Valutata 5 stelle su 5

Geweldig voor de kinderen om op te spelen. Stevig materiaal. Helemaal geweldig vonden we hoe het ingepakt werd. Doos in doos in doos, waardoor er zeker geen schade ontstaat. Enorme goede ervaring en e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie pure producten die ook nog eens prachtig passen in het moderne interieur van deze tijd. Echt een aanwinst in babyland. Je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan het selecteren van eerli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Levering voldeed aan alle verwachtingen. Duidelijke instructies voor het in elkaar zetten. ( zelfs voor iemand met 2 linker handen) Goede materialen. En indien gewenst, kan men zijn eigen creativite... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Poppenhuis is een zeer mooi product voor mijn dochtertje.. Er was tijdens de verzending iets stuk gegaan, dit hebben ze gelijk de dag na de melding opnieuw geleverd. Mooie producten en vriendelijk m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Babiem is an honest, responsible and trendy baby and kids' brand. We stand for quality and safety, because we believe that every kid deserves only the very best. With Babiem as your go-to brand for responsible and stylish baby and children's items, we want to contribute to children's development and products that are timeless and modern.

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Babiem is het merk dat ik zocht

Babiem is het merk dat ik zocht. De producten zijn, zoals ze zelf al zeggen echt tijdloos waardoor het voor mijn vriendin ontzettend lastig was om hier iets uit te kiezen, zelfs met vragen zijn ze super snel (en makkelijk) bereikbaar. Al met al heel tevreden!

1 ottobre 2025

Risposta di Babiem

Hi Huub, bedankt voor je review en wat een leuk om te horen! Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij Babiem. Lieve groet, Team Babiem

Perfect!

Snelle levering, fietsje is precies zoals op de foto’s. Super mooi en stevig! Heel blij mee!

2 settembre 2025

Risposta di Babiem

Hi Naomi, bedankt voor de mooie woorden! Hopelijk hebben jullie veel speelplezier met het loopfietsje en zien we jullie nog eens terug bij Babiem! Lieve groet, Team Babiem

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en product ziet er…

Snelle levering en product ziet er fantastisch uit.

3 settembre 2025

Risposta di Babiem

Hi Carin, wat fijn om te horen! We zijn erg blij om te horen dat jullie blij zijn met jullie bestelling. Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij Babiem! Heel veel plezier van de bakfiets! Lieve groet, Team Babiem

Super fijne

Super fijne, mooie en simpele leertoren om in elkaar te zetten. Niet meer weg te slaan bij het aanrecht!!

13 agosto 2025

Risposta di Babiem

Hi Loulou, bedankt voor het mooie compliment! En wat leuk om te horen dat je kind(eren) er zoveel plezier van hebben. We hopen dat jullie er nog lang plezier van hebben en hopelijk zien we jullie nog eens terug bij Babiem! Lieve groet, Team Babiem

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal tevreden over de draagzak van…

Helemaal tevreden over de draagzak van Babiem! Echt hoogwaardige kwaliteit en een hele mooie verpakking. Super!

10 luglio 2025

Risposta di Babiem

Hi Thijs, wat een mooi compliment. Bedankt voor je review en heel veel plezier van de draagzak! Lieve groet, Team Babiem

Snel en vriendelijk!

Snel en vriendelijk!

14 luglio 2025

Risposta di Babiem

Hi Patrick, dankjewel voor je mooie review! Hopelijk heeft je collega (maar vooral zijn zoontje) veel plezier van jullie cadeau! Lieve groet, Team Babiem

Poppenhuis

Poppenhuis is een zeer mooi product voor mijn dochtertje..
Mooie producten en vriendelijk mensen.

9 luglio 2025

Risposta di Babiem

Hi Mandy, fijn om te horen! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij Babien. Heel veel plezier van het poppenhuis! Lieve groet, Team Babiem

Fantastisch mooi product!

Fantastisch mooi product!

7 luglio 2025

Risposta di Babiem

Hi Jorn, wat leuk om te horen! We zijn blij dat het voldoet aan jullie verwachting en hopelijk zien we jullie weer eens terug. Lieve groet, Team Babiem

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super blij met de service en…

Ik ben super blij met de service en producten van deze webshop! De kwaliteit van de speelgoedfiets is uitstekend en mijn baby is er dol op. De levering was snel en de verpakking was erg leuk. Ik raad deze webshop zeker aan aan alle ouders!

8 luglio 2025

Risposta di Babiem

Hi Toygan, bedankt voor deze positieve review! Heel leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met onze loopfiets. Lieve groet, Team Babiem

Valutata 5 stelle su 5

Iedereen blij en tevreden.

Levering voldeed aan alle verwachtingen.
Goede materialen. En indien gewenst, kan men zijn eigen creativiteit nog kwijt.

13 giugno 2025

Risposta di Babiem

Hi Dick, dankjewel voor je review! We zijn blij om te horen dat het in elkaar zetten goed is gegaan en wensen jullie veel plezier met het poppenhuis. Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij Babiem! Lieve groet, Team Babiem

Prachtige poppenhuis.

Prachtige poppenhuis.. snelle bezorging ben zeer tevreden

27 maggio 2025

Risposta di Babiem

Hi Jo, bedankt voor je review. Hopelijk hebben jullie veel plezier met het poppenhuis Lynn! Lieve groet, Team Babiem

Supermooie bakfiets

Supermooie bakfiets voor onze kleindochter haar 1e verjaardag 🎂 snel geleverd, gemakkelijk in elkaar te zetten en stevige kwaliteit, een aanwinst in je interieur

12 maggio 2025

Risposta di Babiem

Hi Irma, bedankt voor je review. Wat leuk dat de bakfiets cadeau is gedaan aan je kleindochter. Hopelijk heeft ze er veel plezier van! Lieve groet, Team Babiem

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice! En prachtig product.

7 maggio 2025

Risposta di Babiem

Hi Manouk, dankjewel! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Hopelijk hebben jullie lang veel plezier van ons product! Lieve groet, team Babiem

Super!

Heel snel verzonden. Mooi product. Mijn kinderen zijn er blij mee. Stevige bakfiets.

10 aprile 2025

Risposta di Babiem

Bedankt voor je review Liza, en goed om te horen. Veel plezier van bakfiets Moos! Lieve groet, Team Babiem

Valutata 5 stelle su 5

Prachtig eerlijk speelgoed en accesoires voor babies en kleine kinderen

Echt een aanwinst in babyland. Je kunt zien dat er veel aandacht is besteed aan het selecteren van eerlijke producten die ook nog eens mooi en praktisch zijn.

10 aprile 2025

Risposta di Babiem

Hi Lisanne, dankjewel voor je review. We waarderen je compliment enorm! Lieve groet, Team Babiem

Prachtig

Prachtige, kwalitatief hoge producten. Een lust voor het oog. Kinderen hebben er oneindig veel plezier van

15 aprile 2025

Hi Marijke, dankjewel voor je mooie review! Lieve groet, Team Babiem

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più