Valutata 5 stelle su 5

Deze jonge ondernemer heeft zeer netjes werk geleverd . Komt ideaal aan huis en werkt erg professioneel. In eerste instantie zouden we ergens afspreken maar naar een duidelijke afspraak is hij na... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Servizio auto
  5. Servizio di duplicazione chiavi

Scritti dall'azienda

Reservesleutel.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op zowel de particuliere als de zakelijke markt, met een sterke aanwezigheid in zowel Nederland als België. Wij bieden een unieke service waarbij we niet alleen op locatie autosleutels kunnen maken, maar ook een snelle, betrouwbare oplossing bieden voor sleutelproblemen zonder dat u naar een garage of dealer hoeft. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook onnodige kosten en stress. Of u nu een reservesleutel nodig heeft of uw verloren sleutels vervangen moet worden, ons team komt naar u toe om de oplossing direct op locatie te bieden. Reservesleutel.nl heeft haar hoofdkantoor in Eindhoven, maar wij zijn actief met onze autosleutel- en slotenmakersdiensten in de volgende steden en regio’s in Nederland: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda, Bladel en omgeving Waalwijk, Tiel, Zaldbommel en omgeving Veghel, Uden, Oss, Nijmegen en omgeving Venray, Venlo, Panningen en omgeving Weert, Roermond, Sittard, Geleen, Maastricht, Heerlen en omgeving Daarnaast bieden wij in België onze autosleutel diensten aan in de volgende steden en regio’s: Lommel, Hasselt, Luik en omgeving Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Leuwen, Brussel en omgeving Wat Ons Onderscheidt Wat Reservesleutel.nl echt onderscheidt van andere aanbieders, is onze combinatie van innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichte service. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de  autosleutel programmering en passen onze kennis en vaardigheden aan om aan de steeds veranderende eisen van moderne voertuigen te voldoen. We zorgen ervoor dat al onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Dankzij deze kennis kunnen we altijd snel en effectief de juiste oplossing bieden voor uw specifieke situatie, ongeacht de complexiteit van het probleem. Bovendien zorgen we ervoor dat onze klanten zich altijd gehoord voelen en garanderen we een snelle, probleemloze ervaring van begin tot eind. Bij Reservesleutel.nl draait alles om klantgerichtheid. We geloven in persoonlijke benadering en transparantie, zodat u altijd precies weet wat u kunt verwachten. We zorgen ervoor dat ons team goed geïnformeerd en deskundig is, zodat ze snel en effectief uw autosleutel-problemen kunnen oplossen. Of het nu gaat om het geven van advies of het direct helpen op locatie, onze klantenservice is altijd vriendelijk, professioneel en snel.

4,2

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Ze geven goed advies en proberen de…

Ze geven goed advies en proberen de beste oplossing te vinden. Vriendelijk service en snel! Alle afspraken waren nagekomen. Werd op zaterdag geholpen en er werd geen weekend toeslag gerekend - ze zijn echt fair met de klanten. Echt aanrader als je problemen met je sleutel hebt!
Geholpen in regio Eindhoven

14 marzo 2026

Top!!

Reservesleutel.nl is een super bedrijf. Snel met afspraak maken, komen aan huis, stipt op tijd, geen extra kosten. Dankjewel voor de super service!!!
Voor iedereen die een probleem heeft met zijn sleutel of, net als ik, sleutel verloren is: hier moet je zijn!!!
Stef Kupers,
Tegelen.

31 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Onprofessioneel

Zeer onprofessioneel bedrijf. Veel beloven maar niet leveren. Zelfs niet het fatsoen om te bedanken voor de opdracht.

15 gennaio 2026
Logo di Reservesleutel.nl

Risposta di Reservesleutel.nl

Beste,

Het spijt ons om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Dat is uiteraard niet hoe wij willen werken.

Wij herkennen deze situatie op basis van de gegeven informatie niet direct. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, zodat wij kunnen nagaan wat er precies is gebeurd en dit samen kunnen oplossen.

Wij nemen elke melding serieus en staan altijd open voor verbetering.

