Stephan er simpelthen en fantastisk underviser! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde han fået det! Udover at have humoren på plads, så formår han at gøre svære modelleer nemme at forstå... Leggi di più
Super godt kursus, der kan hjælpe med at få styr på teorien og opgaverne. Underviseren er meget kompetent
Rigtig god oplevelse med Aspiri. De gør virkelig meget for deres kunder og sørger for, at man føler sig godt hjulpet hele vejen. Fantastisk kundeservice!
Jeg vil varmt anbefale kurset i mikroøkonomi. Jeg læste først hele pensum som var opgivet fra skolen men fik ikke meget ud af det da de besværlig gjorde tingene og det forvirrede at læse på et andet s... Leggi di più
Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre
Falkoner Alle 13, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- info@aspiri.dk
- aspiri.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
God mand stephan klar anbefalning 🇦🇫
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Godt og lærerigt kursus alle pengene værd.
Stephan giver en sindssyg god…
Stephan giver en sindssyg god forståelse for alle begreber og løsningsmetoder i Mikroøkonomi. Man får en langt bedre praktisk forståelse for faget, i modsætning til det man lærer til forelæsninger.
Min oplevelse med aspiri til…
Min oplevelse med aspiri til Mikroøkonomi har været virkelig god.
Virkelig godt mikrokursus
Virkelig godt mikrokursus! Meget pædagogisk:)
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både teorikursus og eksamenskursus
Knivskarp undervisning der gør
Knivskarp undervisning der gør, at jeg føler mig langt mere klar til Mikroøkonomi eksamen nu.
Anbefaler Aspiri
Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Aspiri
Virkelig et fantastisk platform og en…
Virkelig et fantastisk platform og en nem måde at forstå et ellers meget bredt og svært mikro pensum. Kæmpe fornøjelse.
Stephan er en gud
Stephan er utrolig dygtig til at forklare emner på en måde folk kan forstå. Utrolig ærgeligt at han er Madrid fan.
Klæder en på til eksamen
Det hjælp rigtig godt. Klæder en godt på til eksamen
Kæmpe anbefaling
Helt fantastisk - kan kun anbefales!! Både videoerne også workshops
Aspiri Anbefaling
Stephan er som altid med godt humør og gode forklaringer!
Virkelig en anbefaling
Virkelig en anbefaling, gjorde alting meget lettere at forstå, og ville aldrig kunne have klaret mikroøkonomi uden!
Super god undervisning og godt…
Super god undervisning og godt mikrokursus. Stephan er en super dygtig formidler
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling, forståelig og pædagogisk gennemgang af pensum.
Super fedt Teorikursus
Super fedt Teorikursus, eksamenskursus.
Klart anbefales!
Stephan er en fremragenede person som…
Stephan er en fremragenede person som er mange gange bedre til at forklare faget Mirko end min egen lærer.
Stephan er for vild 10/10
Stephan er for vild 10/10
Virkelig brugbar kursus i Mikroøkonomi. Stephan er virkelig god til at formilde stoffet så man forstår det helt. Det har været en kæmpe hjælp i forbindelse med eksamenstræning og generelt forståelse for faget. Han er virkelig engageret og man får 100% det man betaler for. Kan klart anbefales!