Meget bra kundeservice🙂 (Kan vel ikke forvente så mye svar etter kl.16 i ukedagene hos noen firma ,utenom ai chat) Men her kom det kjapt og oppklarende melding tilbake på mitt spørsmål etter ste... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Dette var over all forventning! God service, rask levering og god pris 👌
Nyttig og god informasjon knyttet til mine utfordringer for å finne lekasje i system for luftdempere, rask leveranse
Jeg kjøpte et ryggekamera til min Model S. Byttet det selv. Samme delenummer på gammel og ny del, men på det defekte kamerat i bilen sluttet delenummeret på D. På det "nye" fra Tdeler sluttet delenummer på C. Jeg har altså fått riktig kamera, men en eldre versjon. Og bildet på skjermen er mer kornete. Det virker som det er gamle deler selges til høy pris..

Risposta di Tdeler
Opplevde god og tilgjengelig service hos Tdeler. Veldig fornøyd med dialogen med god informasjon om produktet og ikke minst hjelp til å finne riktig produkt! Vil absolutt handle deler hos dere igjen!
TDeler leverer service av ypperste klasse!! Ringte dem rett før påske når alt ellers er stengt og de klarte å levere en ny støtdemper innen 30 minutter. Reddet hele påskeferien for meg og familien! Tusen takk! Kommer definitivt til å handle fra dem igjen! Topp notch!!
Meget bra kundeservice🙂
Men her kom det kjapt og oppklarende melding tilbake på mitt spørsmål etter stengetid 🤩
Forsendelsen av varen tok kanskje noen dager lenger enn ønsket, for når en venter på deler så går det jo aldri raskt nokk😆😉
Jeg kjøpte frontlykt til Tesla modell S. Lykta fungerer helt supert. Jeg hadde en del spørsmål og fikk særdeles god service på telefon. Fikk til og med svar på melding nyttårsaften. Produktet er rimelig og virker til å være bra. Kundeservice er trolig det beste jeg har opplevd noensinne.
Her er kundeservice i fokus , mer enn man skulle tro . Veldig bra 👍
De har god service og svarer raskt, ordner opp når det noe. 😀👍👍anbefales 😀👍🚘🚘
Skaffet deler som vi trengte, dessverre var det slik at noe ikke fungerte. Selger ryddet fort opp med retur så det ordnet seg.
Fantastisk god service! Kjøpte komplett sett med ventilblokk, kompressor og luftdempere forran til min model S 90D 2017. Monterte det selv, og fikk raskt hjelp på chatten men jeg holdt på og hadde noen spørsmål. De svarte meg også i helger nårnjegbhadde spørsmål! Rask levering og ser ut som topp kvalitet på produktene! 😄
Disse gutta kan virkelig sakene sine og er utrolig dyktige på det de driver med. De har i tillegg så god service og så hjelpsomme. Og prisene de gir er 1/3 av det de fleste gir.
Jeg vil anbefale disse til alle jeg kjenner og ikke kjenner og skal kun bruke de framover.
Stå på videre og takk for at dere fins.
Mvh Waqas Akram
Veldig fornøyd med service. Svarer kjapt på e-post og er behjelpelig med løsninger. Sender til avtalt tid og produktene ser bra ut.
Bestilte en Model S frontlykt for 2020 model, etter montering fikk jeg ikke noe lys. Tok kontakt via websiden og forklarte problemet, dette var på kvelden, 10 min etterpå tok support kontakt med meg på sms. Deretter feilsøkte vi sammens, og konkluderte til slutt at lykten mest sannsynlig var defekt. Ny lykt er nå på tur. For meg er support viktig, og at de tar kundene på alvor så sent på kvelden er veldig positivt og viser at de er seriøse med sine produkter. Anbefaler!