Audi - Fredericia Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vi har en Audi E-tron 55, og vi har et service og reparationsabonnement hos Audi Fredericia. Vi har hidtil været tilfredse. Men det seneste værkstedsbesøg har efterladt os uforstående. Vi skulle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget venlig og professionel personale. Prisen blev ikke kun overholdt, men var mindre end tilbudt. Fine dropin kontorer når man venter

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Negozio di autoricambi
  3. Negozio di accessori per auto
  4. Rivenditore di auto
  5. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

Informazioni di contatto

• Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1926 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse hele vejen igennem…

Super oplevelse hele vejen igennem forløb med at handle/købe, løbende info og endelig udlevering af bilen

4 dicembre 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en super oplevelse hele vejen igennem – både i forbindelse med handel/køb, den løbende information undervejs og den endelige udlevering af bilen.

Valutata 5 stelle su 5

God service og behandling ved køb af ny…

God service og behandling ved køb af ny bil.

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service og behandling i forbindelse med køb af din nye bil.

Hej Holms,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os, at I har haft en så god oplevelse, at I ønsker at anbefale os videre.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg følte mig taget godt imod

Jeg følte mig taget godt imod. Nem kommunikation hvor jeg følte mig tryg igennem hele processen. Også god oplevelse omkring et par justeringer efterfølgende udlevering. Tak til både Peter og Jeppe for en samlet rar købsoplevelse.

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du følte dig taget godt imod, og at kommunikationen var nem og tryg gennem hele processen. At du også har haft en god oplevelse i forbindelse med de justeringer efter udlevering, er noget vi sætter stor pris på – det er vigtigt for os, at hele forløbet hænger sammen, også efter bilen er leveret.

En særlig tak for din ros til både Peter og Jeppe.

Valutata 5 stelle su 5

Altid godt humør og flinke

Altid godt humør og flinke. God service :-)

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever os i godt humør, som flinke – og med god service.

Vi takker for besøget, og så ser vi frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Top professionel service

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Mathilde Rosager, og oplevelsen har været fantastisk fra første kontakt til selve overleveringen af bilen. Mathilde udstråler professionalisme, ro og overblik – og hun formår virkelig at skabe en tryg og imødekommende proces hele vejen igennem.

Ved overleveringen fik jeg en meget grundig gennemgang af alle bilens funktioner, så jeg følte mig både tryg, godt klædt på og helt køreklar. Det gør en enorm forskel, når man kan mærke, at der bliver taget sig tid til detaljerne.

Når jeg har haft spørgsmål undervejs, er der kommet svar næsten med det samme, og det giver et rigtig stærkt indtryk af både service, engagement og høj faglighed. Man føler sig som kunde virkelig godt behandlet.

Tusind tak for en fremragende oplevelse – jeg ser frem til mange gode år som leasingkunde hos jer. Kan varmt anbefale både Audi Fredericia og især Mathilde Rosager.

4 dicembre 2025
Non scritta su invito

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en så god og tryg oplevelse hele vejen igennem.

Vi er glade for at høre, at både dialogen, opfølgningen og den grundige gennemgang ved udleveringen har gjort en positiv forskel. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker, at alle vores kunder skal have.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at have dig som kunde i mange år frem.

Valutata 5 stelle su 5

Thomas fra Audi i Fredericia får mine…

Thomas fra Audi i Fredericia får mine varmeste anbefalinger, han yder en god service, sætter sig ind i din behov, er meget tilgængelig, svarer altid hurtig tilbage på spørgsmål. Så alt i alt en meget god oplevelse.

27 novembre 2025

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at Thomas fra Audi Fredericia har ydet en service, der har levet op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en god oplevelse at komme…

Det er altid en god oplevelse at komme hos Audi Fredericia - Rådgiver Mads Borch er fantastisk og altid smilende og meget imødekommende.
Service er helt i top.

29 novembre 2025

Hej Gitte,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos Audi Fredericia, og at Mads Borch leverer fantastisk service med smil og imødekommenhed.

Valutata 5 stelle su 5

God service. God atmosfære hos forhandleren.

Hej Marina,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og en god atmosfære hos forhandleren.

Rigtig god oplevelse

Blev taget rigtig godt imod af en frisk og glad sælger, da vi skulle prøve kører bilen. Efter vi havde besluttet os for at vi skulle have en ny bil gik alt som det skulle og vi blev orienteret undervejs med status på hvornår bilen var klar til levering.
Da vi fik udleveret bilen blev vi grundigt introduceret i bilen og dens funktioner.
Alt ialt en rigtig god oplevelse.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse – fra den første prøvekørsel med vores engagerede sælger til orientering om status og en grundig gennemgang ved udlevering af bilen.

Alt kørte som planlagt

Alt kørte som planlagt, og havde en god kunde oplevelse.

Hej Keld,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at alt gik som planlagt, og at du havde en god kundeoplevelse hos os.

En god oplevelse

Alt virkede godt

27 novembre 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at alt virkede, som det skulle.

Vi sætter stor pris på din kommentar – og du er altid velkommen tilbage, hvis du får brug for vores hjælp igen.

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en fin og kompetent betjening hos os. Din tilfredshed betyder meget, og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Overholdelse af aftaler samt god…

Overholdelse af aftaler samt god kommunikation med sælger

Hej Ole,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god oplevelse at besøge Audi…

Altid en god oplevelse at besøge Audi Fredericia.

Hej Bjarne,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid virkelig god køberoplevelse…

Som altid virkelig god køberoplevelse hos Audi Fredericia, fra bestilling til afhentning - Mathilde gjorde det virkelig godt:)

22 novembre 2025

Hej Margit,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

God modtagelse

God modtagelse, afslappet atmosfære og solidt arbejde....
Overblik og hurtigt, også selvom der var travlhed på værkstedet og i udstillingen

22 novembre 2025

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at både atmosfæren og arbejdet levede op til dine forventninger.

Vi glæder os til at se dig igen.

Med ønsket om en god dag og venlig hilsen,
David,
Audi Fredericia, en del af Semler Mobility

Audi Fredericia-et bilhus i øjenhøjde

Audi Fredericia - Et bilhus i øjenhøjde
Vi købte den 8. maj 2025 vores nye Audi og fik i denne forbindelse en meget kompetent og hjælpsom betjening af salgsrådgiver Rasmus Poulsen. I dag har vi så været til en opdateret betjeningsvejledning af alle funktioner, som blev givet på allerbedste vis af audiexpert Christina Skov. Vi blev modtaget med et smil af værtinderne og oplevede en virkelig god atmosfære i huset med fokus på kunden. Så fra os 10 ud af 5 stjerner ✨☺️✨De bedste hilsner Inger og Thorkil Thormann, Holstebro

Non scritta su invito

Hej Thorkil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle, og vores medarbejdere leverede en førsteklasses betjening.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Valutata 3 stelle su 5

Alt alt for dyrt

15 novembre 2025

Hej Lars,

Vi er kede af at høre, at du oplever vores priser som for høje. Din mening er vigtig for os, og vi tager dine input videre.

Rigtig god dag!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più