Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk bog! Vi elsker den og den skal fyldes med mange gode minder med vores lille pige! Den ankom allerede dagen efter, med en privat sød hilsen fra ejeren. Virkelig betænksomt og personligt. Man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale denne shop. Jeg havde et lille problem, som jeg skrev til kundeservice med, og jeg fik hurtigt og meget kompetent svar. Generelt blev der ydet virkelig god kundeservic... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice i verdensklasse!🥰 Bestilte en pusletaske, der stod 7-14 dages levering fordi den ikke var på lager. Lars sender en mail efter 5 dage, at nu var den landet og de ville sende den hurtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så fedt koncept, super fede produkter og en service der er fuldstændig helt i top! Derudover suuuper lækkert med et håndskrevet kort, vi er KÆMPE FANS herhjemme! Det er absolut ikke sidste handel vi g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio di abbigliamento per neonati

Scritti dall'azienda

Hos Baby Circle tænker vi på de nye generationer og den fremtid vi efterlader dem. Her får du babytøj og babyudstyr, der er produceret bæredygtigt med omtanke for miljø, mennesker og vores fælles fremtid. Det betyder, at du trygt kan shoppe dit babytøj og babyudstyr hos Baby Circle – og vide, at du får det bedste til dit nye familiemedlem. Færre bekymringer og mere fokus på det gode liv med dem, du holder af.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

4,8

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God og overskuelig hjemmeside

7 ottobre 2024

Hej Lene,

Af hjertet tak for din flotte anmeldelse ❤️ Hvor er jeg glad for at høre at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os 🥰

Ønsker dig en skøn dag! ☀️

Godt

Lækker tøj s

10 settembre 2024

Hej Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os! 😍

Ønsker dig en skøn dag ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Nem hjemmeside, Hurtig levering, fint produkt.
Handler sikkert her igen en anden gang...🙂

4 settembre 2024

Hej Maybritt,

Tusind tak for din super flotte anmeldelse! Hvor er jeg bare glad for at høre at du har haft en god oplevelse ved at handler hos os ❤️
Vi håber, at se dig forbi shoppen en anden gang 🥰

Ønsker dig en dejlig dag!

Effektiv og fin

Hurtig ekspedition, fin vare. Helt som ventet.

3 settembre 2024

Hej Iben,

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse 🙏🏼 Det betyder utroligt meget for os!
Hvor er jeg glad for at du haft en god oplevelse med os! 😄

Ønsker dig en dejlig aften ❤️

Som det skal være

Fint kvalitetsprodukt, god pris, hurtig levering

3 settembre 2024

Hej Mette,

Tusind tak for at tage dig tid til at smide en anmeldelse vores vej 🙏🏼⭐️
Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ❤️

Super hurtig levering

Super hurtig levering

7 agosto 2024

Hej Laura,

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner 🙏🏼⭐️ Det sætter vi virkelig stor pris på!

Håber at se dig forbi shoppen en anden gang.
Ønsker dig en skøn dag ❤️

Rigtig god kundeservice

Hurtig levering, nem bytteservice, Hurtig svar på henvendelser, lækre produkter og utrolige søde og venlige i deres kommunikation.

30 luglio 2024

Hej med dig ❤️

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os 🙏🏼
Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os! 😍

Ønsker dig en dejlig dag ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering! kan kun anbefales :) jeg havde et spørgsmål og fik et svar mega hurtigt, enda om aftenen I weekenden!

22 luglio 2024

Hej Sara,

Tusind tak for sin anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på! 🙏🏼
Hvor er jeg super glad for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os ❤️

Ønsker dig en skøn dag!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, rigtig god service, fineste varer og sødt personligt kort med ordren.

29 luglio 2024

Hej Line,

Tusind tak for den super flotte anmeldelse! 🤩 Det betyder utroligt meget for os, at du har givet dig tid til at sende en anmeldelse vores vej og at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os ❤️

Ønsker dig en skøn aften!

Hej Anette,

Af hjertet tusind tak fordi du har givet dig tid til at give os en anmeldelse ❤️ Det sætter vi virkelig stor pris på!

Ønsker dig en rigtig dejlig dag og håber at vi ser dig forbi shoppen en anden god gang ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og gode produkter til…

Hurtig levering og gode produkter til baby

14 giugno 2024

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder rigtig meget for os! 🥰

Ønsker dig en rigtig dejlig dag ❤️

Super

God, venlig og personlig service. Fik fint lille kort med pakken. Fine varer til gode priser.

5 gennaio 2024
Non scritta su invito

Hejsa Sandra,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord 🙏🏼 Det sætter vi stor pris på! 🥰
Vi håber at se dig forbi shoppen en anden gang ❤️

Ønsker dig en rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Købte min første baby bog og…

Købte min første baby bog og milepælskort. Super flotte🥰

Super service 🤩

9 aprile 2024

Hej Therese,

Hvor er det skønt at høre at du er glad for de fine produkter 😍
Tusind tak for at sende en anmeldelse og 5x ⭐️ vores vej. Det sætter vi virkelig stor pris på!

Ønsker dig en dejlig aften ❤️

Nogle meget fine drikkedunke

Nogle meget fine drikkedunke, forholdsvis hurtig levering.

14 marzo 2024

Godaften Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Hvor er jeg glad for at de smarte drikkedunke kunne bruges og at du har fået en god oplevelse af at handle hos os ❤️
Ønsker dig en rigtig dejlig påske 🐣🐇

Levering

19 febbraio 2024

Hej Inge,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at sende en anmeldelse vores vej 🙏🏻 Det sætter vi virkelig stor pris på!

Ønsker dig en rigtig skøn aften 🥰

Venlighed i baby circle

Hurtig afsendelse , og håndskrevet hilsen i pakken !
God oplevelse 👍🏽

19 febbraio 2024

Hej Helle,

Hvor er det skønt, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os! Det er vi virkelig glade for 😍
Tusind tak for din anmeldelse. Må du have en rigtig skøn dag ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Varerne kom hurtig og levede op til…

Varerne kom hurtig og levede op til mine forventninger. Og der var en sød hilsen med :)

1 febbraio 2024

Hej Nina,

Tusind tak for at give dig tid til at sende an anmeldelse vores vej 😍
Hvor er jeg glad for at du har haft en god oplevelse med at shoppe hos os!

Ønsker dig en rigtig dejlig aften ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Afsendelse samme dag som…

Afsendelse samme dag som bestillingsdatoen
Perfekte “Gå strømper” i brug fra dag 1 , af mit lille barnebarn på 9 mdr, rejser sig op ved ting uden at glide👍

5 gennaio 2024

Hej Solveig,

Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse - det betyder rigtig meget for os! 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at dit lille barnebarn kan bruge strømperne og komme rundt omkring uden at glide 😍

Ønsker dig en rigtig skøn weekend ❤️

Skøn personlig betjening

Skøn personlig betjening. Hurtig levering.

21 dicembre 2023

Kære Sanni,

Tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på!
Hvor er jeg glad for at du har haft en god oplevelse med Baby Circle 🥰

Ønsker dig en dejlig dag ❤️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più