Christian J. hjalp mig igennem på en rar, rolig og utroligt hjælpsom og oplysende måde! Min iphone 11 var død, og jeg skulle have opsat ny iphone og overført al min icloud (1,5 TB data) fra den gaml... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg fik support på min nye iPhone 17 pro. Det virkede rigtigt godt, med forståelse for de udfordringer en pensionist kan have, ved opsætning af en ny telefon. Jeg er udemærket godt klar over, det ka... Leggi di più
Jeg har fået hjælp to gange, fra nogle af de mest kompetente og hurtigttænkende eksperter jeg er stødt på. Med tålmodighed overfor Boomere… 😍Flere gange kunne jeg ikke følge med/forstå, og hver gang... Leggi di più
Man sidder i loop på deres hjemmeside og når man endelig kommer til en kontaktinformation kan man kun ringe, hvilket folk med angst ikke bare kan... Derudover tog det mindst 45 min at finde frem til d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Låst ude af NY iphone
Låst ude af NY iphone
Har haft iphone før i ca 8-10år, skiftede til android da jeg kunne få en gratis, nu har jeg købt og betalt en iphone, som jeg bliver nægtet adgang til fordi jeg ikke kan logge ind på mit apple ID grundet glemt kode "de skal bekræfte at det nu er mig" så jeg kan ikke bruge min nye telefon, før om 14 dage når det lige passer dem at jeg "må"... DEN ER KØBT OG BETALT... WHAT.... Jeg køber ALDRIG iphone igen..
Ringede til Apple support
Ringede til Apple support. Mit problem. iMac'en havde overtaget min kones identitet, når jeg skulle logge ind på diverse hjemmesider. Hurtigt kan man mærke at supporteren ikke er på hjemmebane. Men en Klovborg tager den tid en Klovborg tager. Bare resultatet er brugbart. Det var det tildels. nu ved jeg hvor jeg kan slå funktionen fra, men kan stadig ikke bruge min egen. OG halleluja, huske alle de passwords, Vorherre bevares.
Men supporteren roste i det mindste sig selv for at have løst problemet.
Apples support er I den grad blevet ringere med årene. Det hjælper hvis man kan komme igennem til senior adviserne - de kan stadigvæk, men man kan ikke forlange at blive viderestillet - SUK.
Extremely knowledgeable 5 star technician
I have technical problem with my phone, and I contact the apple support by chat. My case number is 1017 2066 5864, Jeannine is the technical staff who guide me through the process to fix my problem. She is full of patient, extremely polite, and extra ordinary helpful! I fix my problem within 15 mins and I am so happy to have a knowledgeable person like Jeannine on the other side of the line to help me! Jeannine is a 5 star technician! Supper!
Super service, fik forklaret læsningen på problemet tydeligt og roligt selvom jeg ikke er teknisk anlagt
Aldrig har jeg oplevet ringere…
Aldrig har jeg oplevet ringere “service”., jeg skal simpelt have fjernet “find my Ipad”., den første medarbejder er super sød og guider mig igennem. Den bliver afvist fordi iPadden er ombyttet og der skal en anden dokumentation med. Den for jeg og sender ind., ringer ind pg vil sikre mig det er modtaget. Ham der tager imod er uvidende og henviser hele tiden til jeg ringer er forkert sted hen., spilder LANG tid og til sidst undersøger han og siger der går op til 30 dage!! Den tidligere sagde vi kigger hurtigt på den. Idag modtager jeg så endnu en afvisning på at fjerne den., hvad er det for en service?
Jeg har bevist og forklaret hvem og hvor den er købt osv Den ligger til rep. og venter kun på i fjerner det. Skal jeg så ringe ind igen., vente sende ind og igen vente og igen blive afvist. :(
SÅ ringe service., jeres konsulenter burde vide hvad de laver og hvad de guider i…
Vil i være venlige at kontakte mig., så jeg kan få det fixet.
Det burde være lige til højrebenet og slet ikke SÅ besværligt.
Camilla
Tarvelig kommentar
Ham jeg snakkede med, lød ikke til at have styr på det jeg havde for hjælp til. I stedet for at stille mig videre til en anden der måske kunne hjælpe, eller sige hvem jeg ellers skulle ringe til, så fedtede han rundt på min telefon i 17 minutter uden han vidste hvad han egentlig skulle. Problemet blev ikke løst, men vi havde en stille og rolig samtal. Inden der bliver lagt på, siger han til mig “Så håber jeg ikke vi to kommer til at snakke sammen igen”. Tak for den kommentar? Nu har jeg da slet ikke lyst til at ringe derind igen.
Snyd med opladere og ledninger
Alle mine originale apple-opladere og ledninger stoppede med at virke på nøjagtig samme tid - jeg har 4 forskellige opladere og 3 forskellige ledninger....hvad f..... foregår der? Det er så åbenlyst planlagt fra Apples side af - det kan kun være bedre ved et hvilketsomhelst andet firma. Det burde være muligt at straffe nogen for den slags psykopatisk adfærd
Flexgate - offer
Apples Macbook Pro fra 2016-2018 har været ramt af Flexgate skandalen, som er en fejl i flexkablet der gør at displayet tændes. Det er dog kun enhederne fra 2016 som Apple fixer selvom de andre modeller er ramt af præcis det samme problem. Apple Support yder ingen hjælp overhovedet, og skal nu efter 4 år betale 6000 kr. for nyt display på en computer jeg for 4 år siden betale 11.500 kr. for - selvom det er en indbygget funktionsfejl hos de versioner af Macbook Pro.
