Sender varen retur i samme stand som modtaget. Nu er der gået laaang tid og jeg har stadig ikke modtaget mine penge.
De kommer med undskyldninger hver gang man kontakter dem!!
Derfor denne anmeldelse.
Så hold jer langt væk fra dem!!
Og de anbefalinger jeg har givet til mine omkreds er advaret!!
Håber at I VIL SVARE HERFRA!
Vil have mine penge nu.!

18 giugno 2024

Hej Demet.

Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med din ordre. Vi forstår din frustration og anerkender at det har været et uhensigtsmæssigt forløb. Fejlen skyldtes et problem i vores system, og vi tager dette meget alvorligt. Som vi også har forklaret i vores mailkorrepondance, har vi refunderet pengene.

Venlig hilsen, Babylun-teamet.

Super nem på farten

Vi har været super glade for den. Nem at have med på farten, hvor vi brugte den meget på sommerferien.

10 luglio 2024

Hej Rasmus

Tusinde tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Det er vi enormt glade for 😊

Rigtig god sommer!

Bedste hilsner

Fungere godt og hurtigt

Fungere godt og hurtigt.
Er dog lidt træls at holderen til erstatning og selve varmeren ikke kan sættes fast sammen, og at der ikke er noget låg til varmeren for sig selv. For der kan jo sætte sig alverdens bakterier på varme elementet man varmer vandet op. Eller mælk for den sags skyld.

24 giugno 2024

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at flaskevarmeren fungerer godt og hurtigt.

Jeg kan også godt forstå dine andre pointer og det er faktisk noget vi arbejder på at udbedre, da det er en feedback vi hører fra tid til anden. Så igen tak, for at gøre os opmærksomme på ønsket om eksempelvis et låg.

God sommer!

Venlige hilsner
Babylun-teamet

Købte en flaskevarmen som slet ikke…

Købte en flaskevarmen som slet ikke opvarmer til den beskrevne temperatur, og kunne ikke holde til det antal flasker som der står. Skriver til kundeservice at produktet ikke er fyldestgørende og jeg vil have mine penge retur. Får bekræftet jeg kan sende produktet retur, men får INGEN penge. Det er så fordi den er sendt retur uden kassen (hvad skal den bruges til når produktet er defekt) så de vil ikke udbetale pengene men kun ombytte til en ny. De kontakter ikke mig omkring at de mangler Kassen, jeg finder først ud af det da jeg selv tager kontakt. Dårlig service og dårligt produkt desværre🤷‍♀️

3 luglio 2024

Kære Line,
Vi beklager, at flaskevarmeren ikke har levet op til dine forventninger. Vi har tilbudt et helt nyt produkt og forklaret, hvorfor vi ikke kan tilbagebetale beskadigede varer uden emballage. Desværre kom din henvendelse efter vores 30 dages tilfredshedsgaranti, hvorfor vi ikke kan tilbyde en refundering af købssummen. Vi arbejder altid på at forbedre vores service og værdsætter din feedback.

Venlig hilsen, Mads fra Babylun

Købte Babylun flaskevarmer som gave til…

Købte Babylun flaskevarmer som gave til min veninde til meget stor begejstring. Den har siden da været uundværlig for hende, da hun ofte er på farten med sin lille datter. Mange tak for et virkeligt godt produkt!

26 maggio 2024

Hej Gitte :)
Tusinde tak for dine fine ord - det sætter vi rigtig stor pris på. Vi er meget glade for at høre om din og din venindes gode oplevelse 🩵 Vi håber meget på at se jer igen :)
Venlig hilsen, Babylun-teamet

Hurtig levering

Hurtig levering, grundet fejl fra udbringer var der forsinkelse på modtagelse, da Babylun måtte sende en ny levering.

25 giugno 2024

Hej Kim

Tusinde tak for din anmeldelse - det sætter vi meget stor pris på!

Og dejligt at høre at I endelig modtog jeres ordre på trods af udfordringerne.

God sommer 😊

Bedste hilsner
Anders

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito