Autos.dk A/S Recensioni 239

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En super god oplevelse. Ærlig, imødekommende og venlige. Sikke en tålmodighed de viser, da jeg henter bilen gennemgår vi alt 😊 jeg var helt tryg da jeg kørte. De bedste anbefalinger til Anthon og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde akut brug for en bil til at erstatte vores gamle campingvognstrækker. Snakkede med autos.dk torsdag, med aftale om at de ikke solgte bilen inden vi kom og prøvede den søndag kl 13. Underskr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service de virker meget seriøst.Jeg ville sælge min autocamper Mikael gav mig et fornuftigt bud og dagen efter gik jeg der fra med pengene på kontoen. Super behalig ejer,Jeg har kun godt at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en stor og positiv oplevelse at besøge denne bilforretning i Silkeborg. Meget tillidsvækkende indehaver, hvor jeg fik svar på alle spørgsmål og god tid til prøvekørekørsel mm, uden at jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

God service - god oplevelse

Vi havde besluttet os for at begive os ind på elbilsmarkedet, men var novicer på området og havde derfor brug for lidt rådgivning. Sune blev vores kontaktperson hos Autos.dk. Han udviste en fantastisk ro og imødekommenhed omkring forløbet. Vi kunne prøve de elbiler, vi havde lyst til, så vi kunne danne os et overblik over, hvilken bil der passede bedst til vores behov. Vi havde hjemmefra udvalgt os 3 biler, vi gerne ville prøve. Vi prøvede dem alle og havde en fin snak med Sune bagefter om de forskellige biler, så vi følte at vi havde et fair sammenligningsgrundlag. Vi havde bestemt os, inden vi tog derfra, men valgte lige at tage en ekstra snak på vej hjem. Vores Volvo XC40 blev bestilt den samme eftermiddag. Vi hentede bilen den 6. oktober, og den lever fuldstændig op til vores forventninger. Vi oplevede en helt igennem fin service og en salgsmedarbejder, der på en seriøs måde prøvede at rådgive os i vores valg - ikke at pådutte os en bil

22 settembre 2023

Super fantastisk service!

Super fantastisk service!
Venlig og imødekommende sælger. Nemme at få fat på via mail.
Levering af ny bil lige til døren og så tog den gamle med.
Handler gerne med Autos en anden gang!

28 settembre 2023

Holder hvad de lover 100% og top service

Fra første mail til vi fik bilen, var service og fokus på, at vi skulle den rigtige service. Vi bor på Sjælland og fandt på Bilbasen en dejlig Audi Q4, som vi nok gerne ville købe, men ville jo gerne lige se den først. Så de holdte den til side, så vi kunne se den først. Bilen var som håber og vi lavede en aftale og fik den leveret en uge senere og vi valgte at købe nogle vinterdæk til bilen og fik et godt tilbud på dem. Tak til Mikael for god service og en dejlig bil

15 settembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

God oplevelse med en lille mislyd

Jeg var glad for meget kyndig indføring i elbilen.
Da vi kørte derfra var begge telefoner forbundet. Vi fik en god instruktion i de forskellige funktioner.
Bilen kører fantastisk
Til gengæld var jeg overrasket over at det blev forlangt forudbetaling

25 agosto 2023

Super service fra Autos.dk

Har i dag fået leveret min ID5 fra Autos.dk Jeg kan på det varmeste anbefale virksomheden og dets team. Helt igennem professionel og omsorgsfuld håndtering i hele salgsprocessen, Rolig, seriøs, serviceorienteret, - Jeg var som kunde i sikre hænder hos Anthon og Michael, der beredvilligt sikrede en perfekt overlevering. Mange tak vh John

12 settembre 2023

Kunne jeg give 10 stjerner, gjorde jeg det

Fra første fremvisning til underskrift på slutseddel blev vi mødt af professionelle, pålidelige, serviceorienterede, vidende og yderst hjælpsomme mennesker hos Autos.dk. Har aldrig tidligere skrevet en anmeldelse på Trustpilot, men vil meget gerne dele min helt igennem positive oplevelse af dette sted. skal jeg købe bil igen, bliver det også her.

