Jeg havde sat et klistermærke på min væg, da jeg så tog den af efter lidt tid for at rette op på det hele, ja.. så mistede jeg sku noget af malingen på væggen, så nu har jeg fundet ud af at klistermær... Leggi di più
Alt forløb perfekt. Fornuftige priser. Hurtig forsendelse.top kvalitet og fede klistermærker. Alt hvad en 10 årlig Brøndby dreng ønsker sig❤️ 5 stjerner herfra
Der gik ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg kunne hente dem på pakkeshoppen
Super service! Kort svartid - hurtig levering. Vil fedt at der bliver fulgt op på afsendte vare. Og så er kvaliteten i top! Min største anbefaling herfra!
Brøndby stickers leveret til hele DK!
Le persone hanno visualizzato anche
Kom med posten efter få dage og god…
Kom med posten efter få dage og god kvalitet
Hurtig levering
Der gik ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg kunne hente dem på pakkeshoppen
God kvalitet og hurtig levering💪
Fantastisk produkt og service 🔵🟡
Hurtig fragt+pæne stickers
Hurtig fragt, god pris, og meget pæne stickers
Rigtig god service
Rigtig god service, nem at komme i kontakt med - hurtig levering. Man kan ikke klage.
Kan kun anbefale ham her!
Det var hurtigt til at hjælpe og en…
Det var hurtigt til at hjælpe og en fantastisk service. Meget mere end tilfreds med det jeg får
Anbefalder meget!!
Meget fint, god leveringstid, god service, god kvalitet!
Meget anbefalet!
Køber igen snart
Han sender meget hurtigt og meget nem at kontakte, meget fair priser
Super god service 👍 de sender hurtigt🤝…
Super god service 👍 de sender hurtigt🤝 og bare super god kval!!
10/10 oplevelse her fra 🔵🔵🟡🟡
Lækre kvalitet klistermærker med fede…
Lækre kvalitet klistermærker med fede designs. Hurtigt til at levere og smider oftest en lille gave med💛💙
Fantastisk service og kvalitet..
Fantastisk service og kvalitet..
Bestilt masser af stickers og halstørklæde og fik det ret hurtigt. Super kvalitet..
Kan varm anbefales
God service og hurtig forsendelse kan…
God service og hurtig forsendelse kan helt klart anbefale det
God service og hurtig levering😃👌
Super service
Super service!
Kort svartid - hurtig levering.
Vil fedt at der bliver fulgt op på afsendte vare.
Og så er kvaliteten i top!
Min største anbefaling herfra!