Azom Norden Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Hadde sett frem til å få dab+ i bilen men det gikk dårlig. Hadde bestilt en modell spesifikk radio til vw Touran med dab +, og antenne i tillegg. Fikk en datatekniker til å installere men klarte ikk... Leggi di più

Fantastisk kundeservice, raske til og svare og du får all den gode hjelpen du trenger. Spilleren virker helt etter boka. Medfølgende mikrofon er ikke helt på topp og har valgt å kjøpe mikrofon anbefal... Leggi di più

En fantastisk flott spiller som passet til bilen og helt klar til bruk,plug and play med ferdig oppsett til carplay og android auto. Meget hyggelige folk å handle med,god service under veis mens ordr... Leggi di più

Et fantastisk bra produkt som langt overgår den originale VW enheten, Jeg fikk også god service fra Azom vedrørende installasjon og enheten har nå vært i daglig drift siden i fjor høst og er bare helt... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

AZOM - BEDRE KVALITET TIL EN BEDRE PRIS. RASKERE OG BEDRE LEVERING TIL RIKTIG PRIS ®AZOM Nordic merkevare som ble grunnlagt i 2016 med visjonen om å kunne tilby deg som kunde kvalitetsprodukter til de absolutt beste prisene i Norden. Ved å faktisk kunne tilby varer til halve markedsprisen – konkurrerer vi med markedet, som igjen driver utviklingen fremover. Vi tilbyr kun kvalitetssikrede varer med garantier, åpent kjøp og kundeservice. Hos oss gjør du et trygt kjøp og får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med…

Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Azom. Fra første øyeblikk ble jeg møtt med vennlighet og profesjonalitet. Kundeservicen var enestående. De var alltid tilgjengelige for å svarer på spørsmålene mine og hjelp meg med å finne det jeg trengde.
Produktene jeg bestilte kom rask og i perfekt stand. Kvaliteten er over all forventning, og jeg er virkelig fornøyd med kjøpet mitt.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Azom . Jeg kommer absolutt til å handle her igjen.

24 gennaio 2025

God opplevelse

Får svar raskt på mail når problemer oppstår.får god hjelp med installering,spilleren passet perfekt i min vw touran å alt virker som det skal.veldig fornøyd👍🏼kan anbefales

12 gennaio 2025

Android multimediespiller

Android multimediespiller
Kjøpte den til en 2007 modell, Suzuki. Er ganske fornøyd med den. Eneste ulempen er at jeg ble anbefalt nedlastning av Dab Z, men denne ser ikke ut til å virke.
Etter en stund oppdaget jeg hva problemet var. De to USB kontaktene var litt løse og det hjalp med å feste dem sammen bedre med litt gaffatape.

6 maggio 2024

Kundeservice

Jeg fikk problemer med produktet jeg hadde bestilt, men Azom ordnet dette veldig profesjonelt og med en svært god kundebehandling. Utrolig raske med svar på mail. Kjempeservice. Anbefales.

Veldig godt fornøyd med Azom

Veldig godt fornøyd med Azom. Multimedia spilleren til bobil er en "billig" spiller og bør ikke sammenlignes med spillere som koster flere ganger så mye. For meg fungerer den aldeles utmerket, jeg er godt fornøyd.
Kundeservice og responstid hos Azom er helt på topp og alle andre virksomheter overlegen.

1. klasses service

Spilleren til Fiat Ducato fungerer 100%. Sitter som skreddersydd til dashbordet.
Men for en service. De svarer og veileder på epost kontinuerlig med info og gode tips. Første nettbutikk jeg har vært borti som genuint er interessert i å hjelpe. Anbefales på det varmeste.

14 ottobre 2024

Spilleren fungerer greit

Spilleren fungerer greit. Passer perfekt i bilen (Tiguan).
Har ikke fått koblet opp mot rattstyring, men det er muligens min feil. God service, svarer raskt på henvendelser, og ordner opp.

30 gennaio 2025

En mycket prisvärd och lättmonterad…

En mycket prisvärd och lättmonterad stereo som passade perfekt i vår Fiat Ducato baserade husbil. Den sladdlösa kopplingen till Apple CarPlay funkar perfekt och gör att man kan använda Bl.a Wase och Google maps för navigering.

4 luglio 2024

Azom XBO PLUS

Meget godt fornøyd med kjøpet av multimediaspiller, som ble installert i 2010 Fiat Burstner bobil. Perfekt passform. Enkel installasjon. CarPlay fungerer fint. Meget god oppfølging og support fra Jonathan, svarer på mail i løpet av få timer.

24 luglio 2024