Valutata 1 stelle su 5

Wij zijn met de TUI dreamliner 787, naar Curacao gevlogen!! We zaten op rij 22, met nauwelijks beenruimte!! De personen, voor ons presteerden het, om de gehele vlucht, van 10 uur, hun stoel, achterove... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Even een film bekijken was er WEER niet bij, heel vervelend op zo'n lange vlucht naar Curaçao. Systeem is heel vaak defect, of krijgt een (langdurige) update tijdens de vlucht. De service is matig en... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Twee weken naar Curaçao geweest en zowel de heen als terugreis met de Dreamliner waren perfect. Prachtig toestel. Wij hebben voor Comfort gekozen en hebben heerlijk ontspannen van de beide vluchten m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een lid van de technische dienst vliegt mee en heeft een hele rij voor zichzelf nodig. U kunt achterin plaatsnemen als u wilt wisselen van stoel met minder ruimte. Alle werknemers van Tui die meevlieg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Sito di ricerca di voli aerei
  2. Compagnia aerea
  3. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.

1,5

2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Eten tijdens terugvlucht vanuit Gambia

De vlucht met Arkefly was uitstekend m.u.v. het eten aan boord. Wij zaten op de terugvlucht in het midden van het toestel. Toen men begon met de voorzieningen begon het cabine personeel helemaal voorin en helemaal achterin het toestel met als gevolg dat toen wij aan de beurt waren de trolly's elkaar bij onze zitplaats ontmoette maar dat er niets meer te eten was. Erg vervelend op een vlucht van 6 uur.
In het najaar vliegen wij weer met Arkefly, ditmaal naar Tunesië, hopelijk is e.e.a. dan beter geregeld.
groeten, Rob Huijboom

9 agosto 2014

onbetrouwbaar, slecht

Gereserveerde ruimere klasse vaker niet dan wel beschikbaar, vaker wel dan geen vertraging, bij vertraging bewust onvolledig en misleidend geinformeerd, geen bereidheid tot betalen verplichte vergoeding bij vertragingen, brieven worden na maanden of in het geheel niet beantwoord.
Arke is de enige maatschappij die wij nooit meer zullen boeken.

12 giugno 2014

Zeer slechte service

Slechte ervaring met Arkefly. Mijn vrouw is rolstoelgebruiker en hoewel we altijd boeken via een speciaal reisbureau gaat het bij Arkefly altijd mis. Dit keer een vlucht van Tenerife naar Nederland: Hoewel dus aangemeld via het reisbureau, had Arkefly de administratie niet op orde. Mijn vrouw moest zich met rolstoel ergens in de rij bij het instappen tussenwurmen. Bij aankomst in amsterdam stond de crew naar elkaar te kijken en vergeleken ze briefjes met andere data waarop bleek dat ze niet wisten wie een rolstoel had en of die aan boord was. Op een gegeven moment dacht men dat mijn dochter van 3 jaar een rolstoel nodig had. De crew kon niet zeggen of de rolstoel aan boord was gegaan (hoewel zelf bij de instappen van de vliegtuigdeur afgegeven met label eraan). Alles zou goed komen want de rolstoel zou vast wel op de bagageband liggen. Crew van Arke liet ons aan ons lot over op Schiphol om 4.30 in de ochtend. Het grondpersoneel van schiphol was uiterst behulpzaam en bracht ons naar de bagageband, maar helaas na 1,5 uur wachten bleek de rolstoel inderdaad niet aan boord. Met moeite iemand van Arke gevonden, die zich niet voorstelde en vrij snel haar neus weer drukte. Motto was om zelf maar een vervangende rolstoel te regelen en of we naar de uitgang wilden worden gebracht. Schandalig. Een rolstoel is een primaire levensbehoefte en niet een of andere koffer. Of we zelf maar met de leverancier van de rolstoel wilden bellen voor een leenrolstoel. Uiteindelijk heeft het grondpersoneel een leenstoel van schiphol meegegeven. Na 36 uur werd de eigen rolstoel thuis gebracht, zwaar beschadigd. Ik verwacht compensatie van Arkefly voor deze belachelijke behandeling, nog los van de schade aan de rolstoel, maar daar kan Arkefly zelf niet zoveel aan doen. Laatste keer met Arkefly... Service is echt nul komma nul, ook al is het een prijsvechter dan nog verwacht ik waarde voor mijn geld.

