Stephan er simpelthen en fantastisk underviser! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde han fået det! Udover at have humoren på plads, så formår han at gøre svære modelleer nemme at forstå... Leggi di più

Super godt kursus, der kan hjælpe med at få styr på teorien og opgaverne. Underviseren er meget kompetent

Rigtig god oplevelse med Aspiri. De gør virkelig meget for deres kunder og sørger for, at man føler sig godt hjulpet hele vejen. Fantastisk kundeservice!

Jeg vil varmt anbefale kurset i mikroøkonomi. Jeg læste først hele pensum som var opgivet fra skolen men fik ikke meget ud af det da de besværlig gjorde tingene og det forvirrede at læse på et andet s... Leggi di più

1. Istituto d'istruzione

Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Mega godt og underholdende!

Mega godt! Aspiri har virkelig hjulpet mig utrolig meget, og Stephan er en utrolig dygtig lære. Jeg glædede mig at komme til hans mikro workshop fordi jeg ved at han er dygtig til at formulere og en underholdene underviser/person. Og jeg kan hilse at sige at det var som forventet mega godt!

Gode teori kursus

Fine teori kursus, der kan bruges som supplement til forelæsninger. Gode eksempler og en gennemgang der er til at følge med i.
Dertil er de tilhørende fremmødekurser endnu et godt supplement til pensum

29 dicembre 2025

Både workshop og Aspiri play i…

Både workshop og Aspiri play i mikroøkonomi på HA almen er super godt. Spænende undervisning og måske lidt radikale eksempler, men som gør det kan huskes. Aspiri play er godt især da man kan følge med i undervisning selv, når man har er på ferie. Super at Aspiri har lavet samarbejde med finans forbundet. Som studerende vil det være dejligt vis de kunne lave en bachelor pakker eller noget lignende, så samlet det ikke koster så meget i det store.

29 dicembre 2025

Anbefales!!! Har mulighed for at bestå!

Stefan er en så god lærer og pedagog. Mikroøkonomi er et meget forvirrende , men Stefan gør det overskueligt og forstående.
Anbefales, anbefales, anbefales for de som ønsker er god lærer som bryr sig om at du henger med og består☺️

29 dicembre 2025

Virkeligt god oplevelse. Har været til fysisk eksamenskursus med Stephan, som var rigtigt godt. Han er pædagogisk og formår at se i øjenhøjde. Aspiriplay fungerer også virkeligt godt! Vil klart anbefale.

Klar anbefaling!

Stephans eksamenskurser er en rigtig god måde at få opsummeret pensum og regnemetoder. Jeg får altid meget mere ud af at møde op til hans fysiske fremmøde kurser end at sidde hjemme og læse. Kan klart anbefales.

Kæmpe hjælp!!

Jeg synes Stephan er en super god underviser. Han gør det let forståeligt med både illustrationer, forklaringer og beregninger. Både intro-, teori- og eksamenskursuser er en kæmpe hjælp til mikroøkonomilæsning