1 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Nærværende og vidende omkring bilen ved køb og god gennemgang af bilen ved udlevering. Firmaet har til dato overholdt aftalen og fik software opdateret til seneste udgave til ønsket dato. Samlet en god service.

1 settembre 2023

Har netop afhentet vores Audi hos Autos.dk

Har netop afhentet vores Audi hos Autos.dk og kan 100% anbefale dem vidt og bredt.
Stor ros til hele teamet, især Sune og Anthon som vi havde mest kontakt med.
Blev behandlet fuldstændig fantastisk. Vi blev ikke påduttet noget som helst, og de var ikke ude på at lokke os til at købe noget. Alt er forløbet let og smertefrit og alle aftalerne er blevet holdt fra vi kiggede på bilen til vi afhentede den.
/ Køber fra Viborg

26 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner med kæmpe pil opad!

5 stjerner med kæmpe pil opad!

Yderst kompetent super betjening hele vejen igennem.
Vi følte vi havde gjort det største kup og fik vores ønske bil, til en yderst fornuftig pris.
Ikke hver dag man føler man har vundet i lotteriet, men det følte vi, da vi kørte hjem i vores nye bil.
Vi kommer absolut gerne igen.

9 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Den perfekte destination for bilentusiaster.

Er Lige kommet hjem med min (næsten helt) nye bil fra Autos.dk og det må siges at være en fantastisk oplevelse.

Lige fra den første telefoniske kontakt, blev jeg mødt meget kompetent og professionelt. Vi aftalte en prøvetur i den pågældende bil dagen efter. Da jeg kommer fra Sjælland, ville jeg gerne have mulighed for at få bilen med hjem samme dag. Dette gav en hel del udfordringer, men hele Autos.dk kæmpede en stor kamp for at det skulle lykkedes…og det gjorde det😊
Imens tingene kom på plads var der også lige tid til at få styr på de tekniske detaljer vedr. oprettelse af brugerprofil, App´s til bilen etc. Og også her var serviceniveauet helt i top, mine spørgsmål blev besvaret og alt blev gennemgået professionelt.

Man kan virkelig mærke at Autos.dk går op i Deres forretning og tilstræber at levere en service der er i verdensklasse.

Det skal da også lige nævnes, at bytteprisen på min gamle bil også var helt ok.
Det eneste lille minus jeg kan finde ved denne bilhandel er, at det her på Trustpilot kun er muligt at give 5 stjerner, ellers var det blevet til lidt flere😊
Stor tak herfra, til hele Teamet bag Autos.dk

22 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse ved vores handel EL bil

Tak for en dejlig oplevelse ved vores køb af vores vw Id 3. Alt forløb som aftalt. God byttepris på vores bil. Vender meget gerne tilbage til den behagelige stemning som team autos udstråler, i øjenhøjde med kunden.
Flemming og Lone.

18 aprile 2023

Som bilhandel skal være

Har købt bil ved Autos, og fået en fantastisk behandling af Sune, efterfølgende ringet med et par spørgsmål, og efter ca. 10 min. fik jeg opringning fra wv. og afklaret mine spørgsmål. Super service.

24 marzo 2023

autos.dk leverer fantastisk købsoplevelse

Har lige handlet bil ved autos.dk og har haft en forrygende oplevelse.
God service, var helt åben om bilens historie, hjalp med at finde vinterhjul til en forrygende pris, god byttepris for den gamle, tilbød (men pressede ikke) forlænget garanti og hjalp med at finde svar på alle mine begynderspørgsmål om elbiler.

Anbefaler 100% at handle der og jeg kommer gladeligt igen.

Stor tak til Mikael for en 100% god oplevelse (og til Sune for tit at komme først til telefonen 😉).

9 marzo 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più