Audi - Aalborg Recensioni 702

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse med hele købsprocessen fra den første gang jeg trådte indenfor døren. Jeg endte med at privatlease en Audi Q4. Jeg oplevede, at Audi Aalborg gjorde rigtig meget ud... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en rigtig god og samlet købsoplevelse hos Audi Aalborg. Fra første kontakt til levering blev vi mødt med professionalisme, venlighed og stor imødekommenhed. Personalet var hjælpsomme, tog sig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

En ventetid og kommunikation der virkelig trænger til eftersyn. Selv da bilen endelig var færdig måtte jeg selv ringe og få bekræftet den kunne hentes - fik dog en mobile pay anmodning med det samme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig afdeling med nogle gode mennesker. God fyr ham Morten som er salgschef derude. Får i hvert fald en god service hver gang jeg træder ind over måtten.

Dettagli dell'azienda

Informazioni di contatto

• Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Danimarca

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Alt OK

Arbejdet blev udført som aftalt

6 maggio 2025

Hej Frank,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Christian,
Audi, En del af Semler Mobility.

Hej Carsten,

Tak for din kommentar - det glæder os at høre, at du har oplevet god og hurtig service.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Virkelig dårlig service!!!

Vi havde en tid til dækskifte den 14/4, men da vi mødte op, fik vi at vide, at sommerdækkene ikke var ankommet, og at vi ville blive kontaktet med en ny tid – det skete aldrig.
Den 2/5 sendte vi en mail, som vi heller ikke har fået svar på, selvom der står, at man svarer inden for 24 arbejdstimer.
Nu er vi tvunget til at køre rundt på vinterdæk og ved stadig ikke, hvornår de bliver skiftet.

9 maggio 2025

Hej Irma,

Jeg forstår godt, at du er frustreret over situationen - det er helt rimeligt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager de gener, det har medført for dig.

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk.

Vi takker for din tålmodighed og forståelse!

Venlig sælger

Venlig sælger, holder aftale

29 aprile 2025

Hej Kim,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

Vi sætter pris på din positive feedback og ønsker dig en dejlig dag.

Fin og god service.

23 aprile 2025

Hej Inger,

Tusind tak for din anmeldelse - hvor er det dejligt at høre, at du oplevede fin og god service. Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 4 stelle su 5

Fin service, fik en ny vasket og støvsuget bil retur

24 aprile 2025

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.
Din feedback er meget værdsat og hjælper os med at opretholde høj kvalitet i vores service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og venlige…

Altid god service og venlige medarbejdere

14 marzo 2025

Hej Mie

Tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter pris på din feedback og stræber altid efter at give vores kunder den bedste service.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk god service fra første…

Fantastisk god service fra første prøvekørelse til køb og udlevering af ny bil

10 aprile 2025

Hej Ole

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service fra start til slut. Stort tillykke med din nye bil.

Din positive feedback betyder meget for os.

Super dejlig bil

Rigtig god oplevelse ved køb af bil

2 aprile 2025

Hej Per Studsgaard Madsen,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse ved køb af bil hos os.

Stort tillykke med din nye bil, og vi håber, du får mange gode ture i den!

Supergod personlig rådgivning

Supergod personlig rådgivning. Yderst kompetent og professionel vejledning om alle forhold - og tilbud om hjælp ved evt. behov ….

27 marzo 2025

Hej Janni,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du har fået supergodo oplevelse med vores service hos Audi Aalborg.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hej

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

alt spillede som aftalt

alt spillede som aftalt. Servicen lægger sig op af brand´et og performer godt.

