Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, części przyszły w miarę szybko bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Po zamontowaniu działają tak jak trzeba.

L'azienda ha risposto
zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Części są dopasowane bardzo dobrze. Mam jedynie uwagi do czasu realizacji, który w przypadku przekroczenia kilku dni roboczych nie powoduje jakiejkolwiek informacji od sprzedawcy a kontakt z konsultan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Pełen profesjonalizm przy obsłudze zwrotu. Mimo konieczności oddania towaru, proces przebiegł bezproblemowo. Obsługa klienta Autodoc jest bardzo pomocna i rzeczowa – czuć, że dbają o klienta nawet po... Leggi di più
Scritti dall'azienda
AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.
APLIKACJA AUTODOCJesteśmy znani z:
- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.
- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.
- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.
- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.
- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.
- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.
Skontaktuj się z namiJosef-Orlopp-Straße 55, 10365, Berlin, Germania
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Bardzo dobrze dobrany produkt do marki samochodu i modelu. Towar dobrze zapakowany i oryginalny. Jedna gwiazdka mniej za nieco dłuższy termin dostawy.

Risposta di AUTODOC - Poland
Sprawne i szybkie wysłanie dokładnie tych materiałów które potrzebowałem.👌

Risposta di AUTODOC - Poland
Mam bardzo dobrą opinię co do części samochodowych, ale opony przychodzą z lekkim opóźnieniem. Pozdrawiam, klient.

Risposta di AUTODOC - Poland
Na chwilę obecną jestem zadowolony z zakupu, wszystkie części są zgodne z moim zamówieniem i pasują do pojazdu

Risposta di AUTODOC - Poland
Rzetelne podejście do klienta do dostawy towaru też brak zastrzeżeń

Risposta di AUTODOC - Poland
Szybka wysyłka, szeroki asortyment i łatwy dobór części do pojazdu. Jedyny minus to wysokie koszty dostawy oraz wysoka cena samych części względem innych mniejszych sklepów konkurencji.

Risposta di AUTODOC - Poland
Nie posiadam firmy jestem indywidualny kupuje Tu wszystkie części w jednym miejscu można wybrać najlepszą

Risposta di AUTODOC - Poland
było by 5 ale zdecydowanie za długo trwałi kompletowanie zamówienia gdzie towar był na stanie wg. informacji podczas zakupów.

Risposta di AUTODOC - Poland
Dziękuję, wszystko super, już drugi raz zamawiam części na samochód bez zatrzymań.

Risposta di AUTODOC - Poland
Wszystko elegancko, ogólnie fajnie, że jest expert, który zweryfikuje dobrane części. Zniżka 7% również fajna sprawa. Jedyne co, to dostawa mogłaby być szybsza,
Polecam.

Risposta di AUTODOC - Poland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.