9 maggio 2014
Valutata 2 stelle su 5

Enige dat goed was, was het personeel

Arkefly = betalen voor alles: eten, drinken, bagage kilo's, extra beenruimte, plaats reserveren, zelfs online inchecken. Goedkoop is hier absoluut enorme duurkoop. De stoelen zijn zelfs nog te smal voor maatje 38, je kunt niet normaal je armen langs je lijf houden, wat je vooral in het middenplekje opbreekt. Aan de gangpadzijde krijg je continu de karretjes tegen je aangebeukt of mensen die langsliepen. Vooral de iets bredere gasten hadden het zwaar. Alles voor extra stoelen, maar nergens wordt aan de passagier gedacht. En dat 10 a 11 uur lang. Extra beenruimte is te koop, evenals een raamplekje, of zelfs een lege stoel voor extra ruimte, maar het blijft veel en veel te krap. Ons vliegtuig heen had kapottte airco, terug een lekke wc (de vloer stond in ieder geval onder water), en verder kleine mankementen als kapotte oproeplampjes kabinepersoneel, kapotte "occupied" van de wc, vieze stoelen, enz. enz. Alles bij elkaar vonden we het een eenmalige actie, voor ons nooit meer Arkefly maar een andere (wellicht op het eertste oog wat duurdere, maar alle kosten bij elkaar even dure, misschien zelfs wel goedkopere) maatschappij.
Een compliment: het personeel was service gericht, vriendelijk en behulpzaam. Alleen daarom nog een 2de ster.

30 aprile 2014

Passagiershaat Arke

Ik heb net gevlogen met Arkefly van Dominicaanse Republiek, via Jamaica, terug naar Nederland. Ik heb me ontzettend verbaasd en geergerd over het feit dat ze maar 1 maaltijd serveren en 1 drankje op een vlucht van 9 uur. Als je 's ochtends wakker wordt na waarschijnlijk een brakke nacht in een vliegtuigstoel dan komen ze langs met koffie en thee, en driven ze je 2.50 euro te vragen voor zo'n basisproduct / basisservice, althans, wat basisservice zou moeten zijn. Dit is gewoon uitknijpen, uitwringen en afzetten van je (vaak trouwe) passagiers / klanten.

Al extra koffergeld vragen, en nu ook steeds meer de standaard behoeften belasten.
Je wordt zo gedwongen om eigen eten en drinken mee te nemen wat weer lastig of duur is in de 'tax free' zone van vliegvelden.

Goed bezig Arke, er kan nog geen kop koffie of thee van af in de ochtend!

Een zakje thee..2.50 euro.
En water ook al nergens te bekennen.

Superslecht dit! Anti-service!
Ik ga weer met KLM vliegen.

5 aprile 2014
Valutata 2 stelle su 5

Arke Fly, gaat echt de verkeerde koers varen (vliegen)

Net terug van een Vliegreis met Arke vanuit Jamaica en al begrijp ik dat in deze tijd je op de kleintjes moet letten, je ook op de service moet letten.

En het zijn altijd de kleine zaken die een groot verschil maken.
Over het vliegen dan ook geen commentaar.
Wel over het feit, dat je op zo een lange vlucht met die tussenstop zo beknibeld wordt door maar 1 maaltijd te serveren met 1 drankje.

Ik snap ook wel dat op jaarbasis het een x bedrag zal sparen, maar nu al beginnen met koffergeld te vragen en dan water en koffie a 2,50 e gaat toch echt wel te ver.

Winst oogmerk is 1, maar klanten die al jaren vliegen en gewend zijn aan een bepaalde service, zo te gaan behandelen is niet correct.

