L'azienda ha risposto
Super opmærksom og venlig salgsafd. der gik længere end forventet for at opfylde mine ønsker. Audi Hørsholm kan klart anbefales. Bilen ankom fredag til butikken og 3 timer senere fik jeg den udl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har benyttet Audi Hørsholm flere gange til begge vores biler, og oplevelsen er altid helt i top. Man bliver mødt med et smil fra første øjeblik, og hele teamet udviser en høj grad af profession... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og taget seriøst. Købet af min A3 forløb problemfrit, og Anders Birk sørgede for en professionel og imødekommende behandling hele vejen igennem... Leggi di più
Kokkedal Industripark 6, 2980, Kokkedal, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Holdet hos Audi i Hørsholm slog andre forhandlere (Audi & Mercedes) med flere længder - på alle parametre.

Risposta di Audi - Hørsholm
God besked om pris lang tid før service besøget og en medarbejder, der gav sig tid til efterfølgende at sidde i bilen med mig og forklare mig hvordan jeg kan nulstille systemet, så jeg igen kunne logge ind. Meget hjælpsomt personale

Risposta di Audi - Hørsholm
Mit problem blev ordnet på en meget tilfredsstillende måde.

Risposta di Audi - Hørsholm
Super oplevelse !! Skulle hente min nye Audi Q6, hos Audi Hørsholm. Jonas O. Jørgensen tog sig rigtig god tid til at gennemgå bilen, samt imødekomme alle ønsker. Helt igennem en meget positive oplevelse. Kan klart anbefale at handle her.
Håber Audi Hørsholms værksted, kan måle sig med deres salgs afd.
Her har jeg ikke altid været lige heldig, med min tidliger opfattelse af Audi værksteder. Der er klart plads til forbedring.

Risposta di Audi - Hørsholm
Måske et prisniveau som er præget af de mange firmabil-kunder. Men "Ordnung muss sein" - det lever man 100% op til!

Risposta di Audi - Hørsholm
Min nye Q4 fra april i år kunne pludselig ikke ændre lademål, hverken i bilen eller på appen. Den stod fast til 80 % og når ladestikket skulle ud, havde jeg et sekund til at flå ladestikket ud af ladeporten før det blev låst fast igen.
Det er frustrerende ikke at kunne ændre lademålet til 100 %, når man har brug for at køre langt.
Dette blev lavet med en softwareopdatering den 22. otober, hvorefter opladningen fungerede fint igen.
Nu er præcis den samme fejl opstået igen. Jeg ringer derfor til Audi for at få det lavet nok en gang. Svaret var, at den første ledige tid var den 11. december eller at de Audi kunne ringe tilbage, men jeg skulle ikke forvente at det kunne blive før.
Jeg havde forventet, at Audi kunne tage min bil noget før, eftersom fejlen ikke er udbedret godt nok i første omgang.
Desværre meget ringe service.

Risposta di Audi - Hørsholm
Der er en imødekommende og forstående tilgang til problemløsningen inden for de rammer som afbalancerer kundens og værkstedets muligheder i praksis og økonomisk. Så man føler sig godt behandlet.

Risposta di Audi - Hørsholm
Bestilt tid til skifte til vinterdæk. Havde en tid kl 19 og nu er der gået over halvanden time og de er stadig ikke skiftet. Det er helt urimeligt lang tid.

Risposta di Audi - Hørsholm
Man følte sig i gode hænder i hele salgs forløbet hos Audi Hørsholm. Super god service, og alle aftaler blev overholdt.
Her vil jeg helt sikkert handle igen.

Risposta di Audi - Hørsholm
Alt som det skal være, søde og hjælpsom mennesker og god service

Risposta di Audi - Hørsholm
Audi Hørsholm kan klart anbefales.
Bilen ankom fredag til butikken og 3 timer senere fik jeg den udleveret klar og smuk. Super happy
De har en virkelig lækker butik og dejlig præsentation af din nye bil.

Risposta di Audi - Hørsholm
Jeg får lavet al service i Hørsholm. Er glad for at kende prisen på forhånd.

Risposta di Audi - Hørsholm
Hørsholm afdelingen har ifølge Audis hjemmeside en “serviceafdeling”.
Vi har nu hver dag siden i fredags (17/10) ringet til afdelingen, og fået at vide alle dage at vi er en “haster” og de ringer hurtigst muligt tilbage samme dag. Det er nu den 23/10 og vi har stadig intet hørt. Eller det vil faktisk sige, jeg er lige blevet ringet op af en service assistent der ville høre om min oplevelse i fredags. Denne assistent vidste intet om vores gentagne opringninger.
Hans svar, som alle de andres, var at de ringer op senere i dag. Det kan man jo ikke rigtigt tro på længere.
Vi har en bil der skal repareres og skaden kan forværres hvis der ikke gøres noget, men Audi er åbenbart ikke villig til at yde service for en kunde der har købt en bil hos dem.

Risposta di Audi - Hørsholm
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.