L'azienda ha risposto
Super oplevelse !! Skulle hente min nye Audi Q6, hos Audi Hørsholm. Jonas O. Jørgensen tog sig rigtig god tid til at gennemgå bilen, samt imødekomme alle ønsker. Helt igennem en meget positive oplev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
D. 9 april bestiller jeg tid til service + udbedring af 2 stenslag i forruden. Jeg fortæller til medarbejderen, at der er tale om betydelige stenslag, som er placeret direkte i synsfeltet. Jeg ka... Leggi di più
Kokkedal Industripark 6, 2980, Kokkedal, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk sted at handle bil , kommer helt klart tilbage

Risposta di Audi - Hørsholm
Venlige servicemedarbejdere som vi havde en god indledende dialog med om det forestående arbejde. Vi valgte at blive mens arbejdet blev udført. Der var gode ventefaciliteter.

Risposta di Audi - Hørsholm
Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og taget seriøst. Købet af min A3 forløb problemfrit, og Anders Birk sørgede for en professionel og imødekommende behandling hele vejen igennem. En rigtig god oplevelse.

Risposta di Audi - Hørsholm
Professionel og behagelig sælger, Christian Bladt, forstod straks hvor vi stod i forhold til bilkøb, god information og anbefalinger, forventet levering oplyst, modtag bilen ca 14 dage før, modtagelsen foregår i ene rum hvor bilen bare står ny, fin, skinnede og venter på du tager den. Vi har fået en fantastisk bil med køreglæde samt skønhed for øjenene

Risposta di Audi - Hørsholm
Fantastikk oplevelse hos Aude Hørsholm af Christian og Jakob, ved køb af min nye AUDI Q4.

Risposta di Audi - Hørsholm
Engageret og behageligt personale personale gjorde såvel salg som overlevering af bilen til en unik oplevelse. Rød sløjfe kan bare noget og bilen kører som en drøm.

Risposta di Audi - Hørsholm
På trods af to dages forsinkelse var det aftalte arbejde ikke udført. Det blev ikke oplyst forud for afhentning af bilen, det skulle jeg selv gætte.

Risposta di Audi - Hørsholm
Fedt at motor fejl blev lavet og den køre som en drøm :-)

Risposta di Audi - Hørsholm
FDM's seneste store forbrugerundersøgelse, AutoIndex 2026, viser, at Audi fortsat ligger meget lavt, når danske bilejere vurderer deres oplevelse med mærket – herunder værkstedsbesøg og serviceoplevelser. Kan kun bekræfte det også er min oplevelse igen ved sidst besøg på Audi værksted.

AUDI Hørsholm leverer det de lover ved indlevering af Q4 til service

Risposta di Audi - Hørsholm
Altid en rigtig god oplevelse at have bilen på værksted hos Audi Hørsholm.

Risposta di Audi - Hørsholm
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.