Doe 1 euro extra reserveren voor bv koffie thee water en je behoudt je standaard ipv een hoop irritatie te geven, met als gevolg nog minder mensen met Arke Fly gaan vliegen, met als resultaat nog meer beknibbelen?

Wordt wakker en ondanks recessie of whatever blijf geloven in je product waar de klanten je groot mee hebben gemaakt.
En nu niet je klanten gaan uitknijpen met dit soort geintjes.

5 aprile 2014

harde stoelen, weinig beenruimte

Wij zijn onlangs naar Cancun gevlogen met Arkefly. Dit vliegtuig is volgens ons niet geschikt voor lange afstanden. De stoelen zijn zeer oncomfortabel en er is weinig beenruimte. Er wordt maar 1 maaltijd geserveerd terwijl de vlucht 10 tot 14 uur duurt. Voor de rest moet je voor alles betalen inclusief entertainment. Jammer dat er qua rechtstreekse vluchten weinig tot geen alternatieven zijn want anders zouden we dat zeker overwegen.

31 marzo 2014

prijsverschil

Heb op de site een prijs aangeklikt voor een vakantie naar Tenerife ,tot mijn verbazing was de prijs op de kassabon hoger dan wat ik had aangeklikt. Ik had bij deze reis een zonkorting gekregen van 120 euro. Arke om uitleg gevraagd, maar zij kwamen met de uitleg dat de prijzen incidendeel konden afwijken, wat ik heb gecheckt, wat schetst mijn verbazing, vele reizen kwamen hoger uit. Ik dacht dat dit verboden was?
heb opnieuw gemaild ,kreeg het antwoord dat mijn reis toch uiteindelijk goedkoper was ,omdat ik korting had gekregen !!.Sigaar uit eigen doos.! 5 mails gestuurd maar steeds een ander antwoord en nog geen geld terug. Nooit meer Arke voor mij!

26 marzo 2014
Valutata 1 stelle su 5

Matig alternatief voor lijnvluchten.

Met Arkefly gevlogen naar Curacao. Heenvlucht viel mee. Het klopt dat je nagenoeg overal voor moet betalen. Tel dit op bij de prijs en het verschil met een lijnvlucht wordt steeds kleiner. We hadden een tosti besteld en kregen een lauwe en harde variant. Dit kostte mijn vriendin helaas een stukje van haar kroon. Op Curacao dus hele dag kwijt met tandarts zoeken, afspraak maken, vervoer regelen en tandartsbezoek zelf. Het was wel een prima tandarts (tandarts Bet). Terugvlucht was met een ander toestel. Hier was duidelijk wat mis met de airco. Veel mensen aan de zijkanten werden bestookt met een koude wind, je haren wapperden echt! Klagen bij de stewardessn hielp nauwelijks, men zette de verwarming iets hoger zodat je een warme bries over je heen kreeg. Helaas irriteert dat ook na verloop van tijd. Wellicht ook bij de bemanning want na verloop van tijd werd het toch weer kouder. Bij navraag bleek dat veel mensen op de plaatsen bij de ramen hier last van hadden. De mensen in het midden hadden geen last. Als COPD-patient die verkouden was was dit een beetje te veel voor mij. Enkele dagen goed ziek geweest en met koorts het bed moeten houden. Dank je wel Arkefly. Gaan in de toekomst toch met lijnvluchten reizen. Wel iets duurder maar het comfort daar is toch wel beter dan wat Arkefly te bieden heeft, inclusief hun inferieure extra's.

21 marzo 2014

Geweldig!

In de carnavalsvakantie (voorjaarsvakantie) naar Miami gevlogen. Economy geboekt was geweldig, misschien wel beetje krap maar wat wil je dan. Alleen je moet wel euros opzak hebben want je kan niet betalen met dollars is best logisch het licht er wel aan welk personeel je hebt aan boord. Lekker eten!

15 marzo 2014

Eerste keer... Afwachten?

Het is de eerste keer dat we bij ArkeFly hebben geboekt. Helaas omdat het via het Reisbureau niet te boeken was (heen vlucht viel in het zomerseizoen en terugvlucht in het TUI winterseizoen).

