Auktionshuset Sønderjylland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Havde lidt svært til at nå afhentning til 1730 tirsdag, sp jeg sendte en mail til dem og spurgte om de lige kunne give mig 5 min ekstra. Og da jeg kom var min ting fundet frem, og hun gav mig også tid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu vundet 39 auktioner. Det har ALTID været en fornøjelse at møde personalet som er meget hjælpsomme og imødekommende. Ofte også nogle spændende auktioner med mulighed for at gøre nogle rigtig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har handlet ved Auktionshuset Sdj. siden den spæde start, og har aldrig været andet end yderst tilfreds. Varerne er pænt fotograferet, godt beskrevet og skulle der vise sig at være fejl/mangler,... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig forretning. Har været kunde der i flere år men nu har de minimumspriser, der er højere end deres vare koster online. Ved deres underskud dropper men direkte snyde deres kunder for at... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Piattaforma di commercio online

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Auktionshuset Sønderjylland er et professionelt og nærværende auktionshus med et stort lokalt og internationalt netværk

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Only had bad experience with this…

Only had bad experience with this company, can't trust them at all

5 novembre 2024

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Hej Søren. Tak for din ene stjerne. Vi kan ikke finde en med dit navn, som har handlet hos os. Men du kan have forvekslet os med en anden. Ellers så bestræber vi os på at følge op på de fejl, som vi laver. Men vi er selvfølgelig også kun mennesker, og kan ikke ud fra dit skriv, se hvad vi har gjort eller ikke gjort. Hilsen direktør Pia Dyring Lassen

Valutata 1 stelle su 5

Fin hjemmeside og gode varer

Fin hjemmeside og gode varer, men hvad hjælper det hvis man ikke kan finde ud af at logge ind?
Og ja - vi havde oprettet med mailadresse og adgangskode, samt havde fået verificeringskode i eftermiddags, som minimum burde I lægge en udførlig beskrivelse op på hjemmesiden hvordan man helt præcist får logget ind, fordi jeg fatter ikke konceptet ☹️

1 settembre 2024

Hej Susanne.
Vi er glade for at du synes vi har gode varer og en fin hjemmeside.
Du sendte en Messenger besked til os søndag aften kl 18.57 om at du syntes vi havde en elendig hjemmeside. Kl 19.05 svarer jeg dig og spørger ind til hvilken e-mail du har oprettet dig med, da vi har 3 brugere oprettet med samme navn og efternavn som dig. Du svarer ikke på min besked, til trods for at jeg kan se at du har set den.
Så er det svært at gøre det godt nok for dig. Som formentlig - kan kun gætte, da du endnu ikke har svaret på beskeden, at du har oprettet dig og at systemet har blokeret dig på grund af for mange forsøg.
Men den ene stjerne, synes vi dog ikke er på sin plads. Men det er dit valg.
Men du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få dig aktiveret igen. Fortsat god dag.
Hilsen Pia fra Auktionshuset Sønderjylland.

Valutata 5 stelle su 5

Har både købt og solgt ting flere…

Har både købt og solgt ting flere gange, hver gang har jeg modtaget rigtig fin service og er altid blevet mødt af smilende medarbejdere
Der har aldrig været fejl i fakturaerne og afregning på solgte varer er altid kommet som aftalt.
Handler gerne med jer igen

2 febbraio 2024

Min anbefaling !

Hentede idag det jeg havde vundet på auktion - og er fuldt ud tilfreds med købet og den gode behandling jeg fik 🙏🏼 I får 5 ud 5 stjerner og jeg er fast kunde 🤩👏

1 marzo 2024

Hej Diana.
Tusind TAK fordi du giver dig tid til at anmelde os og tak for dine roser. Vi elsker når du har en god oplevelse hos os og kan bruge det du finder på vores side.
Vi glæder os til at se dig igen.
Hilsen Pia og teamet fra Auktionshuset Sønderjylland ApS

Valutata 1 stelle su 5

Man kan ikke registrere sig som bruger

Man kan ikke registrere sig som bruger. Virkelig dårligt. Auktioner udløber jo, og fordi registreringen ikke virker så får man ikke chancen for at byde.
Totalt ringe.

3 febbraio 2024

Hej Anne Marie,

Vi er rigtig ærgerlige over din 1-stjernet anmeldelse.

