1. Salone da parrucchiere

ARTHEA hair studio er et unikt univers med DIG og selvfølgelig dit hår i fokus. Thea, Camilla & Emilie er hårnørder uden lige og skaber kunst med hår - hver dag. VELKOMMEN til vores univers!

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Grundig vejledning

Jeg fik en udførlig og professionel vejledning til reflekser og farve af Cecilie. Hun var utrolig omhyggelig med at lægge striber og farven. Stor anbefaling! Hilsen Stine

5 novembre 2025

Risposta di ARTHEA hair studio

Tusind tak for din fine anmeldelse af dit besøg! Det betyder enormt meget 💫✨

Bedste frisør EVER !!

Bedste frisør EVER !!
Jeg har været kunde hos Arthea nogle år nu, men min oplevelse forleden hos Agnes var dog noget af det bedste. Sødeste unge pige, forstod med det samme hvad jeg ville med mit hår, klippede let og fint og vupti, så stod jeg med den skønneste frisure som jeg bare har fået SÅ mange komplimenter for.
Så TAK til Agnes, og tak til Arthea - dejlig stemning, ingen pres for at købe dyre produkter, bare en virklig god og hyggelig frisør på det skønne Islands Brygge 🩷

11 giugno 2025

TUSIND TAK, Jette 🥰👌🏼
Jeg vil sende din besked videre til Agnes med det samme!
Ha’ en vidunderlig weekend 😍

Højt niveau og skøn atmosfære

Behandling og resultat af højeste kvalitet.
Forståelse for ønsker og ramte helt rigtigt.
Salonen har top skøn atmosfære.

Under min behandling (fine reflekser/babylights og klip) var min oplevelse, at den høje standard er niveauet hos hele teamet inkl. elev.
Jeg er så glad for at have fundet mit sted her.

4 aprile 2025

Tusind tak til Naja

Har lige været hos Arthea for første gang. Man er jo lidt spændt når man skifter frisør, men Naja fik mig til at føle mig så velkommen og hjemme fra det sekund jeg trådte ind i salonen. Aldrig har jeg følt mig så godt tilpas hos en frisør, og dertil er Naja fantastisk dygtig til sit fag 😍 Jeg kan varmt anbefale at booke tid hos Arthea og Naja med det samme ❤️

12 marzo 2025

Ultimativt bedste frisører

Jeg startede hos Thea i 2022 og det er nok en af mine bedste beslutninger.
Med sine superpower skills forvandlede hun en afbleget høstak til lige hvad jeg drømte om! Og har gjort det fast lige siden. Jeg sætter aldrig mine ben hos andre frisører end arthea.
Udover vanvittig flot hår så får man også kanon selskab 🫶🏼
5 stjerner er ikke engang nok!

18 gennaio 2024

ENDELIG!

Jeg har boet i Kbh siden 2009, og jeg har basically jagtet en god frisør lige siden. Nu drager jeg glædeligt på tværs af byen, for at besøge Nanna og Arthea. For s***n, hvor er de dygtige! Største anbefaling <3

5 luglio 2023

Hej Lise!
TUSIND TAK, for din fine anmeldelse - den sætter vi MEGET pris på 😍

Thea / ARTHEA

BEDSTE FRISØR

Fantastisk og behagelig første klipning under saksen hos søde Camilla. Meget tilfreds med den flotte klipning, samt forståelse for, hvordan jeg gerne ville have mit hår klippet - det er første gang en frisør nogensinde lykkes med, at jeg går tilfreds derfra med et flot resultat - alle pengene værd!👏🏻
Ingen tvivl om, at jeg vil bruge ARTHEA til hver en tid i fremtiden.
Kan klart anbefales!

15 giugno 2023

Jeg elsker Arthea !

Jeg elsker Arthea !

Nu har jeg dog kun haft med Emilie at gøre og jeg vil til hver en tid vælge hende til at holde styr på mit hår . Jeg har været igennem en del frisører og tit siddet med en følelse af at resultatet ikke var som ønsket, men sådan er det ikke med Emilie 🥳
Jeg føler mig forstået og hver gang er resultatet bedre end forventet . Emilie står altid klar til at hjælpe hurtigst muligt og er utrolig serviceminded !

Varm anbefaling herfra 🫶🏼

22 febbraio 2023

Bedste Frisør!

Tak til Camilla fra Arthea <3
Mit hår har aldrig været smukkere, da hun altid passer godt på det!
Det bliver farvet liiiiige som jeg ønsker det - og er endnu langt og sundt :D

7 ottobre 2022

Super fedt miljø og dejlige mennesker…

Super fedt miljø og dejlige mennesker bag stolen! Vores hår er en kæmpe del af vores udstråling og person. Jeg er blevet klippet et par gange nu og har altid forladt salonen i højere humør end da jeg kom og med skarpe linjer! Tak for at skabe et sted hvor det er fedt at komme. For hele familien 🌱👍🏼

9 ottobre 2021

Af hele hjertet TAK, Jonas! ☺️
Det er nemlig en KÆMPE del af vores udstråling og vi elsker at kunne gøre jer glade!
Tak for ordene ✌🏼✨

Dygtig og opmærksom

Første gang under saksen hos Thea. Håndværksmæssigt meget dygtig. Giver sig tid, er opmærksom, lyttende og giver aktivt med/modspil. Godt forhold mellem pris og ydelse. Ingen pushy salgstale for produkter. Holder udelukkende den femte stjerne tilbage, fordi det her kun var første besøg

8 ottobre 2021

Risposta di ARTHEA hair studio

Tusind tak for din mega fine og detaljerede anmeldelse af dit besøg, Jesper. :-) Det sætter jeg stor pris på!