Op een of andere manier was het geslacht van mijn vriendin via het boekingssysteem veranderd in een mannetje... (kan een gebruikersfout zijn geweest). Na een telefoontje meteen prima opgelost :-) Nu afwachten of alles straks vlekkeloos verloopt in oktober 2014 ...

30 dicembre 2013

Perfekte service bij boeking

Eerste maal geboekt.. Duidelijke site ...zeer snelle bevestiging.
Ik had zelf een fout getypt in de gegevens van mijn vrouw. Na het sturen van een mail hierover kreeg ik binnen de 12 uur een nieuwe bevestiging met de juiste gegevens.
Chapeau!!! Voor de dienst na - service!!!
Geeft een goed vertrouwen voor het verloop van onze reis.
Thx

21 dicembre 2013

Voor het eerst geboekt

Dus een beetje spannend, nerveus, doe ik het wel goed? Gaat het allemaal wel goed? Eigenlijk heb ik liever iemand die het voor me doet... Gelukkig viel het allemaal reuze mee en heb de ticket naar mijn zoon en de zon geboekt voor 2 weken naar Bonaire. De tickets heb ik nog niet maar ik heb er vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen.

20 dicembre 2013

Top!

Vlucht naar Madeira was top! Vriendelijke mensen en goede snelle service. Vooral piloot ook klasse werk: landingsbaan van Funchal is niet zo groot, maar daar merkte je niks van bij het landen met Arkefly.
Verder prima zitcomfort en voldoende beenruimte.

25 novembre 2013

Beslist geen aanrader

Wat anderen al vertelden bleek helaas waarheid ondanks ons voorbehoud. Overal voor betalen. Entertainment zeer matig waar je dan ook nog voor moet betalen. Van de 5 speelfilms zijn er 3 vechtfilms. Mijn dochter vroeg om een bekertje water vanwege droge keel en al twee uur geen service. Werd niet geleverd, je moet dan een flesje water kopen. Dochter had geen euro's, wel nog Antilliaanse guldens. Mocht ze niet mee betalen. Een medepassagier heeft toen flesje water voor haar gekocht.
Dochter vloog naar haar zus die voor drie jaar op Curacao woont. Wij, haar ouders, vlogen in de herfstvakantie met KLM naar Curacao. Wat een verschil zeg!
Directie ARKEFLY, schaam jullie diep! Nooit meer met jullie. Leve KLM.

24 novembre 2013

Prima maatschappij

Wij zijn naar Turkije gevlogen. Het was een prima vlucht. De stewardessen waren goed en deden alles om de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken. Ze kwamen meerdere keren langs, zodat we regelmatig wat drinken en eten konden bestellen.

22 novembre 2013

Slecht

Vorige week voor de 2e keer met Arke een reis geboekt. Deze keer naar Bonaire, de vorige reis naar Brazilie. Beide vluchten hadden we Premium Comfort geboekt, op beide reizen waren al deze stoelen al vol en moesten we op een standaard plek zitten.

Verder, het wijzigen van je vlucht naar een andere datum kost je 75% van de reissom! Ook is het boeken van de reis via internet zo ingesteld dat je vrijwel niet in de gaten hebt dat je er aan vast zit.

17 novembre 2013
Valutata 2 stelle su 5

Geen mogelijkheid om vlucht bijv. voor meer dan 27 dagen te boeken.

Als je wilt overwinteren op Tenerife dan moet je terugvlucht binnen 27dagen liggen! ! Langer verblijf is niet mogelijk! Vreemd want zoveel vliegmaatschappijen bieden wel vluchten aan van enkele maanden. In het verleden hebben we al verschillende nare ervaringen met Arke Fly opgedaan, zoals eenzijdig allerlei voorwaarde wijzigen. Nee, Arke is voor ons niet meer bespreekbaar. Enige pluspunt is dat hun vertrektijden beter zijn dan andere maatschappijen en je niet zo erg vroeg op Schiphol hoeft te zijn.

20 settembre 2013
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più