28 marzo 2025

Hej Tom,

Vi er glade for at høre, at alt spillede som aftalt, og at du var tilfreds med servicen. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde desværre ikke en god…

Jeg havde desværre ikke en god oplevelse hos Audi Aalborg.
Udover mit værkstedsbesøg, synes jeg at det har været svært at få fat i dem på telefonen og lidt upersonligt at man får et callcenter i røret når man ringer.
Det bliver et lidt længere skriveri hvis jeg skal forbi alt det jeg har været igennem med Audi Aalborg. Så jeg holder beskeden her kort.
En meget dårlig fejlsøgning hvor der er et andet værksted der før har set på bilen godt kunne høre at der var noget galt, men ikke lige hvad det var. Så jeg prøvede at køre forbi Audi Aalborg for hjælp. Fik en ringe fejlsøgning og hurtigt en regning som der skulle betales for noget Audi ikke har fundet fejlen på. Jeg ringer ind for at spørge mere ind til dette, men får kun en ubehøvlet medarbejder i røret.

Jeg anbefaler ikke Audi Aalborg. Find hellere en anden autoriseret forhandler.

25 marzo 2025

Hej Kris,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Telefon- og registreringsnummer kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

God betjening

21 marzo 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god betjening hos Audi Aalborg. Din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Valutata 1 stelle su 5

Arbejdet ikke udført trods faktura.

Indleverede min bil for at få monteret sommerhjul. Ved afhentning blev jeg præsenteret for fakturaen, som var korrekt. Min overraskelse var derfor stor, da jeg kom ud til bilen, og kunne konstatere at hjulene ikke var skiftet, mine vinterhjul sad stadig på bilen.

Næste kapitel - AUDI kontaktede mig og tilbød tid til at skifte mine hjul d. 9/4. Da jeg ankom til værkstedet var mine sommerhjul stadig ikke til rådighed, og jeg måtte endnu engang køre hjem uden at det aftalte arbejde var udført. AUDI kunne i det mindste have kontaktet mig. Desværre kan man ikke give 0 stjerner i Trustpilot.

13 marzo 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk, så undersøger vi sagen nærmere.

Vi sætter pris på din feedback og ønsker dig en god dag. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået en rigtig god behandling…

Jeg har fået en rigtig god behandling af morten Audi Ålborg op til flere gange.
Der bliver kigget på mit behov og rigtigt god hjælp til at se hvad der giver mening på den lange bane
Mht plug in-benzin og el.

14 marzo 2025

Hej Mads,
Tak for din anmeldelse og rosende ord!

Det er skønt at høre, at du har fået god behandling hos Audi Aalborg. 😊

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til dig.

Audi Q4 Ålborg

Alle vor aftaler blev oveholdt med dato og levering. Blev informeret under vejs om levering. Meget fin gennemgang af bilen ved afhentning.

13 marzo 2025

Hej Carsten,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. 😊

Din feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Ufattelig ringe service eftersyn

Ufattelig ringe service eftersyn. Bilen manglede både olie 500 ml og kølervæske, der var max 3 cm i beholderen. Så jeg måtte selv hælde over en liter kølervæske på den. Jeg vender ikke tilbage. Har fundet et andet mere seriøst værksted

5 marzo 2025

Hej Rene,

Vi beklager dybt din oplevelse med serviceeftersynet hos Audi Aalborg. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre vores service fremover.

Vi takker for din tilbagemelding og håber, at vi kan gøre det bedre en anden gang.

Tilfreds køber af Q4 e-tron

Købte brugt Q4 e-tron. Sælger Jørgen C var rigtig god at snakke med. Vi måtte vente knap en times tid på at få bud på vores byttebil, men Jørgen var meget OBS på at vi ikke blev glemt imens.
Der blev taget den nødvendige tid fra til instruktion ved udleveringen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi handler der gerne igen.
Hvis anmeldelsen i stedet skulle dække telefon-slusen ind til forretningen, så ville bedømmelsen være helt anderledes …. det er altså ikke særligt kundevenligt, og må kunne sættes bedre op.

1 febbraio 2025

Hej Henrik,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Jørgen og at du følte dig godt behandlet.

Vi bestræber os på at give alle vores kunder en god oplevelse, og vi tager din feedback om telefon-slusen til efterretning.

Du ønskes en rigtig god dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più