Banner for AUTODOC - Poland

AUTODOC - Poland Recensioni 1618

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami, części przyszły w miarę szybko bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Po zamontowaniu działają tak jak trzeba.

Valutata 5 stelle su 5

zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Części są dopasowane bardzo dobrze. Mam jedynie uwagi do czasu realizacji, który w przypadku przekroczenia kilku dni roboczych nie powoduje jakiejkolwiek informacji od sprzedawcy a kontakt z konsultan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pełen profesjonalizm przy obsłudze zwrotu. Mimo konieczności oddania towaru, proces przebiegł bezproblemowo. Obsługa klienta Autodoc jest bardzo pomocna i rzeczowa – czuć, że dbają o klienta nawet po... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi

Informazioni su AUTODOC - Poland

Scritti dall'azienda

AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.

APLIKACJA AUTODOC STRONA INTERNETOWA AUTODOC AUTODOC CLUB YouTube

Jesteśmy znani z:

- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.

- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.

- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.

- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.

- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.

- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.

Skontaktuj się z nami FAQ (najczęściej zadawane pytania)

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

394 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną ocenę 🧡 Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient otrzymywał wysokiej jakości produkty i miał przyjemne wrażenia z zakupów 🚚✨

Wszystko Ok

Wszystko zgodnie z opisem

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 🙌 Cieszymy się, że dostawa i jakość towaru spełniły oczekiwania 🚚✅ Z przyjemnością pomożemy Państwu ponownie w przyszłości!

Valutata 5 stelle su 5

Zamówiona część pasuje super do mojego…

Zamówiona część pasuje super do mojego mercedesa wiec wiecie co sprzedajecie i będę was polecał Pozdrawiam Zbigniew Zak

Dzień dobry!
Dziękujemy za wysoką ocenę 💪 Zależy nam, aby każdy zakup przebiegał szybko, wygodnie i bez zakłóceń 🚗💨📦

Valutata 5 stelle su 5

Paczka przyszła w stanie idealnym

Paczka przyszła w stanie idealnym. Reflektor bardzo dobry, wszystko pasuje, już zamontowany.

17 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 💬 Zależy nam, aby każde zamówienie przynosiło pozytywne doświadczenia naszym klientom ✨🚗

Ta firma robi dobrze

Ta firma robi dobrze

12 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni ze swojego zamówienia. Zawsze chętnie pomożemy wybrać odpowiednie części 🧭🔧

Wszystko pasowało idealnie…

Wszystko pasowało idealnie ,profesjonalnie zapakowana przesyłka ,bardzo polecam.

16 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zamówienia i naszych usług 🚙📦 Zapraszamy ponownie!

Szybka dostawa

Szybka dostawa, bezpiecznie zapakowana przesłka czesci najwyższej jakości.

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 💬 Jest ona dla nas bardzo ważna i cieszymy się, że mogliśmy Państwu zapewnić potrzebne części 🔧📦✨

12 giugno 2026

Wszystko dobrze 👍🏻

Wszystko dobrze 👍🏻

10 giugno 2026

Valutata 5 stelle su 5

Towar zamówiony został dostarczony…

Towar zamówiony został dostarczony szybciej o 1 dzień niż termin oczekiwania .pozdrawiam.

3 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną opinię 🙏 Bardzo się cieszymy, że nasze usługi wzbudziły Państwa uznanie 💯 Jesteśmy do dyspozycji, gdy tylko będą Państwo potrzebować niezawodnego partnera w branży motoryzacyjnej 🚙🧡🔥

Wszystko poszło sprawnie

Wszystko poszło sprawnie. Przydatne było dopasowanie części do konkretnego modelu samochodu, dzięki czemu udało się uniknąć pomyłek.

24 maggio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Rewelacja lusterko do hondy XR idelanie…

Rewelacja lusterko do hondy XR idelanie pasuje super szybko przyszła przesyłka
polecam

9 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię 💯 Zawsze staramy się utrzymywać wysoki poziom obsługi i jakości 🔍✅

Valutata 1 stelle su 5

Niestety Dobre ceny, ale fatalna obsługa zwrotów moje doświadczenie z…

Niestety moje doświadczenie z autodots.pl było bardzo negatywne.

Zamówiłem produkt, który według informacji na stronie był dostępny od ręki. Po złożeniu zamówienia okazało się jednak, że towaru nie ma na stanie, a czas oczekiwania znacznie się wydłużył. W związku z długim terminem realizacji zrezygnowałem z zakupu i nie odebrałem przesyłki od kuriera.

Przesyłka została zwrócona do sprzedawcy, jednak do dziś nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Minął już ponad miesiąc, a mimo wielu prób kontaktu firma nie odpowiada na e-maile i nie udziela żadnych informacji na temat zwrotu środków. W efekcie nie mam ani zamówionego towaru, ani zwróconych pieniędzy.

Szkoda, ponieważ sklep oferuje szeroki asortyment i konkurencyjne ceny, jednak obsługa zwrotów i kontakt z klientem pozostawiają wiele do życzenia. Z tego powodu nie mogę polecić tego sklepu. Z moich doświadczeń wynika, że nie jest to odosobniony przypadek, a problemy ze zwrotami występują tam częściej.

Moja ocena: bardzo słaba obsługa posprzedażowa i brak odpowiedniej komunikacji z klientem.

1 maggio 2026
Non scritta su invito

Szanowny Panie Pawle,
Dziękujemy opinię.
Przykro nam słyszeć o zaistniałej sytuacji i niedogodnościach związanych z zamówieniem. Nasz menedżer skontaktuje się z Panem w najbliższym czasie, aby wyjaśnić sytuację i udzielić szczegółowych informacji dotyczących zwrotu środków.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem: trust@autodoc.pl.
Zespół AUTODOC

Alles ok

Alles Ok💪💪💪

4 giugno 2026

dobry towar i szybko

Otrzymałem towar dobrej jakości , w dobrej cenie , szybka dostawa .

2 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną ocenę 🌟 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu i naszej obsługi. Niech każda podróż będzie bezpieczna i komfortowa 🚗💨

Szybka dostawa .

1 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za wspaniałą opinię 🙌 Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna i cieszymy się, że zamówienie spełniło oczekiwania 📦✅

Wszystko na najwyższym poziomie

Wszystko na najwyższym poziomie! Jak najbardziej polecam!

4 giugno 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną ocenę ⭐ Jest nam niezmiernie miło, że są Państwo zadowoleni z zakupu i naszego serwisu. Z przyjemnością służymy pomocą w znalezieniu odpowiednich części samochodowych 🚗💨

Super wszystko pasuje pozdrawiam

Super wszystko pasuje pozdrawiam

1 giugno 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più