Jeg fik løst mine problemer
Jeg fik løst mine problemer, af en stille og rolig, kompetent medarbejder - 1000 tak, nu kan jeg sove roligt
Jeg har brugt Apple support over de…
Jeg har brugt Apple support over de sidste par dage og jeg må sige de har en kanon service.
Jeg har fået super hjælp begge gange.
Der er absolut noget der kan læres fra deres service til andre service centre.
Tak for fantastisk service.
Useless
I'll give one star for a polite and kind supporter.
The rest - useless.
Har verdens mest forbrugerfjendske…
Har verdens mest forbrugerfjendske procedurer, når iPhonen bryder sammen og iCloud skal genskabes. Man skal undvære tlf i 20 dage. Apple support ringer ej heller når de selv booker tid.
Hej Apple support
Hej Apple suppprt.
Jeg ringede idag i formiddag og snakkede med en fyr som havde en god tålmodighed med mit problem og havde en løsning til at få min MacBook fra 2013 til at køre hurtigere og fiksede mine udfordringer. Tusind tak for god og prof hjælp.
Hacket appleid - Apple er ligeglad
Mit appleid, som min datter benytter, er blevet hacket og dermed kan vi ikke bruge mail, apps og musik købt med appleid'et. Apple vil ikke låse det op til trods for dokumentation på min identitet samt kvitteringer på enheder og køb. "Bid i det sure æble" fik jeg at vide!?!. Der ligger musik og apps for mange tusinde kroner på appleidet da min datter er autist, så det er ikke let at genskabe. Og de vil ikke overflytte data til et nyt appleid eller kompensere for tabt data. Er ufattelig skuffet og dårligt behandlet. Det er mig der er ofret og ikke den kriminelle, men de behandler dig som om du er.
After a long explanation of repeated…
After a long explanation of repeated hardware issues (shutdown and audio issues), including my experience with Apple Case Support, the rep created a new case number and listed the problem as "Physical damage to power cord." This cord sits on my desk in perfect condition.
Hvis du hader din Mac og dine filer så kontakt Apple support
I torsdags gik min Mac død. Jeg kontaktede Apple support for at få hjælp, efter en halv time kom jeg endelig igennem. Det første jeg spurgte om var om mine filer kunne redes, og svaret var nej. Supporter nr. 1 guidede mig ind på Disk Doctor for derefter at trykke på erase til harddisken. Min Mac var røget af nettet, derfor aftalte vi at jeg ringe op igen når jeg var kommet på.
Efter endnu en halv time telefonkø fik jeg supporter nr. 2 i røret, jeg fik forklaret ham hvor vi var nået til i processen hvorefter tlf. forbindelsen blev brudt. Efter endnu en halv time telefonkø fik jeg supporter nr. 3, der ikke evnede at komme videre i forløbet, hun ville lige ringe og tale med sin senior advisor og vende tilbage, jeg skulle bare hænge på, efter et stykke tid gik forbindelsen endnu engang og jeg måtte ringe op igen. Denne gang var beskeden at jeg skulle prøve ar ringe igen om et kvarter, det prøvede jeg men kom hverken igennem første eller anden gang.
Jeg kontaktede derefter mackaptajnen.dk, der nu har reddet alle mine filer og fået min Mac op at køre igen.
Så når din Mac går død og du vil redde dine filer så starter du IKKE med at ringe til Apple support, de gør bare tingene endnu værre.
Jeg ringede i dag til Apple support…
Jeg ringede i dag til Apple support omkring opdatering på min computer - den gav en fejlkode, som jeg desværre kunne finde på hjemmesiden.
Supporteren jeg i røret var meget venlig, kompetent, høflig og sjov. Han tog sig god tid til at lytte og forstod mit problem. Han hjalp mig og guidede mig til hvordan jeg fik den nyeste opdatering (og det skal siges at han tog mig alvorligt også selvom min MacBook er SYV år gammel! Mange virksomheder afviser at supporterer på så gammelt et elektronikprodukt) . Alt spiller som det skal nu og min MacBook er som ny igen.
Det er jo en joke!
“Bliv ringet op om 2 min.” Det er faktuelt korrekt, indenfor 2 min. Ringer en robot og siger at jeg skal vente. Efter 10 min kommer der en sød medarbejder der siger at jeg skal tale med en anden. Efter yderligere 13 min. Smider jeg røret på, det er jo en joke!
Min udfordring? At jeg gerne vil handle i app. store, men får besked om at skifte til DK store. Når jeg vil gøre det får jeg at vide at jeg skal annullere mit Apple Music abonnement.....!
Hold dig langt væk fra Apple
Påstår de hjælper en, men får absolut ingen hjælp derfra. Spørger man ind til hvordan man kan løse problemet, fylder de én med ligegyldigt snak, og ender i sidste ende med at spilde end tid. Har kun haft “fornøjelsen” af inkompetente medarbejdere. Aldrig mere Apple!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.