Pas op, onredelijk en misleidend bedrijf
Pas op! Dit bedrijf en de meneer die je aan telefoon krijgt wanneer je het nummer belt kan erg onredelijk zijn en laat je 75 euro betalen zonder daadwerkelijk een dienst te verlenen of schriftelijke afspraak te maken.
Op woensdag was ik mijn auto sleutel kwijt en heb geen reserve en belde daarom voor een spoed afspraak. Ik moest 75 euro betalen als aanbetaling en hij gaf aan een "collega" te sturen om 16:30. Ik had geen foto van de sleutel en zocht daarom een foto van een sleutel die er op lijkt op Google afbeeldingen. Achteraf bleek dat ik een compleet verkeerde sleutel had gestuurd, maar dat wist ik toen niet.
Toen ik thuis kwam vond ik toch mijn sleutel, en gelukkig konden we voor goedkoper een sleutel laten kopiëren. Er kwam uiteindelijk niemand meer die avond. Om half 7 wilde hij nog een afspraak maken. Toen kon ik niet meer.
Omdat er nu niets officieel was afgesproken, vroeg ik om voorlopig mijn geld te gestort te krijgen, maar ik kon de 75 euro niet meer terug krijgen omdat deze aanbetaling als "een bevestiging van de opdracht" zou gelden. Ik vond dit onredelijk, maar daar ging hij niet op in.
Toch maar een nieuwe afspraak gemaakt om een sleutel te kopiëren voor de volgende dinsdag 12:00. Hij zou mijn nummer doorsturen naar zijn "collega" en we hadden een expliciet akkoord gestuurd.
Op dinsdag om 12:00 bel ik Autosleutel master om te vragen of het allemaal nog doorgaat, maar dat weet hij eigenlijk niet en dan pas stuurt Autosleutel master mijn nummer door naar zijn "collega". De Regio Slotenmaker belt mij vervolgens en vraagt om een foto te sturen van de sleutel. De Sleutel was fout en wist De Regio Slotenmaker had al andere afspraken gemaakt omdat hij niet wist welke sleutel ik had. De Regio Slotenmaker stelt voor om in de middag langs komen. Dit was een ander bedrijf De Regio Slotenmaker. Ik vroeg hem of hij die 75 euro had gekregen, maar wist daar niets van.
Dit was een vervelende verrassing voor mij en belde daarom Autosleutel master. Nadat ik de meneer aan de telefoon confronteerde dat er niemand was gekomen en dus voor jan doedel van werk naar huis was gedaan voor de afspraak kreeg ik een erg agressieve reactie en termen zoals: "Waarom geef je jouw fout niet gewoon toe?" en "Waarom wordt je boos op mij, jij stuurd toch de verkeerde sleutel?" Zijn argument was dat ik de verkeerde foto had opgestuurd en dat daarom De Regio Slotenmaker pas later kon komen. Maar dat was al om 12:15 en ik weet toch niets van verschillende type autosleutels? Na een boos gesprek wilde hij alsnog zijn nalatigheid niet toegeven en probeerde het gesprek te beeindigen door te zeggen dat praten verder geen zin had. Ik vroeg waar die 75 euro voor was, maar hij reageerde daarop met dat dat een rare vraag was om te stellen, geen duidelijk antwoord verder.
De bedragen voor de sleutel veranderen ook telkens en op de website is te zien dat ik waarschijnlijk voor meer kosten gestaan. Ook niet gecommuniceerd.
Dus dit bedrijf levert geen dienst en behandeld klanten met agressie. Het enige wat ze daadwerkelijk hebben gedaan is te laat mijn nummer doorgestuurd naar een ander bedrijf. En deed dit notabene pas nadat ik vroeg waar ze bleven. In de tijd tussen woensdag en dinsdag was er geen terugkoppeling of een check of de sleutel wel echt het goede type was, zodat de afspraak door kon gaan.
Een wijze les: Maak afspraken met de persoon die daadwerkelijk iets voor jou gaat doen en dus jouw sleutel gaat maken/kopiëren, en niet met derde partijen die geen verantwoordelijkheid willen afdragen of een eerlijke dienst willen leveren.