Ik heb hier bijna een jaar geleden een autoradio besteld. Helaas functioneerde deze na een tijdje niet meer helemaal goed. Contact opgenomen en ik mocht de radio retour sturen. Zij hebben de radio get... Leggi di più
Na lang zoeken op internet ben ik bij autoradiospecialist.eu terecht gekomen voor het inbouwen van autoradio Apple CarPlay en achteruit camera met logo voor VW Golf type 6. Via e mail wordt al mi... Leggi di più
Met de oude autoradio met carkit en Bluetooth had ik altijd last van verstaanbaarheid bij het bellen heb ik de 2DIN radio met Apple Car play besteld, een RCD330. Wauw de beste upgrade ever van mijn 15... Leggi di più
Radio helaas niet van de kwaliteit die ik voor ogen had. Scherm was defect. Retouren is op kosten van de koper, tenzij na onderzoek blijkt dat het scherm werkelijk defect is. Dat was het geval, maar t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Grossista di accessori per auto
- Negozio di accessori per auto
- Negozio di accessori e attrezzature per auto
Scritti dall'azienda
Amsterdam, Paesi Bassi
- 0633238692
- info@autoradiospecialist.Y
- autoradiospecialist.eu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Ik ben van plan via deze bedrijf…
Ik ben van plan via deze bedrijf navigatie systeem te bestellen. Maar vraag me af of ik het wel vertrouwd is.

Risposta di Autoradiospecialist.Y
Erg behulpzaam en netjes verpakt…
Erg behulpzaam en netjes verpakt product. Ook erg snel geleverd en als je vragen hebt erg snel geleverd
Mooie autoradio rdc330 makkelijk…
Mooie autoradio rdc330 makkelijk monteren voor mij Passat uit 2008 werk het perfect en snel geleverd top product
RCD330 besteld
RCD330 besteld,
de radio deed het goed daarna kapte het scherm ermee, contact opgenomen wat stappen nagelopen, daarna de oude terug gestuurd en een nieuwe mogen ontvangen die weer werkt naar behoren!
Inbouwen autoradio Apple CarPlay met logo achteruit camera VW
Via e mail wordt al mijn vragen en info zeer goed, vriendelijk en zo direct mogelijk beantwoordt. En ook bij het inbouwen een vriendelijke monteur.
Alles verloopt volgens afspraak vanaf inkoop tot inbouwen
Ik ben dus zeer tevreden dat ik voor autoradiospecialist.eu heb gekozen.
Ik zou deze bedrijf ook zeker aanbevelen
Snelle levering en top service!
In eerste instantie bleek dat de meegeleverde kabel het niet goed deed, maar na kort contact via Whatsapp wisten ze al waar het evt probleem zat. Ze hebben diezelfde dag nog een nieuwe kabel opgestuurd. Alles werkt nu naar behoren en ben er hartstikke blij mee!
Snelle levering en goede communicatie…
Snelle levering en goede communicatie met de klant. Had alleen wel een handleiding verwacht.
Snelle levering en service en kennis
Topservice
Ik ben tevreden met de autoradio die ik heb besteld. Radio werkt goed en is makkelijk in te bouwen. Wanneer je er niet uit komt, is het bedrijf makkelijk bereikbaar en reageren snel om je te helpen. Erg goede service.
Prima service
Prima service, duidelijke website en behulpzaam via de app…. Zeer tevreden
Communicatie verliep soepel en snel
Communicatie verliep soepel en snel. En de producten waren zoals als omschreven
Helaas is mijn pakketje door de…
Helaas is mijn pakketje door de postbezorger kwijt geraakt, gelukkig hebben jullie een snelle en fijne oplossing gezocht.
super👍snel en alles klopt
Na appcontact heb ik deze radio besteld…
Na appcontact heb ik deze radio besteld voor mijn dochter. Inbouwen is supermakkelijk door even het filmpje te bekijken op YouTube welke op de site staat. Alles werkt! Echt een aanrader. Prima service, over het algemeen snel contact als je iets wil weten. Zelfs op zondag!
Super levering
Super levering, was een kwestie van oude radio er uit en nieuwe er in!
Werkt super.
Carplay RCD330 VOOR POLO R6
Goed verpakt
Compleet incl benodigde kabels
Snelle handige online shop
Product (autoradio) binnen 3 werkdagen…
Product (autoradio) binnen 3 werkdagen in goede orde mogen ontvangen.
Snel en eenvoudig ingebouwd met bijgeleverde kabeladapter.
Ben zeer tevreden, radio is van goede kwaliteit.
Aanrader!