Virkelig god service. Vi handlede med Tonni, og kan virkelig anbefale at tage fat i ham.Altid godt humør, humor og et serviceniveau som man ikke oplever alle steder. Opfølgning er virkelig i topklass... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meget fint forløb hos Audi Holbæk. Vi har nu en bil tilpasset vores behov, klar og parat fra dag 1, så man ikke skal bruge tid på at sætte sig ind i alting efter afhentning. Det var virkelig god kunde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dårlig oplevelse fra start til slut. Det har taget mig en hel uge at komme igennem til værkstedet, først forsøgt igennem Audi Danmark da de ikke tog telefonen, der gik 3 dage med det - Ud... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super oplevelse hele vejen igennem. Tonni er et dejligt menneske og gjorde hele købsoplevelsen tryg og behagelig. Han stod altid klar og fulgte op, når der opstod spørgsmål. Vi er så glade for vores n... Leggi di più
Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Et sted man føler sig velkommen, og hvor der altid er afsat god tid til handel, overdragelse af bil etc.

Risposta di Audi - Holbæk
Fantastisk aflevering/overdragelse af min nye bil, dagen blev mindeværdig, så har kun godt at sige om Audi Holbæk, værksted og Salgsteam 👌🙏

Risposta di Audi - Holbæk
Meget tilfreds med salgsrådgiver, vejledning, information, prøvekørsel og løbende dialog. Kom inde for lovet leveringstid.

Risposta di Audi - Holbæk
Super forhandler hvor man føler sig velkommen, godt behandlet og velinformeret 👍

Risposta di Audi - Holbæk
Dygtig sælger/rådgiver. God præsentation af modellerne. God service og oplevelse i forbindelse med levering.

Risposta di Audi - Holbæk
En meget kompetent og venlig behandling af bilkøbet fra start til en flot aflevering

Risposta di Audi - Holbæk
Fantastisk service, meget hjælpsom og brugte rigtig meget tid på os, selv om det var efter butikkens lukketid.

Risposta di Audi - Holbæk
Har købt en AUDI Q8 E-tron, som blev leveret til den estimerede tid (5 måneder). God købsoplevelse. Fin og kvalificeret betjening i Holbæk.

Risposta di Audi - Holbæk
Rigtig god service i forbindelse med leasing af Audi. Kan varmt anbefales til andre.

Risposta di Audi - Holbæk
Professionel og empatisk vejledning fra start til slut

Risposta di Audi - Holbæk
Som altid super servicemindede - og har kunden i fokus! Det kunne man lære noget af inde i Storkøbenhavn.

Løste min tekniske udfordring på 10 min fra ankomst

Risposta di Audi - Holbæk
Fantastisk og tryk oplevelse ved køb af min nye bil. Professionelt personale der var i stand til at besvare alle mine spørgsmål ned til mindste detalje.! Varmeste anbefaling herfra🤩😁

Risposta di Audi - Holbæk
Nem og hurtig indskrivning samt god information og lånebil. Ved afhentning var der taget sig tid til at vaske bilen og givet den en kærlig hånd indvendigt.

Risposta di Audi - Holbæk
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.