Er fra Stavanger og påvei til Bergen på nyttårsaften spekker luftbelgen på min mercedes ml Fant esv autoupgrade på nettet som hadde reservedel på lager i åsane De sendte folk på jobb på 2 nyttår... Leggi di più
Mye frem og tilbake, fikk først feil skjerm etter å ha ventet på den i 2 uker. Prøver å få kontakt med format på telefon ingen som svarer. Får tak i dem på Mail men bruker lang tid på å svare (vans... Leggi di più
Bestilte en Android skjerm til min a4 allroad og finner ut att den ikke er passer in i systemet til B8 modellene selv om det står på nettsiden at den skal passe modellene fra 2009-2016. Men jeg ska... Leggi di più
Rask levering, god tilgjengelighet på kundeservice. Jeg bestilte et feil produkt + et produkt jeg ikke trengte allikevel, men det var problemfritt å returnere varene.
ESV AutoUpgrade selger Android spillere og enheter for merker som BMW, Mercedes, Audi, VW, Ford og andre. Samt spesifiserer seg i andre elektroniske enheter for biler og kjøretøy.
Lågendalsveien 121, 3619, Skollenborg, Norvegia
- esv@autoupgrade.no
- autoupgrade.no
Le persone hanno visualizzato anche
Er fra Stavanger og påvei til Bergen på…
Fant esv autoupgrade på nettet som hadde reservedel på lager i åsane
De sendte folk på jobb på 2 nyttårsdag og satte delen på utsiden av døra som jeg kunne bare plukke opp
Kan ikke takke nok
Mvh Arvid Torjussen
Service? NOPE
Svarer ikke på telefon. Sporadisk svar via chat.
Stod på nettsiden at jeg kunne hente varen i butikk innen 24t. Dette var total løgn; 14 dagers ventetid.
Virker som en veldig useriøs bedrift-- pass på!

Risposta di ESV AUTOUPGRADE AS
Rask levering og god service
Android skjerm
Men jeg skal si att de var vennlig når de svarer på mail
Jeg er ikke fornøyd
Jeg er ikke fornøyd. Pakken min kom etter 2 uker, men det er dessverre ikke den jeg bestilte.
Fast and easy😊
fast delivery
Dårlig kundeservice
Mye frem og tilbake, fikk først feil skjerm etter å ha ventet på den i 2 uker.
Prøver å få kontakt med format på telefon ingen som svarer. Får tak i dem på Mail men bruker lang tid på å svare (vanskelig å få hjelp)
Fornøyd med produktet men dårlig kundeservice

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍…
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Fantastisk kundeservice i ferien
Treig kundeservice
Treig kundeservice. Burde ha tlf nummer.
Nummer på siden er ikke i bruk.

Risposta di ESV AUTOUPGRADE AS
Universal is not universal if you have…
Universal is not universal if you have to cut away over 50% of the original part (mudflaps). Reply takes to long…

Customer service 100%
I had some problems with my part, and they sent me a new one the Day afthere. I have not seen this good Service before, 1 hrs afthere i mail them i get the help.
Lettvint å bestille og rask levering
Lettvint å bestille og rask levering. Veldig fordelaktig priser.
God og trygg handel med rask levering.👍