L'azienda ha risposto
Nu har jag beställt på denna hemsida två gånger, och kan säga det är ett pålitligt sida med genuina bildelar. Använder UPS som fraktalternativ och fått paketet levererade utanför dörren enligt min öns... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Autofixer.se är en av de största i landet – och en av de snabbast växande – onlinebutikerna för bildelar till personbilar, skåpbilar, sport- och prestandabilar samt andra nyttofordon (bussar och långfärdsbussar, industri- och jordbrukstraktorer, band- och hjulgående lastbilar etc.). Vi erbjuder ett brett utbud av bildelar, specialverktyg, förbrukningsmaterial och alla typer av motorrelaterade produkter. Vår plattform erbjuder ett bekvämt system för onlineköp som gör att du enkelt och smidigt kan hitta och köpa de delar och produkter du behöver. Hjärtat i vår butik är en professionell personal, inklusive vårt kundservicecenter – till ditt förfogande, en grupp välinformerade branschexperter. Våra erfarna rådgivare svarar gärna på dina frågor om val av lämpliga delar, kompatibilitet med ditt fordon, produkttillgänglighet och alla andra frågor. De ger dig professionell hjälp i varje steg av dina inköp och, om det skulle behövas, guidar dig genom processen för reklamation, retur eller byte av produkt.
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Delen var rätt och allt stämde snabba å…
Delen var rätt och allt stämde snabba å smidiga.
Rekommenderar !
Allt var mycket bra
Allt var mycket bra , varorna skickades samma dag , men se till att paketeringen blir bättre så varorna inte flyger fram och tillbaka i paketet de kan gå sönder under leverans. Jag kommer att köpa från er igen , rekommenderar till alla.
Strålkastaren passar men kablarna…
Strålkastaren passar men kablarna passar inte och har plats ström delaren
Everything is very bad
Everything is very bad! Support does not work, returns do not work like in all normal stores in the EU, consultants guaranteed 99% that the auto part would fit, but it did not fit. I sent 3 emails, no answer. I do not know if the refund procedure works. Returning goods for your own money to Poland. Store Polish and warehouses in Poland.

Risposta di Autofixer - Sweden
Skickar ut sina paket utan skydd
Skickar ut sina paket utan skydd. Beställde plåt. Paketet kom ganska snabbt men plåten var helt bucklig.

Leveransen var relativt snabb
Leveransen var relativt snabb. Jag beställde 3 st. Strålkastar lampor som fanns inan halogenlampor, med dubbla glödtrådar och bajonett fattning till en veteran traktor. Glödlamporna var av utmärkt kvalitet och väl förpackade. Dock, lämnade fraktbolahet paketet bredvid brevlådan så packetet blev genomblöt av regnet. Detta påverkade inte glödlamporna, men det kunde ha varit fuktkänsliga varor i paketet.

Återbetalning
Jaha då har man ännu ett problem med er. Returen är godkänd men återbetalningen dröjer... riktigt dåligt ett ärende ska inte behöva ta en månad...

Risposta di Autofixer - Sweden
Bra priser och rätt saker när dom …
Bra priser och rätt saker när dom kommer,även snabb hantering.(Svenne).

Beställ nya delar för 12 000 kr
Beställ nya delar för 12 000 kr. Brottslingar skickar 2x svårt skadade bromsskivor.
Brottslingar skickar 2x svårt skadade bromsskivor.

Risposta di Autofixer - Sweden
The produkt was broken when it arriwed
The produkt was broken when it arriwed. Not the package.
It can happen but Very slow or none respons from autofixer to fix the issue.
After response:
Its not a shipping issue, the package was fine.
Its the total silence from you, its says max 24h, none responce for three days.

Risposta di Autofixer - Sweden
Fast delivery and at a good price
Fast delivery and at a good price. The order was placed quickly and without any problems. I had not ordered here before, but I will definitely do so in the future.

Risposta di Autofixer - Sweden
Artiklen var bra,men dålig olångtid…
Artiklen var bra,men dålig olångtid leverans.

Risposta di Autofixer - Sweden
Two piqtures of The mirror glass
To ser piqtures of bith sides ofthe back side mirror was valuable to get the right glass

Perfekt
Perfekt, naručio sam dupli zanajac sve je dobro prošlo a i uz to ovdi je bilo najeftinije kupit Luk zamajac.

Risposta di Autofixer - Sweden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.