Met vriendelijke groeten,
Reservesleutel.nl

Valutata 5 stelle su 5

Echt een super fijne en goede service…

Echt een super fijne en goede service om je sleutel bij te laten maken, heb er een Fiat Punto sleutel met A.B. bij te laten maken en werkte ook echt meteen en goed, en zijn er problemen worden deze ook meteen en heel goed en netjes opgelost en als er iets is hoef je maar te bellen / mailen en ze komen z.s.m. om het op te lossen en lossen het ook echt op (wat veel zogenaamde sleutelmakers niet waarmaken/nakomen) Reservesleutel.nl is een echte aanrader en aanbeveling om dit bedrijf te bellen en je er je autosleutel te laten namaken/maken,

Een zeer netjes en vooral gespecialiseerd sleutelbedrijf die je ook echt helpen en voor je klaarstaan en zeker geen loze beloftes doen en zeker niet aan ineens extra kosten in rekening brengen, een afspraak is ook echt een afspraak.

Voor mij een Dikke 10 en zeker een aanrader.

Rob
Eindhoven

11 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Sleutel past niet

Ik was een paar maanden geleden mijn autosleutels kwijt. Hier is toen iemand van hen voor langs geweest. Zij is toen een aantal uur bezig geweest om het slot open te krijgen maar dit was niet gelukt. Dit lag blijkbaar aan het slot en was niet hoe dit normaal ging. Vervolgens hebben ze er daarom bij een nieuwe afspraak een geheel nieuw slot in gezet met 2 sleutels op afstandsbediening waar ook een handmatige sleutel aanzit. Echter kwam ik er zon 2 maanden later achter toen de afstandsbediening ineens niet werkte, dat beide handmatige sleutels niet passen. Ik heb hen hier over benaderd, maar geen reactie gekregen.
Daarom sta ik nu, nu de afstandsbediening weer niet werkt opnieuw buitengesloten bij mijn auto.

8 gennaio 2026
Logo di Reservesleutel.nl

Risposta di Reservesleutel.nl

Beste Noa,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren en lichten het verloop van de werkzaamheden graag nogmaals duidelijk toe.

In oktober hebben wij u geholpen in een All Keys Lost-situatie met uw Nissan Micra.

Tijdens de werkzaamheden is gebleken dat het deurslot van uw Nissan Micra niet meer overeenkwam met de contactslot.
Op basis van het chassisnummer (VIN) hebben wij vervolgens een officiële sleutelcode opgevraagd - maar deze bleek niet passend op het bestaande deur-en contactslot. Dit wijst er vrijwel zeker op dat de sloten in het verleden al eens is vervangen. Hierdoor was het niet mogelijk om het slot correct te decoderen of een sleutel te maken die zowel deur als contactslot bedient.

Na uitgebreide uitleg hebben wij, uitsluitend met uw toestemming, een contactslotwissel uitgevoerd.

Dit doen wij nooit zonder overleg, omdat dit betekent dat:
- de auto weer startend gemaakt wordt
- de nieuwe sleutels het contactslot bedienen, maar niet het bestaande deurslot, omdat dit technisch niet overeenkomt.

Deze oplossing is destijds gekozen om u zo snel en kostenbewust mogelijk weer mobiel te maken.
U heeft hierbij twee sleutels met afstandsbediening ontvangen, inclusief mechanische sleutelbaard voor het contactslot.

U geeft aan dat u later merkte dat de mechanische sleutel de deur niet opent. Dit klopt en is een direct gevolg van de eerder besproken slotafwijking, niet van een fout in de sleutel of programmering.
Indien u wenst dat ook de deuren mechanisch met dezelfde sleutel geopend kunnen worden, dan is dit alleen mogelijk door:

óf het deurslot te vervangen en passend te maken bij de huidige sleutel

óf een complete slotenset te monteren.

Dit zijn aanvullende werkzaamheden die destijds bewust niet zijn uitgevoerd, omdat is gekozen voor de meest praktische en kostenbewuste oplossing, met uw instemming.

Wat betreft het moment waarop u opnieuw buitengesloten stond: u geeft zelf via uw Whatsapp bericht aan dat de afstandsbediening soms werkt, soms niet en dat de auto-accu leeg was. Wanneer de accu onvoldoende spanning heeft, werkt de centrale vergrendeling en afstandsbediening niet, ongeacht de sleutel. Dit is een voertuigtechnisch probleem en staat los van de werking van de sleutels.

