Weet niet wat precies de aanleiding was maar een jaar of 16 geleden 'toevallig' in de vestiging van Weert terecht gekomen. Love at first sight! Blijkt natuurlijk achteraf. Altijd behulpzaam, meedenken... Leggi di più
Zeer goede ervaring bij Auto Winters Valkenswaard. Ik ben uitstekend geholpen door Joep Winters, een echte enthousiasteling met passie voor auto’s. Hij nam de tijd, dacht mee en gaf eerlijk advies. Al... Leggi di più
Ik ben erg tevreden over de service van Auto Winters. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk en afspraken werden netjes nagekomen. E... Leggi di più
Aflevering van een nieuw auto is goed geregeld. De 7 jaar garantie op een nieuwe Kia is ook niet verkeerd. Het probleem is echter dat er geen onderdelen op voorraad zijn. Een kapot onderdeel van de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Auto Winters werd in 1996 opgericht door Marcel Winters, na vijftien jaar ervaring in de autobranche. De eerste vestiging werd geopend in Valkenswaard, met het dealerschap van Mitsubishi Motors. In 2000 volgde een tweede vestiging in Weert. Aanvankelijk vertegenwoordigde Auto Winters hier uitsluitend het merk Mitsubishi, maar vanaf 2003 kwamen daar ook officiële hoofddealerschappen van Kia bij voor zowel Weert als Valkenswaard. In 2009 werd het aanbod uitgebreid met het dealerschap van Suzuki. In 2021, tijdens het 25-jarig jubileum, werd het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie: Bart Winters. Door de jaren heen heeft Auto Winters diverse onderscheidingen mogen ontvangen. Zo werd het bedrijf in 2025 voor het achttiende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Kia Top Dealer van Nederland’. Met hart en passie voor auto’s, een eigen dealerleasemaatschappij, een voortdurend wisselende voorraad van meer dan 200 occasions en een hecht team van ruim 70 collega’s, is Auto Winters uitgegroeid tot een toonaangevende merkdealer in de regio.
Dragonder 18, 5554 GM, Valkenswaard, Paesi Bassi
- 0402045678
- info@autowinters.nl
- autowinters.nl
Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Top Service van KIA Dealer, Weert…
**Topservice van KIA-dealer, Autobedrijf Winters in Weert…
Mijn KIA Lease Sportage van nov 2022 kwam van het KIA Dealer filiaal in Weert. Het personeel was zoals altijd erg behulpzaam.
Er is echter tijdens de duur van de dienstverlening iets gebeurd waardoor menselijke fouten kunnen optreden en verbeterd kunnen worden en naar mijn ervaring verdient dit kleine onoplettendheids geval veel lof en waardering in verband met het recente eerstejaarsonderhoud uitgevoerd op 24 november.
Toen ik na het ophalen van de dienst thuiskwam, ontdekte ik pas twee dagen later dat de benodigde gegevens niet waren ingevuld/ingelogd in het Servicehandboek.
Vanwege mijn eigen dagelijkse drukte besloot ik, in plaats van te bellen, de Dealer in Weert te e-mailen over mijn ontmoedigde ontdekking, die ik woensdag op donderdag kort na middernacht had verzonden.
Donderdagmiddag zelf werd in het ziekenhuis mijn andere oog geopereerd en de chirurg adviseerde mij om ruim een week veel rust te nemen en vooral niet te autorijden.
Vrijdagmiddag ontving ik een e-mail waarin mijn ongenoegen over het Onderhoudsboek als onderwerp van de Leaseregels & Verplichtingen werd bevestigd en gemeld.
Zaterdag, de volgende middag, kreeg ik per sms onmiddellijk een reactie en verontschuldiging van de vestigings bedrijfsleider, waarin hij zich verontschuldigde met een voorstel.
Zonder tijd te hebben om mijn wenkbrauwen op te trekken, stemde ik ermee in dat mijn auto maandag zou worden opgehaald en opnieuw zou worden onderhouden, de vloeibare koelvloeistof zou worden gecontroleerd en bijgevuld, enz.
Dat was zeker een verrassing!!
Op een zaterdag... en gecontacteerd door de vestigings bedrijfsleider, de heer R. Ummenthun (filiaal in Weert), met een snelle oplossing.
Gisteren... maandag 04 december kwam ondanks sneeuw & natte buien een medewerker, de heer Jordy, mijn auto ophalen en beloofde voor sluitingstijd dat mijn auto op tijd terug zou zijn. Ik hoef niet weg maar blijf thuis, ongelooflijk.👍🏻👍🏻🕺🤙😎
Om 17.00 uur kwam mijn auto terug en werd ik verder begroet met een boeket bloemen en beterschapswensen van en namens AutoWinters... Wauw!!!😱👍🏻👍🏻😁
Wat een verrassend gebaar en gevoel voelde ik... uiteraard ben ik ook heel dankbaar en dit zal ik niet voorbij laten gaan zonder eerst mijn waardering uit te spreken en dank aan het management en de betrokken medewerkers van AutoWinters in Weert voor het aanbevelen als review aan Trustpilot .
Hartelijk dank van mij en voor de uitstekende Top Service die jullie namens KIA hebben getoond en geleverd.**👍🏻👍🏻😎🇳🇱
Heel fijn en meedenkend autobedrijf.
Ik ben zeer tevreden over Auto Winters in Valkenswaard. Wij komen zelf uit de Hoekse Waard en hebben in Friesland een occasion Kia Picanto gekocht. Nu zaten er op elk wiel 1 andere moer. Dus wilde ik graag 4 Kia Picanto moeren erbij kopen. Er kwam er niet van om 4 nieuwe te halen Aangezien er in de Hoekse Waard geen dealer meer is. Dus in augustus gingen wij op vakantie in Leende wat vlakbij Valkenswaard ligt. Dus mooi even langs Auto Winters voor de 4 wielmoeren. Ik zij tegen de magazijn meester "het hoeven geen nieuwe te zijn hoor". Hij kwam met 4 moeren aan en vroeg op ik klant was. Ik zij van niet, omdat ik niet in de buurt woonde. Ik vroeg hoeveel ze kosten en de magazijn meester zij dat ik ze gratis mee mocht nemen. Dut is natuurlijk helemaal Top. Dus hierbij krijgt Auto Winters van ons een heeeele warme douche.
Bedankt nog Auto Winters.
Onvoldoende informatie
Omdat in onze Vitara van nog geen 3 jaar oud een nieuwe accu moest naar Winters in de veronderstelling dat dit onder de garantie zou vallen. Volgens de receptie was dat niet het geval, geen garantie. Later geeft de importeur aan dat er 50% korting gegeven wordt als je bij een Suzuki dealer de accu laat vervangen.
In de Vitara Select versie miste ik de mogelijkheid de automatische verlichting aan te zetten. Dat klopte volgens de verkoper van toen want dat zit niet op de Select versie.
Maar waarom er dan wel in mijn Select versie de in hoogte verstelbare lichthoogte niveau op zit, terwijl die alleen op de Style versie zou zitten, wordt niet uitgelegd. Wel dat ik de automatische verlichting kan laten inbouwen….
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.