Babydrogist.nl Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 5 stelle su 5

super blij met de klantenservice. mijn pakketje werd kwijt geraakt door dpd en ik mailde babydrogist ik werd gelijk geholpen en ze hebben een onderzoek bij dpd gestart ze gaven ook aan dat ze in mijn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Commande jamais reçue. Le marchand n'a jamais souhaité trouvé de solution indiquant que le livreur a fournir une preuve de livraison, or cette preuve de livraison est un screenshot indiquant qu'il av... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Afgelopen vrijdag nieuwe pampers gekocht. Er staat voor 15:00 besteld morgen in huis, ging er natuurlijk al vanuit dat het dan maandag geleverd zou worden omdat het weekend er tussen zit. Inmiddels is... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd snel geleverd. Laatst een verkeerd pak luiers geleverd, geen probleem kon het gewoon terug sturen, zelfs het geopende pak. Netjes alles terug betaald gekregen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!

Nella media

TrustScore 3 su 5

362 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

5 dagen verder

5 dagen verder. Niks ontvangen.

12 gennaio 2026

Risposta di Babydrogist.nl

Vervelend om te horen dat je na 5 dagen nog niets hebt ontvangen. Door het winterse weer zijn er helaas vertragingen ontstaan bij de bezorging. Onze excuses hiervoor. Neem gerust contact met ons op via info@babydrogist.nl
, dan kijken we graag met je mee naar de status van je bestelling en een passende oplossing.

Valutata 1 stelle su 5

We wachten al een week op luiers

We wachten al een week op luiers, die we de volgende dag al nodig hadden. Babydrogist is telefonisch niet bereikbaar, op een klacht via de mail krijgen we de link naar trustpilot, maar verder geen reactie op onze klacht.

3 gennaio 2026

Risposta di Babydrogist.nl

Bedankt voor je bericht en je eerlijke feedback.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Door de extreme drukte en het hoge aantal klantvragen hebben we helaas achterstanden opgelopen in het beantwoorden van e-mails en telefoontjes — dit is zeker niet zoals het hoort.

Volgens onze informatie is je bestelling inmiddels onderweg en verwachten we dat deze begin deze week geleverd wordt. Mocht je nog niets ontvangen hebben, neem dan alsjeblieft opnieuw contact met ons op, dan lossen we het graag voor je op.
Groetjes,
lotte

Valutata 2 stelle su 5

Product uit het niets geannuleerd

Zonder aankondiging product geannuleerd en geld teruggestort volgens "niet op voorraad". Product staat vervolgens voor hogere prijs wel gewoon op de website als direct leverbaar. Na contact geen reactie.

5 gennaio 2026

Risposta di Babydrogist.nl

Bedankt voor je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat dit verwarrend overkomt — onze excuses daarvoor.

De reden dat je bestelling is geannuleerd, is omdat er sprake was van een duidelijke prijsfout: het product stond per ongeluk voor meer dan 50% onder de laagste marktprijs online. Als klein bedrijf kunnen we zulke fouten helaas niet dekken, hoe graag we dat ook zouden willen. Daarom hebben we het bedrag direct teruggestort.

We hadden dit inderdaad beter kunnen communiceren en nemen die opmerking absoluut mee — dank dat je dit aangeeft.

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder via info@babydrogist.nl.

Valutata 1 stelle su 5

Grote bestelling wordt gewoon niet verzonden

Wij hebben op 1 januari een bestelling geplaatst, deze zou volgende dag binnen zijn, nu is het ondertussen 8 januari en hebben nog steeds niks binnen. Eerst heb ik DPD gebeld en die zeggen dat het pakket gewoon niet is afgeleverd bij hun. Ik heb daarna babydrogist gebeld en je krijgt niemand aan de lijn, behalve een automatisch bericht dat ze het druk hebben en het beter is om via de mail contact op te nemen. Gisteren (7 januari) een mail gestuurd maar heb nog niks van vernomen. Bij een Bestelling van €125 vind ik dat wel slecht.. helaas zal dit ook zeker de laatste keer zijn dat wij hier bestellen, moeten nu onnodig geld uit geven aan luiers terwijl het niet nodig hoeft te zijn..

8 gennaio 2026

Risposta di Babydrogist.nl

We begrijpen je frustratie volledig. De bestelling is op 2 januari bij ons verwerkt en verzonden, maar door extreme vertragingen bij DPD — veroorzaakt door feestdagen én onverwacht winters weer — zijn veel pakketten blijven hangen in hun sorteercentra.

We doen er alles aan om dit op te lossen, maar helaas ligt dit buiten onze macht.

1 ding is zeker, zodra de vertragingen zijn ingelopen. Zul je automatisch je bestelling ontvangen.

Wij kunnen helaas ook geen nieuwe bestelling opsturen, omdat deze bestelling nu aan gaat sluiten op de andere vertraagde pakketten van DPD.

Mocht de uitlevering niet lukken, dan krijg je automatisch je aankoopbedrag terug!

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos “bedrijf” er stond vandaag…

Waardeloos “bedrijf” er stond vandaag besteld morgen in huis. Juist omdat we het snel nodig hadden, hebben we hier besteld. Ondertussen 5 dagen verder maar geen update niks. Als je ze belt geven ze aan stuur ons een mailtje waarop ze ( je mag 1 keer raden) niet reageren. Mocht je dus pampers nodig hebben en je wilt niet dat je kind zonder pampers komt te zitten, bestel dan niet hier.

2 gennaio 2026

Risposta di Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat begrijpen we heel goed en daarvoor onze excuses. Door de sneeuw kampt de vervoerder momenteel met grote achterstanden, waardoor leveringen helaas langer duren dan normaal. Dit is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten, zeker niet wanneer een bestelling met spoed nodig is.