Wij betreuren het dat u dit anders heeft ervaren en dat onze uitleg achteraf niet meer duidelijk voelde.

Transparantie vinden wij belangrijk en wij staan altijd open om mee te denken over een structurele oplossing, zoals het passend maken van het deurslot.

Met vriendelijke groeten,
Reservesleutel.nl

Uitstekende en snelle service - Buitengesloten

Ik raad dit bedrijf iedereen sterk aan! Ze zijn vriendelijk en leveren snel en precies werk. Wij wonen in Eindhoven en hadden onszelf buitengesloten. We hebben ze gebeld en binnen een paar minuten waren ze er, op zondagavond! Ongeveer vijf minuten later zaten we alweer binnen in ons appartement.

24 agosto 2025

Goede service & goede prijs

We zijn vandaag goed geholpen. Ik had geen reservesleutel meer voor mijn Renault Clio 4. Op meerdere plekken heb ik gezocht naar iemand die me kon helpen aan een reservesleutel en voor een heel nette prijs ben ik aan huis geholpen.

Ik heb ook een praatje gemaakt met de eigenaar van het bedrijf die me graag eea uitlegde over hoe hij te werk gaat. Het is mooi om te zien hoe hij dit zelf heeft opgezet. Respect 👍

11 agosto 2025

Wat een topper!

Wat een topper!
Kon snel terecht voor een afspraak (aan huis), keurig op tijd en belde 15 min vtv wanneer hij er zou zijn 👍
Nette jongeman, vriendelijk en beleefd.
Ook op het app bericht werd snel geantwoord en werd direct een prijs gegeven.

Wanneer ik weer eens iets heb met mijn autosleutels dan weet ik dit bedrijf zeker te vinden!

11 giugno 2025

Top service

Top service! Helemaal in paniek omdat ik mijn "enigste" auto sleutel verloren ben...Maar gelukkig heeft dit bedrijf mij superrr geholpen! Op afgesproken tijd aanwezig! Erg vriendelijke mensen! En de goedkoopste van allemaal! ZEKER een aanrader! Nogmaals bedankt! 🤩

26 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top service! Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf

Het was echt een vriendelijke jongen die zijn uiterste best deed om mij te helpen. We hadden een vaste prijs afgesproken, en hij hield zich daar ook echt aan. Hij kwam om 8 uur 's ochtends en ging direct aan de slag. Toen het niet meteen lukte, gaf hij niet op. Hij reed zelfs naar een dealership om de sleutelcode te halen, en bracht zichzelf op eigen kosten naar een ander bedrijf dat de code wel had. Over de kosten werd geen moeilijkheid gemaakt, en alles werd gedaan met oprecht enthousiasme. Binnen minder dan 30 minuten was de sleutel al gemaakt. Geweldige service en communicatie. Dit zijn de bedrijven die echt uitblinken!" 10/10

10 marzo 2025

Top bedrijf..

Top bedrijf... ik was helemaal in de stress hele sleutelbos kwijt inclusief autosleutels, s'ochtends gelijk gebeld en ook gelijk antwoord binnen een uur stonden ze in Venlo. Een vriendelijke dame heeft vakkundig gezorgd dat niet alleen mijn deursleutel werd vernieuwd, maar ook de sleutel van het contactslot. Al met al een zeer tevreden klant, en daardoor ook zeker een aanrader...😊

2 marzo 2025

Super service

Super service, snel ter plaatste en vakkundig de auto opengemaakt en een nieuwe sleutel gemaakt voor ons.

1 marzo 2025

Snel, Behulpzaam en Vakkundig

Autosleutel wordt niet herkend, Auto start niet.

Ik belde 's morgens om een afspraak te maken. En diezelfde dag kon de monteur nog komen.

Er werd professioneel gewerkt en met de klant meegedacht over een oplossing.

Het probleem kon niet gelijk worden opgelost. Hier liet de monteur het niet bij zitten en zocht samen met mij naar een oplossing.

De monteur heeft toen mijn sleutels opnieuw geprogrammeerd en ik kon mijn weg weer vervolgen.

30 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più