Bestilte gulvmatter til Model Y Juniper og oppdaget dagen etter at produktet var satt kraftig ned i pris. Tok kontakt med AutoHobby for å høre om det var mulig å få prisjustering selv om varen all... Leggi di più
Veldig ryddig bedrift å handle hos, synes det er lett å kommunisere med dem, og nettsiden er veldig oversiktlig. Har møtt dem ansikt til ansikt også, veldig trivelige personer som alltid har ett smil... Leggi di più
Super service , Veldig bra detaljer, og de gjør en veldig god jobb med å gi rabatter på detaljer, flott selskap, jeg anbefaler det til alle 100%, jeg har kjent dette selskapet i 3 år og jeg er veldig... Leggi di più
Jeg opplevde dessverre at leveringstiden var lengre enn forventet. Det tok over en uke før produktene ble sendt, og varer jeg bestilte fra andre leverandører i etterkant, kom frem tidligere. I till... Leggi di più
AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!
Kristian Birkelands Vei 12, 4820, Froland, Norvegia
- 453 38 347
- Kontakt@Autohobby.no
- autohobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Ryddig og seriøs bedrift
Veldig ryddig bedrift å handle hos, synes det er lett å kommunisere med dem, og nettsiden er veldig oversiktlig. Har møtt dem ansikt til ansikt også, veldig trivelige personer som alltid har ett smil om munnen.
Har handlet mye gjennom dem, gode priser og sitter igjen med ett bra inntrykk. Vil anbefale folk å handle her.
Bestilte gulvmatter til Model Y Juniper…
Bestilte gulvmatter til Model Y Juniper og oppdaget dagen etter at produktet var satt kraftig ned i pris. Tok kontakt med AutoHobby for å høre om det var mulig å få prisjustering selv om varen allerede var sendt.
Fikk svar nesten med en gang, og de refunderte hele mellomlegget uten noe tull. Helt utrolig god kundeservice og veldig hyggelig behandling hele veien.
10/10 service, raske svar og en butikk som faktisk tar vare på kundene sine. Kommer definitivt til å handle der igjen.
Alltid god service og hyggelige…
Alltid god service og hyggelige mennesker. Varene er supre! Handlet flere ganger til min Tesla mod y
Super service ,
Super service ,
Veldig bra detaljer, og de gjør en veldig god jobb med å gi rabatter på detaljer, flott selskap, jeg anbefaler det til alle 100%, jeg har kjent dette selskapet i 3 år og jeg er veldig fornøyd, gode priser og veldig gode rabatter
Anbefales, seriøs butikk
Hadde inne en bestilling med endel varer, ble noe tull med sending. Autohobby tok til seg tilbakemeldingen de fikk fra meg, de gjorde opp på en seriøs måte!
Takk for handelen😊

Risposta di AutoHobby.no
Super service
Super service! Beste handelen for din tesla! Rask og ryddig levering!
Hyggelig folk
Hyggelig folk, god kundeservice. Enkle å prate med. Levert som avtalt.
100 % the best!!
100 % the best!!! Actually there is a guy who even sent me a tiktok link on how to clean the mats! I recommend you guys 💯 everything was smooth and the order took only two days. Tusen Hjertelig takk
Fantastisk kundeservice!
Veldig god service
Veldig god service. Hadde uflaks og knakk frontleppa kort tid etter jeg fikk den. Da ordnet de god pris på en ny💪
Skuffende leveringstid og produktopplevelse
I tillegg er jeg ikke helt fornøyd med skjermbeskyttelsen. Min opplevelse er at den tiltrekker seg mer fingeravtrykk enn den reduserer, og skjermen fremstår faktisk mindre ren enn uten beskyttelse.
Anbefales
Bestilte usb hub, rgb list og oppbevaringsbokser. Kjapp levering og god kvalitet på produktene. Har kun satt opp rgb listen og sjekket at den funker og skrur seg av av seg selv. Funket bra og sentry mode lagrer fortsatt videoer gjennom huben:) Gode priser
Rask og hyggelig handel som alltid
Rask og hyggelig handel som alltid, trygg og seriøs forhandler, Anbefales
Rask levering og godt pakket inn.
Alt gikk veldig rask og ingen styr, alt var bra pakket og beskyttet hadde litt problemer med hvordan skjermbeskytteren sko på.
Veldig fornøyd 👍
Veldig behjelpelig med spørsmål og rask levering!
Veldig behjelpelig med spørsmål. Rask og god kundeservice med rask levering. Tusen takk!
Rask levering og god kundeservice
Rask levering og god kundeservice. Bestilt flere ganger. Alltid fornøyd med varene. Anbefales!