Audi - Gladsaxe Recensioni 1.698

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Turbinevej 1, 2860 Søborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Min Audi Q4, fra april 2024, var til første service og havde "de kendte fejl" mht software fejl/update og problemer med 12 volt batteriet, men oplevede bare imødekommenhed og vilje til at løse sagern... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse. Søde mennesker, pæn modtagelse og gennemgang af det der skulle laves. Dejlig lounge at sidde og arbejde i. Der er virkelig travlt og mange mennesker. Jeg stod en del i kø for jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fra vi opdagede at vi en mørk aften kørte uden baglys/ bremselys og til afhentning af bilen har det været en fantastisk oplevelse. Manden fra vejhjælp kom efter 1 time 25/12 kl 22, i sig selv impone... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Audi Gladsaxe. Indleverede min bil til en af de famøse heldags software opdateringer - kom sent eftermiddag og kunne konstatere, at bilen fortsat holdt på pladsen, hvor jeg parkerede den og de havde s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni di contatto

• Turbinevej 1, 2860, Søborg, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,4

En meget god behandling af sælgeren

29 ottobre 2025

Hej Hans - Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har oplevet en meget god behandling af vores sælger.
Det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Valutata 5 stelle su 5

Alt i alt en god og ukompliceret…

Alt i alt en god og ukompliceret oplevelse.

28 ottobre 2025

Hej Susann,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god og ukompliceret oplevelse hos os. Din tilfredshed betyder meget, og du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig en god og professionel…

Virkelig en god og professionel oplevelse - Klar anbefaling

29 ottobre 2025

Hej Anna-Louise,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du oplevede god og professionel service hos os.
Tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget for hele teamet

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Valutata 4 stelle su 5

Meget fin service på alle punkter når…

Meget fin service på alle punkter når man vil se og prøve en Audi e-tron

25 ottobre 2025

Hej Jesper,

Det glæder os at høre, at du har oplevet meget fin service på alle punkter i forbindelse med dit besøg og prøvekørsel af Audi e-tron. Vi stræber altid efter at give vores kunder en tryg og god oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

Meget personlig oplevelse ved køb af ny…

Meget personlig oplevelse ved køb af ny Audi, og det service i top.

24 ottobre 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en personlig oplevelse ved køb af din nye Audi, og at du har oplevet service i topklasse

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Audi– en del af Semler Mobility

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service fra audi gladsaxe

Jeg har været forbi med min Audi A3 til dem med vejhjælp, da kølervæsken fra min bil smid det ud af ekspansionsbeholderen.. Audi Gladsaxe har KUN prøvekørt den på motorvej, for at fremprovokere fejlen og intet andet . Betalte 1700 kr for det som de let støvsugede og vaskede bilen for ingen ting. Da jeg de sagde bilen var færdig så jeg kølervæske under bilen og de sagde "hvis fejlen sker så kommer du bare igen".
Fortæl mig, at hvordan AUDI værkstedet ikke kan finde ud at gører sin job rigtigt, da jeg skulle have en specialist VW mand der tog den på computer og lift hvor han sagde "der var tydeligt fejl" og han FIXEDE BILEN! Aldrig skal jeg tage min audi til dem mere da de prøvede at trække flere penge fra min lomme.. jeg er ikke født igår. Er blevet snydt !

30 settembre 2025

Hej Adam,

Tak for din anmeldelse - det er naturligvis ikke den oplevelse vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine oplysninger (navn, reg. nr. og tlf. nr) til kontooprettelser@semler.dk så opretter vi en sag og så vil forretningen kontakte dig efterfølgende.

God og kompetent service

Super service og kompetente medarbejdere.

22 ottobre 2025

Super træls oplevelse

Super træls oplevelse, jeg havde dog fået af vide at de i Gladsaxe ikke er så skarpe men jeg ignorerede desværre dette..