Jeg kan se, at du har sendt os en mail lørdag middag omkring, at du havde problemer med at oprette en bruger.

Min kollega svarede, at hun rigtig gerne ville hjælpe dig om nogle timer, da hun stod midt i et dansestævne med børnene 😊

I mellemtiden har du givet os denne 1-stjernet Trustpilot-anmeldelse, hvilket vi er rigtig ærgerlige over, da vi faktisk prioriterede at hjælpe dig uden for arbejdstiden.

Du kunne sagtens nå at byde, da auktionerne først lukkede søndag aften... 😁

Hun har hjulpet dig videre, og du kan nu logge ind med dit brugernavn og adgangskode.

Hilsen Julie fra Auktionshuset Sønderjylland

Auktionshuset brød lovgivningen

Auktionshuset solgte mine varer, selvom de gik imod lovgivningen og solgte under mindstepris, uden at rådføre sig med mig eller informere mig, før varen var solgt

Og selvom jeg ønskede at stoppe et salg jeg ikke havde godkendt, gik de igennem med salget. Det er imod lovgivningen og jeg står nu med en meget mindre pris for tingene, også selvom jeg tilbød at tage mine varer tilbage og at jeg ikke ville sælge til den pris

25 agosto 2023

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi udpensler normalt ikke sager offentligt omkring vores sælgere, men i denne sag, så gør vi en undtagelse.

Hele essensen i denne sag ligger i, at det oplyste 12 personers telt, ikke svarer til den rigtige størrelse, som I indleverer. Under oprettelsen af jeres vare, finder vi ud af at det er et 10 personers telt.

Vi stoler på at det I som sælger oplyser ved indlevering – stemmer overens med de indleverede varer. Hvis det ikke er tilfældet, så retter vi til og sætter en mindstepris på ca. 30% af nypris.

I er informeret om ændringen pr mail, fredag den 25. august 2023, som du selv skriver.

Den mindstepris som du ønsker opnås ikke, da teltet ikke har den størrelse, som I oplyser. Men der opnås en samlet pris på 5.750, - for telt, fortelt, gulv og ovn. Optimalt ville en pris ift. teltets størrelse med tilbehør på auktion, have været 6.000, - samlet, Så de 5.750, - er en acceptabel pris.

De første indleveringer som I kom med, f.eks. paddelboard, Royal Copenhagen m.m. sætter I ingen mindstepris. Det vælger vi så at gøre, for jer, ift. varen, så I opnår bedst mulig pris. I udtrykker tilfredshed for budene og den lot sammensætning vi gør af jeres varer. Så jeres adfærd indikerer, at vi med vores erfaring og kompetencer kan pris- og sammensætte jeres telt, uden yderligere information. Hvilket vi dog ikke gør, da vi informerer jer pr. mail fredag den 25. august 2023. Vi tager til efterretning at en sådan mail skal forlægge før.

Når en vare er på en auktion, og hammerslag er faldet, så aflyses et salg ikke. Det er useriøst for købere og imod god auktions skik.

Vi svarer ikke på dine mails så hurtigt, som du gerne ønsker, det beklager vi. Men mails korrespondancen har været lang og vi har forsøgt at besvare dem så hurtigt vi kunne, på alle tider af døgnet. Der er ikke altid nok timer i døgnet. Beklager.

At du føler dig tvunget til et salg, undrer os, da det er af helt fri vilje, at du indleverer varer og samtidig fortæller os, at du er yderst tilfreds med håndteringen af det foregående salg og samarbejde.
Samtidig, så har du varer stående hos os som vi stadig må have på auktion. Så dette hænger ikke sammen med din anmeldelse.

Vi overholder lovgivningen, som siger, at en sælger ingen lovbestemt fortrydelsesret har. Den lov du refererer til, er en offentlig auktion lov (fysisk auktion). Jeres varer er solgt online og der er det købeloven, der i det tilfælde gælder.

Vi beklager din oplevelse hos os.

Hilsen Pia fra Auktionshuset Sønderjylland ApS

Dejlig kundeservice.

Dejlig kundeservice.
og imødekommende personale. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. De sender gerne. Har du spørgsmål til et salg. Har de også en god kontakt mellem køber og sælger. Og de svare hurtige både på mail og tlf.

