En super god oplevelse. Ærlig, imødekommende og venlige. Sikke en tålmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgår vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kørte. De bedste anbefalinger til Anthon og... Leggi di più
Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrækker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prøvede den søndag kl 13. Underskr... Leggi di più
Fantastisk service de virker meget seriøst.Jeg ville sælge min autocamper Mikael gav mig et fornuftigt bud og dagen efter gik jeg der fra med pengene på kontoen. Super behalig ejer,Jeg har kun godt at... Leggi di più
Det var en stor og positiv oplevelse at besøge denne bilforretning i Silkeborg. Meget tillidsvækkende indehaver, hvor jeg fik svar på alle spørgsmål og god tid til prøvekørekørsel mm, uden at jeg... Leggi di più
Priorsvej 7a, 8600, Silkeborg, Danimarca
- Faktura@autos.dk
- autos.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Virkeligt god service.
Virkeligt god service.
Kæmpe ros til Sune for god behandling og et super forløb
God service hos Mikael fra Autos.dk
Vi købte en Passat hos Autos.dk, og oplevelsen hos dem har været skøn. Virkelig kompetent personale, der vidste alt hvad vi spurgte om. Det virker som en ærlig og reel forretning hvor jeg håber at vores næste bil også skal købes.
Solgte min BMW X1 til Autos.dk
Solgte min BMW X1 til Autos.dk på Autocom. Autocom virker og det gør Autos.dk sandelig også. Handlede med Mikael, han er yderst seriøs og venlig. Bilen blev afmeldt dagen efter den blev hentet og der har ikke været andet en behagelig kommunikation hele vejen 👌🏻
En god oplevelse
Jeg kan kun anbefale autos.dk
Vi blev taget rigtig godt imod af Sune, der spurgte om han kunne hjælpe og om der var noget specielt vi søgte.
Jeg havde kiggede lidt på en Passat, og vi fik en god snak omkring bilen, og så var der sat prøveplader på den.
Ingen stress vi kunne bare køre en god tur, bare jeg kom tilbage inden de lukkede.
De var utrolig hjælpsomme med min gamle bil, de anbefalede mig og sælge den selv og fortalte hvad jeg skulle sælge den til, da det ville få flest visninger.
Og ganske som de havde spået røg den til den pris jeg ønskede og det var til den første der så min gamle bil.
De satte sig ind i vores ønsker med hensyn til Passat'en og med lidt forhandlinger frem og tilbage ramte vi en pris vi begge var glade for 😊
Så til jer andre der kigger på Passat, så synes jeg i skal svinge forbi autos. Dk, det er en god oplevelse og handle her og de er venlige og imødekommende allesammen.
Jeg var i autos.dk for at købe en…
Jeg var i autos.dk for at købe en lækker BMW
De er virkelig perfekt & smilende.
Super service og god vejledning.
Jeg kan varmt anbefale dem. 😊
Rigtig god service og en professionel…
Rigtig god service og en professionel person og rådgiver
Super oplevelse
Super oplevelse.
Super god, service, hjælpsomhed, et rigtig godt sted at handle bil!
Kan kun anbefale at købe bil ved autos.dk
Super flot forløb
Super flot forløb - kompetent, imødekommende, trygt og alt i processen på plads og som aftalt!
Kan klart anbefales !
Super flinke sælger som virkelig vil hjælpe 😁
Købte en Seat Leon Hybrid med levering…
Købte en Seat Leon Hybrid med levering på Sjælland. Havde selv en Seat i bytte og må sige, at alt bare er gået snorelige og uden problemmer med kyndig og behagelig hjælp fra Sune - så stor tak for en god og hurtig handel. Auto´s kan varmt anbefales til andre som skulle gå i lyst til bilkøb.
God service hele vejen
God service hele vejen. God kommunikation.
Kan varmt anbefales.🤓
Super
Kom fra Sjælland havde ikke set ej heller prøvet bilen. Da vi kom stod der straks en ved navn Sune som var meget imødekommende hvilket gjorde man følte sig. tyg bilen var der ingen tvivl om den var som beskrevet i vor korspondanse på mail.
Så stor ros til Sune 👏👏

Risposta di Autos.dk A/S
En rigtig god oplevelse
Jeg har købt bil hos Autos.dk, og det var en rigtig god oplevelse. Der var en enkelt ting med bilen, som hurtigt blev fikset - lige efter bogen.
Jeg køber gerne bil igen her.
Verdensklasse service!
Jeg har købt en lille fin bil hos Autos.dk A/S. Mikael Foldager gav en helt fantastisk service, og fandt den perfekte bil til mig. Kan helt klart anbefale!
Hos Autos.dk A/S fandt jeg bilen
Hos Autos.dk A/S fandt jeg bilen jeg havde ledt efter et stykke tid. Efter lidt skriveri og opkald til en venlig og ærlig sælger (Sune) og lakering af bil tog jeg en tur til Silkeborg og prøvede bil og den var købt med det samme kan kun anbefale Autos.dk
En fornøjelse at handle bil hos Autos
En fornøjelse at handle bil hos Autos. Venlige, seriøse, ordholdende. Der vil jeg absolut gerne købe bil igen.
Super god oplevelse
Super god oplevelse lige fra man træder gennem døren og til at bilen er blevet afhentet. Kan kun anbefales!
Rigtig godt service
Vi har lige købt bil hos Autos.dk. Hele vejen igennem en rigtig god oplevelse, fra vi kom ind af døren til vi hentede bilen. Sune og Michael er begge behagelige at handle med. Fuld gennemgang af bilens mange nye systemer ved afhentning er rigtig rart. Kan klart anbefale et kig forbi hvis man er på udkig efter ny bil.
God og personlig service.
Vi oplevede en god og personlig service, selvom der var meget travlt i butikken, og det var lige i lukketid. Vi fik lov at prøvekøre bilen alligevel og tog derefter det hele over telefon og mail. Vi fik gennemgået finansieringsmuligheder grundigt og fandt den bedste for os. Ved afhentning af den nye bil, blev den gennemgået grundigt. Alt i alt en super god oplevelse.
Køb af ford fiesta
Varmeste anbefaling til Mikael og autos.dk. Nyligt købt en ford fiesta hos Autos.dk og Mikael har gennem hele processen været yderst professionel og troværdig. Kan kun anbefale andre at handle her, hvis man ønsker en ærlig og gennemsigtig handel.