Ankommer kl 08:00 med min bil som aftalt der skal have en opdatering på batteri og have en tester på for at tjekke løs forbindelse til ladestik, jeg får af vide telefonisk ved ca 15:30 tiden at min bil vil være klar om 20 minutter, altså 15:50. Da jeg ankommer kl 16, står min bil fuldstændig som da jeg afleverede den om morgenen, der var altså ikke blevet kigget på problemet endnu og det må vente til mandagen efter… kommunikationen i Gladsaxe er ikke noget at skrive hjem om, vil klart anbefale at benytte andet Audi værksted selvom de naturligvis har længere ventetid.

24 ottobre 2025

Hej Daniel,

Vi er utrolig kede af at læse om dine oplevelser. Jeg vil på det kraftigste opfordre dig til at skrive om din oplevelse på denne mail: kontooprettelser@semler.dk

Så har du mulighed for at uddybe, og så kan vi tage dialogen med værksted om dine oplevelser.

Jeg ønsker dig en god dag.

God service.

God service.
Som altid god service og aftalte tider og arbejde der skal udføres overholdes 100 %. Har været kunde her i mange år og der er stadigvæk god service.

18 ottobre 2025

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Valutata 4 stelle su 5

Udemærket oplevelse hos Audi

Følte at de gjorde sig umage for at få det til at hænge sammen

17 ottobre 2025

Hej Finn,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Vi håber at kunne gøre os fortjente til den femte stjerne i fremtiden.

Hej Henrik,

Det ærgrer os, at det blot kunne blive til 2 stjerner… Det må vi gøre bedre næste gang!

Vi glæder os til forhåbentlig at byde dig velkommen igen en anden gang og give dig en bedre oplevelse.

På gensyn!

Professionel og nærværende…

Professionel og nærværende kundeoplevelse. Tilbud og leverance skete som aftalt og med stort engagement.

17 ottobre 2025

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en professionel og nærværende kundeoplevelse – og at tilbud og leverance levede op til det aftalte med stort engagement. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag!

Valutata 2 stelle su 5

Overholder ikke tidsaftaler pga dårlig planlægning

Der var aftalt tid til rutinemæssig rep/skift af bremserskiver/-klodser. Bilen blev afleveret kl 8 og var lovet færdig samme dag. Først kl 13 modtog jeg en video om, at der skulle skiftes bremseskiver (Ja, derfor var den afleveret). Jeg ringede straks og accepterede, men fik at vide, at det ikke kunne nås til aftalt tid. Jeg insisterede på, at det måtte de klare ved overarbejde. Kort tid blev jeg ringet op af en anden, som meddelte, at de manglede reservedele. Lidt svært at forstå, at et aut. værksted ikke har bremsedele til en forudbestilt reparation! Ny aftale blev senest kl 12 næste dag. Jeg ville få besked, så snart den var klar. Kvart over 12 ringede jeg selv. Den havde været klar over 2 timer, men man havde glemt at klarmelde den!! Grunden til 2 stjerner er, at de erkendte og undskyldte og gav et rimeligt afslag på regningen. Reparationen fejlede ikke noget.

9 ottobre 2025

Hej Rolf,

Vi er oprigtigt kede af, at tidsplanen ikke blev overholdt, og at der opstod forvirring og manglende klarmelding ved afhentning af din bil. Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge det til at forbedre os fremover.

Alt virkede 100%

11 ottobre 2025

Hej Claus,

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtigt og professionelt arbejde hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Pris og kvalitet som aftalt

Pris, tid og kvalitet som aftalt

3 ottobre 2025

Hej Palle,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at pris, tid og kvalitet levede op til det aftalte. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet meget professionelt arbejde hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Rigtig god dag!

TRÆLS OPLEVELSE HOS AUDI GLADSAXE OG AUDI GLOSTRUP

Jeg havde i midten af august 2025 min Audi til serviceeftersyn hos AUDI GLADSAXE. Da jeg var på vej hjem fra værkstedet, fik jeg en advarsel i displayet om at der var en vigtig fejl på bilen. Fejlen gjorde at bilen kun kunne køre ganske langsomt og nærmest ikke kunne accelerere!

Da jeg efterfølgende telefonisk kontaktede Audi i Gladsaxe blev jeg mødt af en nærmest flabet medarbejder som oplyste at den aktuelle fejl absolut intet havde med Audi at gøre! Altså den fejl der opstod få minutter efter mit servicebesøg!!? Faktisk ikke en særlig rar samtale!

