in eerste instantie even een miscommunicatie over een afspraak maar Furkan heeft dit direct heel goed opgelost. ik heb oordoppen op maar laten maken om te slapen en voor festivals. over beide dik t... Leggi di più
Goede kwaliteit In-ear monitors. Luuk heeft me goed geholpen. Levering duurde iets langer, maar resultaat is top.
Heel tevreden over Audinc. Mijn Sleepzz oordoppen passen perfect en ik slaap veel beter. Vriendelijke hulp, echt een aanrader!
Voor mij werkten oordopjes op maat om te slapen niet, omdat ze (qua decibel) minder dempen dan foam oordoppen, waar ik al tientallen jaren mee slaap. Toch werd mij bij Audinc geadviseerd om het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Audinc geloven we dat gehoorbescherming pas echt goed werkt als deze perfect past. Daarom zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte gehoorbescherming voor professionals én liefhebbers van geluid, zoals muzikanten, motorrijders, schutters, technici en meer. Onze producten combineren comfort, duurzaamheid en optimale geluidskwaliteit – afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten.
Hastelweg 260 D , 5652CN , Eindhoven, Paesi Bassi
Solitamente risponde entro 24 ore
Blij met Audinc!
Blij met Audinc.
Motoroordoppen.
Aantal weken geleden een oordop kwijtgeraakt.
Met klantenservice contact gezocht en ze hebben een plekje in de drukke agenda weten te regelen om een nieuwe afdruk van mijn oor te maken. Woensdag verloren, vrijdag al afdruk!
Een week later de nieuwe dop geleverd! Echter zat deze iets te los. Opnieuw contact en er werd gevraagd om wat foto's te sturen. En opnieuw een week later zonder extra kosten een aangepaste oordop. Deze zit weer als gegoten.
Ik ben blij dat ik in 2020 bij Audinc op een motorbeurs de eerste set oordoppen heb laten aanmeten. Wat een verademing ten opzichte van de universele oordoppen die je bij een motorzaak kunt kopen.
Ook de aftersales verdient mijns inziens een duim omhoog. Er is veel tijd en energie gestoken om mij zsm weer een nieuwe oordop te geven.
Tot over 2 jaar Audinc voor de volgende set!
audinc.nl komt afspraken niet na
Afspraak online gemaakt om bij Audinc in Breda in-ears te luisteren, te kiezen en aan te laten meten en wellicht ook gehoorbescherming. Keurige uitnodiging en reminder ontvangen. Tot zover prima.
Ik had vanmiddag deze afspraak.
Bij binnenkomst blijkt de vriendelijke Audinc meneer zijn in-ear set vanochtend aan een Belgische collega te hebben meegegeven??? Kortom er is voor mij helemaal niks te luisteren / te vergelijken / te kiezen.
Voor niks vrij genomen en naar Breda gekomen...
Wat een teleurstelling.
En dat voor een product dat zomaar tussen 700 en 1500 euro kost?

Risposta di audinc.nl
Service
Ik ben erg blij met de oordoppen. Wel erg vervelend dat ik betaal voor vloeistof en er nu voor de 4e keer achteraan moet, omdat deze niet is meegeleverd.

Risposta di audinc.nl
Gehoorbescherming voor motorrijden
Ik rij motor en ik gebruik universele gehoorbescherming. Opzoek naar aangemeten oordoppen bij Audinc uitgekomen. Aan laten meten in Groningen. Duidelijke uitleg wat mogelijk is en gekozen voor mijn favoriete kleur. Vlotte levering in een mooi etui. Bij het uitproberen toch te veel lawaai. Een afspraak gemaakt voor controle. Daarbij is een lektest gedaan en is er zwaarder demping geplaatst. Geheel kosteloos. Service is prima en de gehoorbescherming is van goede kwaliteit. Erg tevreden.
In-Ear sleeves van Audinc.nl
Vandaag (13-01-2021) mijn Audinc.nl in-ear sleeves ontvangen voor mijn Shure in-ears. De Shure in-ears klonken voorheen al goed met de foam dopjes, nu klinken ze nog veel beter.
Getest heb ik ze met mijn DAW studiosoftware (Ableton Live en Reaper) en Tascam hardware. Live via de draadloze set is nog even afwachten maar ik verwacht ook hier een top resultaat.
Omgevingsgeluiden worden maximaal gedempt, bassen zijn geweldig (voor mij als bassist niet onbelangrijk), hoog en midden zijn fijn gedetailleerd.
Wat nog veel belangrijker is: het volume kan nog lager omdat ik alle details perfect hoor en daar is mijn gehoor weer heel blij mee.
Met de pasvorm was het even uitvogelen hoe ik ze moest in mijn oren moest zetten, maar na wat draaien en invetten met speciaal oordopjesvet zaten ze snel op hun plek.
Heb ze nu een uurtje in, ik voel ze niet eens meer zitten, geweldig. Dat heeft ook een nadeel, ik wilde opstaan en knalde terug in mijn stoel, ik was vergeten ze uit doen.
Nu alleen nog weer de planken op mogen....
Steven (Audinc Eindhoven) bedankt voor je adviezen!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.