Valutata 5 stelle su 5

Luxe én duurzaam! 🚗✨ De autoparfums van Muskdecar.com zijn echt geweldig! De geuren zijn chic, warm en blijven lang hangen zonder te overheersen. 🌸 Wat ik extra mooi vind: de flesjes zijn navu... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Slechte service, voor 12u besteld volgende dag in huis? Nee dat is het zeker niet! Ik probeer al 2 dagen contact op te nemen, en krijg geen gehoor. Ook inmiddels nog geen track en trace ontvange... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en nette service! Zowel het toezenden van de order als fysiek op locatie en gesprek met de eigenaar waren top. Zou wel bij een order van extra navullingen 1-2 nieuwe afsluitingen voor de hou... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Had 3 flesjes besteld waarvan 1 lek bleek te zijn. Heb dit ook aangegeven bij de klantenservice en heb inmiddels nieuwe toegestuurd gekregen en zelfs 1 extra ontvangen voor het ongemak van de vertra... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori e attrezzature per auto

Scritti dall'azienda

Wij zijn de #1 in autoparfum. Wij bieden geuren aan die zijn geïnspireerd op bekende geuren. U ontvangt dit samen in een mooie giftbox met een gratis sample en ventilatieclip. De geuren gaan langdurig mee en zijn werkzaam tot wel 6 weken. Ook kunt u als enige in de markt een navulling bestellen bij ons. Dat is goedkoop en duurzaam 🌳

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,1

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stijl

Stijl, kwaliteit en duurzaamheid in één 🌸🚗

Wat een fantastisch product! De autoparfums van Muskdecar.com tillen elke autorit naar een hoger niveau. Zodra je instapt, word je omringd door een subtiele, luxe geur die meteen rust en elegantie brengt. ✨

De geuren zijn verfijnd, langdurig en perfect in balans — geen overheersende chemische lucht, maar pure klasse. Wat ik echt geweldig vind, is dat de flesjes navulbaar zijn! 🌿 Dat maakt het niet alleen duurzamer, maar ook veel eleganter dan de wegwerpverfrissers van andere merken.

De verpakking straalt luxe uit, de levering was snel, en de klantenservice supervriendelijk. Elk detail klopt.
Sinds ik Muskdecar gebruik, voelt mijn auto als een mini-spa op wielen — schoon, kalm en met een vleugje exclusiviteit.

Muskdecar.com is een merk dat begrijpt dat luxe ook bewust en duurzaam kan zijn. Een absolute aanrader! 💜✨

1 novembre 2025

Luxe én duurzaam

Luxe én duurzaam! 🚗✨

Wat ik extra mooi vind: de flesjes zijn navulbaar — superduurzaam en stijlvol tegelijk. ♻️

Elke rit voelt als een kleine wellnesservaring. Pure klasse in je auto! 💜

1 novembre 2025

Ontvangen

Slechte service, voor 12u besteld volgende dag in huis? Nee dat is het zeker niet! Ik probeer al 2 dagen contact op te nemen, en krijg geen gehoor. Ook inmiddels nog geen track en trace ontvangen.

Update: 25 augustus mijn pakket ontvangen, ivm storing waren de berichten niet aangekomen. Toen de bestelling kwam was het niet compleet en er miste 1 potje, gelijk contact opgenomen met musk de car.
Zij hebben gelijk gereageerd en zouden mij het missende potje opsturen.
Vandaag 28 augustus mijn bestelling mogen ontvangen, incl 2 extra gevulde potjes.
Dit is super netjes opgelost!
Dankjewel.

20 agosto 2025

Risposta di Muskdecar

Door een vertraging van dhl is het pakket langer onderweg dan normaal. Hier kunnen wij helaas niets aan doen als het goed is word het pakket morgen bezorgd ✅

Prima eerste aankoop

De geur van de autoparfum ruikt lekker en is niet te aanwezig. Je ruikt het af en toe als vleugje langskomen. Dit is beter dan bijvoorbeeld een Arbre Magique waarbij je aan het begin een hele sterke geur hebt.

De verzending was ook niks op aan te merken.
Over hoe lang ik met één vulling doe kan ik nog niks zeggen.

28 luglio 2025

Slechte ervaring

De mannen geur die ik kreeg. Draaide ik om en al het vloeistof kwam eruit, terwijl ik de beschrijving volgde.

10 giugno 2025

Risposta di Muskdecar

Je heb nog 2 geuren ontvangen als de dop er niet goed word opgedraaid kan hij gaan lekken.

Pakketje binnen

Pakketje binnen. Helaas ruiken ze naar niks. Wat het belooft doet het niet. Geurloos. Zonde van mijn geld

12 dicembre 2024

Risposta di Muskdecar

Hi Sam, stuur ons even een e-mail dan kijken we waar dat aan kan liggen. Groetjes team Musk

Valutata 1 stelle su 5

Helaas mijn bestelling niet ontvangen.

Helaas mijn bestelling niet ontvangen.
Heb ze mail gestuurd geen reactie, heb al eerde bij hun besteld kreeg ik wel binnen 3 dagen nu niet helaas.
Ben geld kwijt

14 novembre 2024

Risposta di Muskdecar

Hi Aicha, stuur ons even een bericht dan lossen we het op.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più