Valutata 1 stelle su 5

Wij zijn met de TUI dreamliner 787, naar Curacao gevlogen!! We zaten op rij 22, met nauwelijks beenruimte!! De personen, voor ons presteerden het, om de gehele vlucht, van 10 uur, hun stoel, achterove... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Even een film bekijken was er WEER niet bij, heel vervelend op zo'n lange vlucht naar Curaçao. Systeem is heel vaak defect, of krijgt een (langdurige) update tijdens de vlucht. De service is matig en... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Twee weken naar Curaçao geweest en zowel de heen als terugreis met de Dreamliner waren perfect. Prachtig toestel. Wij hebben voor Comfort gekozen en hebben heerlijk ontspannen van de beide vluchten m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een lid van de technische dienst vliegt mee en heeft een hele rij voor zichzelf nodig. U kunt achterin plaatsnemen als u wilt wisselen van stoel met minder ruimte. Alle werknemers van Tui die meevlieg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di ricerca di voli aerei
  2. Compagnia aerea
  3. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.

1,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Heerlijke vakantiebestemming !!

Sami Beach, is een heerlijke vakantieplek, direct aan zee.
eenvoudige kamers in traditionele stijl
de kamers zijn niet op regen gebouwd, dat kwam dan ook onder de deur door, maar werd opgelost door het heel aardige personeel.
Wij waren er TE vroeg, de bar was om half 10 - 10 uur dicht, het stadje was totaal verlaten, voor gezelligheid moest je naar Bodrum, wat goed te wandelen was en anders rijdt de dolmus.
het personeel is heel erg aardig en doet erg z'n best om je het naar de zin te maken. Het eten is heerlijk !!
kortom we gaan zeker nog een keer terug maar niet in april.

26 giugno 2013
Valutata 4 stelle su 5

Leuk maar het kon beter!

Onze heenvlucht was zeer aangenaam. Op de luchthaven zijn we echter veel tijd verloren (meer dan 1 uur) bij het wachten, in het shuttle busje, op de hostess die ons kwam vertellen in welk hotel ze een briefing zou houden (onze hoteldocumenten hadden we al gekregen in de luchthaven).
Deze briefing ging door in een ander hotel (10 minuutjes wandelen vanaf ons hotelletje) waar de hostess bij onze aankomst reeds bezig was met een uitleg te geven over Madeira aan andere klanten. Ze heeft het hele verhaal wel nog eens over gedaan voor ons (5 koppels) maar wij voelden ons toch een beetje als een hond in een kegelspel toen we aankwamen.
Beter dus een andere volgorde geven aan de briefings want als je de bus die laatst vertrekt op de luchthaven als 1ste neemt om een uitleg aan te geven (in een hotel) is de tijd echt wel te kort om daar op tijd aanwezig te zijn (wij moesten per slot ook eerst inchecken in ons eigen hotelletje).
Voor de rest enkel lof over de uitleg.
Op onze terugvlucht zat het vliegtuig maar voor 2/3de gevuld en de rijen aan de nooduitgang waren voor de helft vrij. Op onze vraag of we deze plaatsen mochten innemen zegde de air hostess dat ze dit eerst moest vragen aan de cabine overste. Toen de hostess echter terugkeerde hadden 2 ander koppels zich "zonder wat te vragen" op de vrije plaatsen genesteld.
Bleek nu dat deze mensen op voorhand géén stoelreservatie hadden gedaan (wij hebben 24€ extra betaald) waardoor we toch zouden denken dat, als service naar extra betalende klanten toe, deze stoelen dan eerder naar de meest betalende zouden mogen gaan!
Bovenstaande is enkel bedoeld om jullie service te verbeteren en zeker niet bedoeld als vingerwijzing.
We zullen zeker nog met jullie vliegen omdat we het Arke personeel zeer professioneel en elegant vonden. Doe zo verder en tot ziens,

Alfonso
Dendermonde

22 giugno 2013
Valutata 2 stelle su 5

laat

We zijn pas om half 12 's nachts vanuit Tunesië vertrokken en we moesten bovendien een tussenstop maken op Djerba. Dat maakte dat we om 5.10 u op Schiphol landden. Toen we de reis boekten, zouden we in de late namiddag landen. Het verschil in nachtrust is groot! We zouden die reis nooit geboekt hebben als we het op voorhand zouden geweten hebben.

22 giugno 2013

Vliegen met Arke Fly

Vliegen met arke Fly is niet slecht. De stewadessen doen er alles aan om de vlucht zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Wij zitten altijd comfortclass, dat is qua ruimte beter voor mijn man , die wat langer is.
Verder vind ik dat het alles moeten kopen, een punt. Je betaalt al meer voor comfortclass, maar geen extra service meer zoals voorheen. Alles moet je kopen en dat op een vlucht van ruim 6 uur. Absurde prijzen. Neen, dat valt ons echt zwaar tegen. Wel elke keer oordopjes gratis ( heen en terug) Laat dat vervallen, iedereen heeft al van die doppen. Geef comfortclass op zo'n vlucht weer een maaltijd. Zal een hele goede service zijn.

18 giugno 2013
Valutata 5 stelle su 5

uitstekend!