Vh Casper Nielsen
En meget tilfreds kunde.

16 settembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

meget effektivt sagsbehandling og…

meget effektivt sagsbehandling og afvikling af auktionen.
er bare lidt skuffet over at værdifulde ting blev solgt til en brøkdel af deres værdi uden fastsættelse af mindstepris og at jeg som privatperson skal betale moms af salget.
så har man da prøvet det

3 aprile 2023

Hej Gunnar
Tak for dine stjerner. Dejligt at du oplever os effektive og med en god udlevering. Værdi af en vare kan være svær. For nogen har det stor værdi med et specielt brand og vare. For andre er den trend ovre og varens værdi er faldet betydeligt.
Men det er altid muligt at sætte en mindstepris på en varer. Men den skal forventningsafstemmes med os. Vi havde måske ikke været klare nok i den snak den dag.
Det er dog altid bundlinjen på en samlet auktion, som skal vurderes og da oplevede vi en ok tilfredshed fra dig.
Momsen må du beklage dig over til en anden, da Auktionshuset Sønderjylland aflevere den del til staten. Så der kan jeg ikke hjælpe dig. Men blot informere om at du betaler moms på alt du køber i en butik eller virksomhed.
Fortsat god dag. Hilsen Pia fra Auktionshuset Sønderjylland

Meget positiv oplevelse i Auktionshuset

Har fået en positiv oplevelse i Auktionshuset ved modtagelse.
Pigerne har haft en helt fantastisk måde at sætte mine varer til salg og er meget venlige og imødekommende.
Meget flot opsat på nettet og har en rigtig god måde til at få varerne til at virke indbydende.
Har over flere omgange haft varer på auktioner.
Tusind tak piger.

5 dicembre 2022

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Tusind tak for dine pæne ord. Det er altid super dejligt at få at vide at vi har gjort en forskel og at dine forventninger til os er blevet indfriet. Vi glæder os til at se dig igen, når du får brug for os. Hilsen fra pigerne.

Fremragende service

Meget hjælpsomme medarbejdere og professionell ledelse.

24 gennaio 2023

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Tusind tak fordi du fortæller andre om din oplevelse hos os. Vi er glade for at du bruger din tid på os. Vi glæder os til at se dig igen på en af vores auktioner.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service både som køber og…

Super god service både som køber og samler

11 gennaio 2023

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Tusind tak for din tid og anmeldelse af din oplevelse hos os. Det er altid dejligt, når en køber deler deres oplevelse med andre. Vi forsøger hele tiden at have tilfredse kunder, men vi sørger også for at udvikle os, så din oplevelse hele tiden føles god. Vi har ind imellem meget travlt og mange bolde i luften, så det er ikke altid helt let. Men smil og god tone er i høj kurs hos os, og det gør vi et forsøg med, selv om ydrer forhold indimellem kan være udfordrende. Tak for din tid og vi glæder os til at se dig igen. Hilsen Pia fra Auktionshuset Sønderjylland ApS.

Valutata 3 stelle su 5

Er det en auktion eller hvad !!!

Hvorfor laver man sådan noget det har jo intet at gøre med auktion , i min verden starter man med udgangs punkt på 0 og ikke en mindste pris .Så kan folk jo byde op . Rent til grin...!

7 gennaio 2023

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Hej Morten. Tak for din interesse for vores varer og virksomhed. Ja vi er et auktionshus, med varer af forskellig art, udsendende og prisniveau. Små varer og store, ubrugte varer og brugte. Det gør det spændende, og meget varieret. Korrekt, vi har varer som ikke starter på 0,-, men på et fornuftigt leje, så du som byder, ikke skal side og byde op med 50,- eller 100,- kr., på en større ting/værdi, hvor mindsteprisen er betydelig højere. Det er efter ønske fra bydere, vi har rettet op på det. Vi skal ikke bruge hinandens tid, hvis det er mere fornuftigt at sætte et startniveau. Men forhandlingen om en skarp mindstepris, er altid en vurdering som vi konstant forsøger at forbedre hos os. Vi har også set andre kreative løsninger hos konkurrenterne, men vi vil hellere sætte et startniveau. BEMÆRK at du er ikke tvunget til at byde og være kunde hos os, det er helt frivilligt. Desuden så har vi en stor mængde af tilfredse og gentagende købere og sælgere. Men tak for din tid og vi har noteret at du ikke er tilfreds. Fortsat god dag. Hilsen Pia fra Auktionshuset Sønderjylland ApS.