Wij reageren normaal gesproken op alle e-mails. Mocht je het gevoel hebben dat je geen reactie hebt ontvangen, dan raden we aan om opnieuw contact met ons op te nemen via info@babydrogist.nl
, zodat we met je kunnen meekijken naar een passende oplossing.

Valutata 2 stelle su 5

Onvolledige bestelling ontvangen en heb…

Onvolledige bestelling ontvangen en heb 6keer moeten mailen voor gewenst oplossing. Zodra er iets mis is ontvang je alleen een automatisch gegenereerde email en duurt het dus heel lang voordat ze overgaan waartoe ze wettelijk verplicht zijn. tot nu toe kan ik fluiten naar mijn geld.
Voor mij echt dikke misser. ik bestel hier niet meer.

21 dicembre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en daarvoor onze excuses. We doen ons best om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden en zaken netjes op te lossen. Mocht je het gevoel hebben dat er nog iets openstaat of dat je geen reactie hebt ontvangen, dan vragen we je om ons nogmaals te mailen via info@babydrogist.nl
, zodat we dit direct voor je kunnen oppakken.

Pampers • Premium Protection Pants

Pampers • Premium Protection Pants - Maat 6 - Mega Pack - 108 Gekocht op 20 november super slecht kwaliteit denk namaak luiers bijna de helft lekt mijn kind er doorheen hier koop ik niks meer

20 novembre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de Pampers Premium Protection Pants maat 6. Dat is uiteraard niet wat je mag verwachten.

We willen dit graag samen met je oplossen. Wil je contact met ons opnemen via info@babydrogist.nl? Dan kijken we met je mee en zoeken we naar een passende oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

makkelijke website waardoor simpel te…

makkelijke website waardoor simpel te bestellen en snelle levering

27 ottobre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en de snelle levering. We doen ons best om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken, dus het is leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Valutata 1 stelle su 5

Order not delivered to home

They have your order delivered to your address, even leave it at the farthest point, and they charge a shipping fee, I would not recommend it to anyone.

10 ottobre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

We’re sorry to hear about your experience. We’ve already reported this issue to DPD following our recent contact with you. Hopefully, this will help prevent it from happening again in the future.

Valutata 4 stelle su 5

Pampers

Netjes geleverd,alleen paar dagen later,dan aangegeven in de mail.

6 ottobre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes geleverd is. We doen ons best om de levertijden zo nauwkeurig mogelijk aan te houden en nemen je feedback hierover zeker mee.

Niks ontvangen

2 september een babythermometer besteld via Bol.com. Tot op heden niks ontvangen en bij de track en trace blijft 'niet verzonden' staan.

1 ottobre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We lossen dit graag met je op. Zou je contact met ons willen opnemen via je bol.com account, zodat we dit direct voor je kunnen regelen?

Luiers besteld

Luiers besteld, kreeg 6 dagen later pas te horen dat ze er niet waren.. erg balen want al mn luiers waren op. Nu alsnog ergens anders luiers besteld die morgen wel gewoon geleverd worden.

10 settembre 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Bedankt voor je feedback en je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet leverbaar bleek en je hier pas later bericht over hebt gekregen. Onze excuses dat je hierdoor zonder luiers bent komen te zitten, dat is uiteraard niet de service die we willen bieden.

We nemen je ervaring mee om dit in de toekomst beter te doen.

Hele snelle nette levering

Hele snelle nette levering en heel goedkoop een echte aanrader voor andere die snel en goedkoop hún artikelen willen bestellen doe het bij babydrogist.nl

29 agosto 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en onze prijzen. We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.nl!

Trage levering

Ik heb hier luiers besteld en het duurt langer dan 5 werkdagen voordat ze binnen komen

31 agosto 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben dit direct nagekeken maar kunnen helaas geen bestelling of e-mail van je terugvinden in ons systeem.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@babydrogist.nl
? Dan kijken we dit graag samen met je na en zorgen we voor een passende oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Hele snelle service en heel behulpzaam…

Hele snelle service en heel behulpzaam ! Ik heb mijn bestelling opgehaald in Lelystad en ze waren erg vriendelijk. Ze wilden zelfs even op mijn baby letten toen ik de doos luiers in de auto zette! Ga ik zeker vaker zaken mee doen!

26 agosto 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je bestelling zo snel geregeld was. We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen goed te helpen, maar ook vriendelijk en met persoonlijke aandacht te woord te staan.

Heel leuk om te lezen dat je de bestelling in Lelystad hebt opgehaald en dat onze medewerkers je zelfs even hebben geholpen toen je met je baby was. Dat is precies de service die wij onze klanten graag willen bieden.

We hopen je snel weer terug te zien bij Babydrogist.nl en helpen je ook bij je volgende bestelling graag weer met dezelfde zorg en aandacht.

Top!

Plusieurs fois que je commande sur le site et toujours satisfaite.
Prix très intéressant et livraison rapide!

25 agosto 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes toujours satisfaite de vos commandes. À très bientôt sur Babydrogist.nl !

Pampers 1 augustus bestelt

Pampers 1 augustus bestelt. Mail al gestuurd ivm de bestelling. Maar nooit meer iets gehoord. Ik bestel hier niet meer

11 agosto 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Bedankt voor je review. We hebben helaas geen e-mail van je ontvangen. We nemen graag contact met je op om dit samen op te lossen. In ons systeem zie ik geen afgeronde bestelling op jouw naam staan.

Good service

Fast delivery and good packing

24 luglio 2025

Risposta di Babydrogist.nl

Thank you so much for your 5-star review! We're happy to hear you’re satisfied with your order.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più