Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Leggi di più
Bra upplevelse från samtal/besök med försäljare, mycket bra installation och drifttagning av VIP Installation från Vetlanda och även givande genomgången (en timma) av Sigenergy appen. Mycket nöjd att... Leggi di più
Känner mig nöjd med ett förtag söm jag kan lita på ett vänligt bemötande av Malin Andersson och support Jim Frid, vad jag inte är nöjd med AI styrningen den tycker jag inte fungerar som jag förväntade... Leggi di più
Det var en helt igenom fin kontakt. Från försäljning till installationsplanering och därefter till installation av solcellspaneler och batteri för energilagring. Allt har fungerat till stor belåtenhet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Impianto solare fotovoltaico
- Azienda specializzata in energia solare
- Fornitore di attrezzature per l'energia solare
Scritti dall'azienda
Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.
J A Wettergrens gata 10 , 421 30, Västra Frölunda , Svezia
- 010 - 26 53 900
- info@assemblinsolar.se
- assemblinsolar.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
************
God dialog, bra instruktioner och prisvärt
God dialog hela vägen från offert till utförande. Bra genomgång av systemet efter driftsättning. Väldigt prisvärd installation.
Proffsigt helt igenom i alla led
Proffsigt helt igenom i alla led, inklusive omhändertagandet av invändning mot avvikande ytutseende på en av panelerna. Allt prydligt installerat, då var det ändå aningens komplext med elektronik o batteri i källare och paneler på baksida hus och framsida carporttak.
Ni har inte gjort installationen klar…
Ni har inte gjort installationen klar dessutom har jag inte fått någon offert på ytterligare två batterie som jag har begärt.Era konkurrenter har redan kommit med anbud.
MVH Kenneth
Smidig hantering.
Det utfördes som lovat.
Mycket bra installation
Trevliga och kunniga instalatörer som gjorde en snygg instalation.
Mycket bra hjälp med att instalera appen och hur den fungerar,
Så mycket nöjd med allt och kommer även att bygga ut anläggningen med hjälp av Assemblin.
Återkoppla med installationstid…
Återkoppla med installationstid tidigare.
Se till att anläggningen fungerar när ni lämnar.
Ni har det gått 3 veckor sedan installationen blev ”klar” men våxelriktaren fungerar inte och ingen ny har installerats
Dom gjorde det dom vi kom överens om…
Goa gubbar!
Dom gjorde det dom vi kom överens om utan problem helt enkelt!
Offert och planering inför installation…
Offert och planering inför installation fungerade jättebra. Under installationen blev det vissa förseningar, som framförallt berodde på säkerhet för installionspersonal samt mjukvarukonfiguration som krävde extra tid för att lösas.
Snabb leverans och snygg installation
Snabb leverans och snygg installation.
Hjälpsam och bra supportavdelning.
Allt gick enkelt och smidigt
Allt gick enkelt och smidigt, från första möte till färdig installation. Även bra uppföljning efter installation.
Snabbt, snyggt och fungerar!
Snabbt, snyggt och fungerar. Till och med ganska billigt, med statliga avdragen.
Snabb leverans och installation
Snabb leverans och installation. Har fått en kontaktpersson som bara är att ringa om jag har frågor. Jag har hittills inte haft några problem men hoppas att det ska fungera om det uppstår några.
Smidig installation
Smidig installation, allt funkar bra. Ett par takpannor som gick sönder och inte uppmärksammades men de löste det snabbt när vi märkte det. De har varit lyhörda för kommentarer och löst problem snabbt och professionellt, vilket för mig är det viktigaste.
Långsam hantering och otroligt lång…
Långsam hantering och otroligt lång leverans vid felaktiga produkter helt kass som kostade mig i ökade energiavgifter 🤬
Bra montörer
Bra montörer både på taket och vid växlare. Säljare höll kontakt och svarade så småningom .
Har inte pratat med någon om genomgång av växlare eller app.
.men hoppas det ska fungera .
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.