Altid god service! ⭐️

Altid god service og hurtig tilbagemelding på henvendelser 🙏🏽 mange spændende auktioner og varer

30 novembre 2022

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os og andre. Vi er glade for at du vil bruge tid på det. God dag og vi glæder os til at se dig igen.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig forretningsmodel

Ved deres underskud dropper men direkte snyde deres kunder for at overleve er dårlig stil.

Et eksempel er deres Kraftworld Generator til 800+ moms koster 199 over Amazon Wholesale / hvor de sikkert har købt dem.

Det samme med deres Kraftworld motorsave. Eller deres Gulvvasker maskiner, som kan findes 5-10% billigere over DBA

Hver kilde kritisk - deres nye forretningsmodel er at snyde deres kunder for at overleve.

15 dicembre 2022

Hej Kevin.
Tak for din interesse for vores varesortiment. Ja du har været oprettet på hjemmeside siden den 16. marts 2020, men vi har første gang til gode og hilse på dig ift et køb hos os.
Vi får varer fra omkring 500 forskellige sælgere, som kommer med alt fra nyt til brugt. En prissætning omkring en mindstepris handler altid om en fælles vurdering fra både sælger og os.
Når du skriver Wholesale, så forventer jeg at du ved at det er for virksomheder med et CVR-nummer og større mængder. Til info betales der i euro på Amazon.
Ved et hurtigt kig, så er mange af dem ikke lagerførende.
Du har helt misforstået konceptet hos os. Auktionshuset Sønderjylland ApS sælger ikke egne varer - Et godt råd vi fik af en klog advokat, da vi startede.
Din formulering af vores "nye ”forretningsmodel er din opfattelse og har ikke hold i vores måde at drive virksomhed på i Danmark lige nu. Vi bruger alle vores penge på vores online platform, og det tager tid at få overskud på den måde. Forretningsmodellen har ikke ændret sig, vi hjælper virksomheder med at sælge deres overskuds vare, restlagre, dødsboer m.m.
Det har altid været frivilligt at byde hos os, og det er det stadigt. Vi samler på glade kunder og dem har vi heldigvis mange af.
Hilsen Auktionshuset Sønderjylland ApS

Valutata 5 stelle su 5

Var meget tilfreds med auktionshuset.

Var meget tilfreds med auktionshuset.
Meget reel behandling
Meget fin service.

20 marzo 2022

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os og andre, der også ønsker at gøre en god handel. Vi glæder os til at se dig en anden gang igen. God dag, hilsen fra Pia, del af team hos Auktionshuset Sønderjylland ApS

Valutata 5 stelle su 5

Trevliga människor med trevliga…

Trevliga människor med trevliga auktioner lycka till från oss på auktioneronline i Sverige

7 febbraio 2022

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Mange tak og vi forsøger hele tiden at gøre vores bedste. Både med fokus på varen, servicen til dig som køber og kommunikationen med vores sælgere. God dag til dig.

Valutata 4 stelle su 5

God service jeg fik hos jer med mine…

God service jeg fik hos jer med mine ting.

4 gennaio 2022

Risposta di Auktionshuset Sønderjylland

Tusidn tak for din respons. Vi forsøger altid at yde en service, som vi selv ønsker at få. Dejligt at høre fra dig og du er altid velkommen en anden gang.

Valutata 3 stelle su 5

God service, men ikke altid gode varer

Har købt mange fine ting over flere aktioner. Og altid været godt tilfreds og god service.
Dog meget skuffet over sidste køb af to numre. Ganske vist stod der i teksten at fejl og mangler kunne forekomme, men en hel trailer fuld hvor der ikke var en eneste brugbar ting imellem, og alt var meget i stykker. Jeg havde troet at der var lidt et lavpunkt for hvad de ville sælge på deres auktion, da dette udelukkende var til lossepladsen. Øv øv knap 800 kr smidt ud af vinduet..

22 aprile 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più