Vlucht nagenoeg op tijd; vriendelijk personeel en de verschillende Classen waar je in kunt boeken is een uitkomst als je wat langer bent.
Al met al uitstekend!

17 giugno 2013
Valutata 4 stelle su 5

Wij hebben Arkrfly als vlucht zeer goed ervaren

De reis vlucht is bijzonder goed van Arkefly, een nadeel vinden wij, dat de drankjes en hapjes maaltijden erg duur zijn, dat kan wat ons btf veel en veel minder, als de prijs flink omlaag gaat hoeven de mensen zelf niks mee te nemen zoals wij ervaren zijn de rugtassen vol met etenswaar, is de prijs Flink minder zal het grootste gros mensen kopen in het vliegtuig, een voordeel voor arkefly.
Met vriendelijke groet Fam Jans

gereserveerde maaltijd

voor de terugvlucht van Gambia naar Nederland hadden wij een maaltijd gereserveerd, je kon kiezen tussen vlees of vegetarisch, wij hadden voor vlees gekozen, we kregen dan ook een pastamaaltijd, en konden niet meer verder kiezen tussen pasta of nasi, de personen die niet gereserveerd hadden kregen wel deze keuze??? bij navraag of we een nasi maaltijd ipv pasta konden krijgen, bleek dit niet mogelijk, dus als je keuze wil hebben kost het je maar € 0.50 cent meer per maaltijd als je niet van tevoren gereserveerd hebt. Verder was de pasta niet overal goed verwarmd, wat uitgedroogd, niet echt een topmaaltijd dus

Valutata 1 stelle su 5

ArkeFly vliegt met versleten vliegtuigstoelen

Op de heenreis vlogen wij met ArkeFly vliegtuig, waarvan de stoelen zo aftands versleten waren dat we extra kussens hebben moeten vragen om niet het ijzerwerk en de veren in de zitting te hoeven te voelen!
Dit hebben we nog nooit in een vliegtuig meegemaakt, dat de stoelen zo slecht en doorgezakt waren.

Gelukkig kregen we op de terugvlucht op 26april 2013 vanuit Antalya een ingehuurd vliegtuig van een Engelse maatschappij, dit toestel was luxe t.o.v . van het ArkeFly vliegtuig, lekkere dikke stoelzittingen en goede beenruimte.
Helaas onze conclusie na deze ervaring dat de kwaliteit van de ArkeFly toestellen sterk achteruit holt en dat je beter met een andere maatschappij kunt vliegen.
Je vraagt je af, als de stoelen zo slecht worden onderhouden, hoe het met het onderhoud van de rest van het vliegtuig is gesteld.

Valutata 4 stelle su 5

Goed maar kan altijd beter

Omdat we een tussenlanding op Tenerife hadden werden de stoelen niet allemaal op de juiste nummers door de passagiers ingenomen en ontstond er een rommelige toestand in het vliegtuig. Misschien kan hier aandacht aan besteed worden. Je hebt wel meer ruimte voor je benen. Volgende keer hopen wij weer met u te vliegen

Correcte service prijs-kwaliteit.

De trip met Arke-fly naar de Domenicaanse Republiek is vlot verlopen. Juist op de terugvlucht werd de vlucht 'geoutsourced' naar een andere vliegtuigmaatschappij van de groep Tui. Enige spijtige aan de zaak is dat de schermen in de hoofdsteunen ontbraken en dat deze vervangen werden door draagbare mediaplayers maar niet van dezelfde kwaliteit).

Vertraging van 5 uur op een vlucht van 10 uur

Vlucht op zich prima, echter op terugvlucht een vertraging van meer dan 5 uur. Een busreis van uren om naar een ander vliegveld gebracht te worden zonder eten en drinken. We moesten bij een tankstation zelf betalen.
Geen enkele financiele compensatie gehad, ondanks de wttelijke regelgeving die hier van toepassing is. Arke dient 2 maal 600 euro aan ons te vergoeden maar laat niets van zich horen. Inmiddels hebben we een advocatenkantoor in de arm genomen.

Valutata 3 stelle su 5

Geweldige vakantie, enkele minpuntjes

Voor de tweede keer schrijf ik nu een beoordeling over onze geweldige vakantie in Gambia. Al eerder liet ik dit weten aan ArkeFly maar daar kreeg ik helaas geen reactie op. Daarom nog maar een keer. Na een goed vlucht kwamen wij aan in warm Gambia. Daar stonden de bussen klaar, van allerlei reisorganisaties. Iedereen werd naar de bus verwezen en daar begon het wachten. Geen druppel water, geen reden waarom we moesten wachten en dat na een lange reis. Dat het goedkoper om alle gasten met één hostess naar de hotels te brengen is begrijpelijk, maar dit gaat wel ten goede van de kwaliteit. Jammer. Op de terugweg hetzelfde probleem. Wat een kuddevervoer.
Nog een minpunt!!!!! Beantwoord ik dit vragenlijstje: is mijn emailadres niet bekend bij jullie.

Valutata 3 stelle su 5

zonde

Ik weet dat alles goedkoop moet, maar op een vlucht van 7 uur A'dam-Aqaba-Hurghada niet eens een kopje koffie aangeboden krijgen zonde van deze gemiste kans.

Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più