Da jeg efterfølgende allernådigst bad om en tid til at bilen kunne blive undersøgt fik jeg at vide, at jeg kunne få en tid i starten af december!!? Du læste rigtigt - Altså små 4 måneder senere!!? Igen - bilen kunne næsten ikke køre og var periodevis stort set ubrugelig?! Jeg fik dog at vide at jeg gerne måtte køre videre og bruge bilen! - vel og mærke en bil der nærmest ikke kunne accelerere og kun med nød kunne presses op på små 80 km/t. Helt ærligt...

Efter længere tids korrespondance mv. fik jeg allernådigst en tid på et helt andet Audi værksted?!? Og først 2 måneder senere i medio september!! Helt ærligt… Det er jo til grin.

Jeg er målløs for den aktuelle behandling! Jeg gik til Audi for at få en god service... Jeg tog absolut fejl...

Inden besøget hos Audi Gladsaxe blev jeg desuden mødt af en storm af forkerte informationer om hvornår jeg skulle møde på værkstedet samt diverse fejlbehæftede fakturaer (ja, altså INDEN besøget!!?) hvor jeg bl.a. blev bedt om at betale for 4 nye dæk - som jeg IKKE havde bestilt - og som i øvrigt er alt for små til min bil!!

Det var IKKE en god oplevelse hos Audi Gladsaxe!!

Da jeg så kommer til det nye værksted hos Audi i Glostrup (EFTER 2 MÅNEDER med fejl på bilen!!) er der igen fuldstændig rod med tider mv. Jeg havde på skrift en aftale om at jeg skulle møde på værkstedet kl. 9.30. Dagen inden får jeg så en besked om at det først er kl. 13!? Så må jeg jo kontakte Audi igen da min dag igen skulle planlægges omkring det nye værkstedstid – jeg turde jo på ingen måde at aflyse tiden…! Audi oplyser så at aftalen alligevel fortsat er kl. 9.30!? Det er ikke nemt!?
Da jeg så ankommer til Audi Glostrup, er aftalen alligevel først kl. 13!!?? HELT ÆRLIGT AUDI!!? Dog vil man se om man ikke kan ta' bilen ind noget før! Det ender så med at ta' tre timer da man ikke rigtig kunne finde noget - ud over en lille "slange" der vist havde små begyndende revner!!?

En uforudset større faktura senere står jeg nu med en træls fornemmelse i maven! Dét var ikke en god oplevelse hos hverken Audi Gladsaxe eller Audi Glostrup!

HELT ÆRLIGT AUDI GLADSAXE OG AUDI GLOSTRUP – DÉT MÅ I KUNNE GØRE BEDRE!! PAS PÅ JERES KUNDER – DET ER TRODS ALT OS I LEVER AF!

Vi er flere der er afhængige af vores biler. I bliver nødt til at ta' jeres kunder seriøst. Jeg står pt. på ingen måde i en situation hvor jeg kan forsvare at bruge de ekstra penge på jer som I jo koster ift. andre værksteder. Jeg valgte Audi da jeg troede jeg kunne stole på jer og ikke mindst få en god og hæderlig service. JEG TOG VIRKELIG FEJL AF AUDI!

En virkelig skuffet og træt kunde!

10 ottobre 2025

Hej Martin

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det lyder som et frustrerende forløb, og det er langt fra den standard og tryghed, vi ønsker at give vores kunder. Det er naturligvis helt forståeligt, at du er skuffet, når både kommunikationen, planlægningen og opfølgningen ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne tage hånd om sagen og få en bedre forståelse af, hvad der er gået galt, så vi kan følge op og finde en løsning sammen. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på kontooprettelser@semler.dk, så vi kan tage fat i det hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,
David,
Audi Gladsaxe, en del af Semler Mobility

Valutata 5 stelle su 5

Super service og god vejledning ved…

Super service og god vejledning ved leasing af bil

9 ottobre 2025

Hej Stig,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più