Jeg er helt med på, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfølge. Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW! Jeg købte en slyngvugge i går og finder... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hånd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var også let som en l... Leggi di più
Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Baby BoogieWoogie er et cirkulært univers med baby- og småbørnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda købe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrækkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.
Informazioni di contatto
Amager Strandvej 124 B, 2300, København S, Danimarca
- hello@babyboogiewoogie.com
- babyboogiewoogie.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service
Fantastisk service, og hurtig levering!
Jeg blev ringet op lidt efter jeg havde lavet en bestilling, da jeg var kommet til at bestille to ting der ikke passede sammen. Hun guidede mig i telefonen i forhold til hvad der passede sammen, og det synes jeg var virkelig god service! Jeg er meget tilfreds 😍
Leje af babyudstyr er genialt!
Vi lejede klapvogn og børnekufferter til ferien. Helt genialt koncept: man slipper for at købe udstyr, man kun skal bruge få gange, og man slipper for selv at skulle opbevare det. Og hvert produkt kan bruges af mange børn/forældre.
God og personlig service.
Stor anbefaling her fra :)
Fantastisk koncept
Vi har lejet to klapvogne, som vi har valgt at købe fri. Fantastisk koncept! Kundeservice og det hele fungere til UG! Kan kun anbefale dem til alle på min vej :)
Det er super koncept og produktet var…
Det er super koncept og produktet var af god kvalitet. Hele processen virkede upåklageligt og jeg ville helt sikker bruge det igen hvis jeg vil teste et produkt af eller kun skal bruge et produkt i en begrænset periode!
Dejlig kundeservice og mega lækre…
Dejlig kundeservice og mega lækre produkter ✨
Genialt koncept
Genialt koncept. Min dreng har altid sovet uroligt, så vi ville afprøve en tyngdedyne - men NÆGTER at give over 1000 kroner for noget der potentielt ikke virker. Der er SINDSSYG hurtig levering, og det er så smart at man kan købe produktet, hvis man så er glad for det.
Customer service was excellent
Customer service was excellent, products are great and experience seamless 👌
Det nemt og hurtigt at leje, dog…
Det nemt og hurtigt at leje igennem jer. Dog får I kun 4 stjerner grundet to ting. Den ene er at jeg synes ikke 3 måneder er tid nok, til at finde ud af om man vil købe produktet fri. Og den anden grund er, at vi bord i en lille bitte lejlighed med et lille bitte kælderrum. At man SKAL gemme den kasse produktet leveres var vi heller ikke helt fan af. Men det er gjort, og det selvfølgelig nemt og hurtigt at levere tilbage i samme papkasse.

Risposta di Babyboogiewoogie
God oplevelse og rigtig god…
God oplevelse og rigtig god kundeservice 🙌🏼
Så fint et koncept
Så fint et koncept. Vi elsker det indtil videre!
Virkelig god service
Vi havde bestilt stativ til vores slyngevugge, men fik et forkert element med i forsendelsen, men da vi sendte en mail om fejlen i weekenden, blev det besvaret få øjeblikke senere, og der blev lynhurtigt fundet en løsning. Virkelig god service, og der blev endda sendt en lille gave med til vores barn, da vi modtog det manglende element :)
Genialt
Genialt koncept, perfekt kundeservice, gode produkter og hurtig levering.
De varmeste anbefalinger herfra.
Nemt at leje og returnere. Lækkert koncept!
Muligheden for at leje og afprøve, det er så genialt. Prisen for selv at købe produktet er lige til den skarpe side, og prisen for at leje er bare spot on! Med vores søn’s daværende alder, vidste vi at der ikke ville være mange måneder i produktet alligevel.
Øv øv og øv
Øv, øv og øv. Vi skulle på camping og lejer derfor et stativ til vores slyngevugge, som vores søn er meget glad for. Vi vælger er stativ med fire ben, da den virker mest stabil til formålet. MEN da vi ankommer og sætter stativet op, er der alt for lille og passer ikke til at vi har motor på. I min verden, var jeg ikke klar over at var noget man skulle kigge efter, men det står der faktisk. Med en stresset ammehjerne, er det ikke noget jeg har set. Jeg vælger at skrive til dem, at de måske skulle gøre det mere tydeligt, så en anden mor ikke står i samme situation. Jeg får en lang mail tilbage om at jeg ikke er fair i min kommunikation og beskyldning. At fejlen udelukkende er min egen og at jeg bare kunne have taget kontakt, hvis jeg var i tvivl om noget. Til sidst i mailen får jeg afvide at jeg jo bare kan vugge min søn selv til hans lure, hvilket jeg finder direkte provokerende. Ikke fordi jeg skal lyde dovn, men han kan godt tage lure på 2-3 timer, HVIS han bliver vugget. jeg synes ellers konceptet er godt, men kundeservicen er ikke tilstede. For mig er det penge lige ud af vinduet og jeg fik ingenting ud af det. Øv

Risposta di Babyboogiewoogie
Super fedt koncept.
Super fedt koncept.
God service og meget hurtig levering.
Hurtig levering og rigtig fine vare
Hurtig levering og rigtig fine vare, som man ikke kan se har være brugt.
Genial mulighed i en verden af babyudstyr
Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mærker at vælge mellem, som jeg forestiller mig sker i takt med at virksomheden vokser. Benyttede mig af muligheden for at teste en bæresele en måneds tid. Vil klart bruge igen.
Rigtig nemt og hurtig levering
Rigtig nemt og hurtig levering. Dejlig måde at afprøve produkter inden man køber dem.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering - af en bæresele med farvefejl, som derfor var meget nedsat. Men den fungerer lige som den skal🙏🏻🌸 kan kun anbefale siden
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.