Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... Leggi di più

Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskæringen ikke helt iorden på hele arket. Det betyder desværre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... Leggi di più

Vi havde placeret en ordre og ønskede at få den frem hurtigst muligt. Efter at have skrevet til kundeservice, vendte Sofie Smed lynhurtigt tilbage og hjalp os med at fikse det. Sofie var forstående,... Leggi di più

Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... Leggi di più

1. Produttore di adesivi
  2. Stampante di etichette personalizzate
  3. Servizio di stampa digitale
  4. Negozio di stampe e segnaletica
  5. Stamperia
  6. Fornitore di attrezzature per negozi

Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg…

Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg har ikke fået mine produkter endnu. Derfor kan det jo være lidt svært at svare på at det her vær t en god service.

28 marzo 2026

Hej Helene,

Jeg håber du har haft en god påske, din pakker er på vej og jeg har sendt mere information i en mail 🐣

Vi står altid klar til at hjælpe med pakker med mere, alle hverdage fra 8:30 til 15 på Nordic@avery.com eller 70 10 1 8 00

Venlig hilsen

Uproblematisk

Meget fin hjemmeside med godt designværktøj i forhold til det produkt jeg valgte (stickers i papir). alting gik glat i forhold til levering

8 marzo 2026

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Troels! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med både hjemmesiden, designværktøjet og leveringen – præcis som det skal være 😊

Sofie

Nu har jeg fået min pakke

Nu har jeg fået min pakke, fordi min søde købmand ringede og sagde, den ville blive sendt retur, hvis jeg ikke hentede den i dag🙄 jeg har ingen besked fået om, at den kunne hentes. Måske er fejlen hos UPS - ikke første gang.
Men varerne er ok.

16 febbraio 2026

Hej Lene,

Jeg har sendt dig et par mails.
Jeg har forstået du har fået dine pakke! Vi står altid klar til at hjælpe i vores kundeservice ⭐

Dobbelt arbejde ifm. leverings sted

Jeg tager i min ordre stilling til hvor jeg vil have varen leveret, og betaler for levering på min adresse. Men får efterfølgende en sms, hvor jeg igen skal tage stilling til hvor der skal leveres. Den sms burde ikke være nødvendig.

28 gennaio 2026

Hej,

UPS kan i visse tilfælde sende en sms, hvis man ønsker at ændre sin levering, hvis man er på ferie eller forhindret i at være hjemme til at modtage.

Jeg håber du er glad for dine labels fra os :)

Sofie

Hurtig og meget smidig ekspedition

Hurtig og meget smidig ekspedition, men forholdsvis langsom og meget dyr levering med UPS. Det kan andre gøre hurtigere og billigere.

11 gennaio 2026

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback. Det glæder os, at du oplevede en hurtig og smidig ekspedition hos os, men vi beklager, at leveringen med UPS ikke levede op til dine forventninger. Vi prøver altid at forbedre os her ⭐

Fik at vide at der ville gå 10-14 dage

Fik at vide at der ville gå 10-14 dage, men der gik kun 5 dage.
Super god service.

2 novembre 2025

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Kenneth! Det er virkelig dejligt at høre, at din ordre kom meget hurtigere end forventet.

Nem overskuelig hjemmeside.

Nem overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

4 novembre 2025

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, John! Det glæder os at du synes hjemme siden er nem at bruge, og at leveringen gik hurtigt 😊

Nemt at bruge

Nemt at bruge. Fin kvalitet.

4 novembre 2025

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner, Adrian! Det er dejligt at høre, at du synes, det er nemt at bruge, og at kvaliteten lever op til forventningerne 😊

Easy bestilling

Easy bestilling, let overskueligt
Levering helt som aftalt
Kvalitet helt i top

28 agosto 2025

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse, JSL! 😊 Det glæder os, at bestillingen var nem, siden overskuelig, leveringen som aftalt og kvaliteten i top — sådan skal det være.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Med venlig hilsen Sofie

Hurtig ekspedition

Let at finde, det jeg havde brug for.

3 settembre 2025

Risposta di Avery Nordic, Danmark

Tusind tak for jeres anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os, at I nemt fandt det, I havde brug for 😊