Ik had een retour gemeld en nu 11 dagen…
Ik had een retour gemeld en nu 11 dagen later nog geen reactie daarop of mijn mailtjes die ik daarover hebt verstuurd.
helaas las ik de slecht reviews pas later
helaas las ik de slecht reviews pas later
En ook ik ben gedupeerd door antisnurkmiddelen.nl.
Eigenlijk mijn eigen schuld. Ik had van te voren Trustpilot moeten checken voor de reviews. Dit bedrijf is eigenlijk nog geeneens 1 ster waard. Ze staan ook bekend als voordeligscheren.nl en bij KVK staan ze bekend als ‘ Beauty, Cosmetics & Trends e-commerce’. Het is een 1-mans bedrijf en werken vanuit een loods op de Schoenerweg 1 F P468 in Zwolle. Ik heb op 23 oktober een order gemaakt op antisnurkmiddelen.nl. Ik heb on 13:00 besteld en tot nu toe niets ontvangen. E-mails worden uiteraard niet beantwoord. Hun chatservice is zoals door anderen gemeld bij Trustpilot een AI met een zogenaamde ‘Laura’.
Ik heb inmiddels een e-mail gestuurd om mijn bestelling te annuleren en restitutie van mijn order bedrag. Ik neem aan dat ik ook op deze e-mail geen antwoord krijg. Ik geef ze nog 30 dagen, daarna zal ik ze weer e-mailen of schrijven. Helaas kan ik denk ik wel fluiten naar mijn geld. Het is een bedrag van €45,45 maar toch triest wel dat je voor zelfs voor zo’n bedrag wordt opgelicht!
Mijn advies uiteraard is; Absoluut niets bestellen bij antisnurkmiddelen.nl of voordeligscheren.nl.
Verkeerde artikel besteld. Zouden een nieuwe sturen . Nooit ontvangen en daarna reageren ze niet meer op mijn mailtjes. Telefonisch niet te bereiken.
Bestel hier niks !
Besteld,en volgens mij verkeerde ontvangen.Niet telefonisch te bereiken duurt dagen voordat je antwoord krijgt op mails.Artikel retour gestuurd al twee weken, geen geld gezien.Slecht ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben NOOIT meer bestellen daar!!!
Bestelling niet compleet. Ik mis een onderdeel van het product. Contact opgenomen, wordt niet op gereageerd.
2x retour aangevraagd, gezien ik het product nu niet kan gebruiken.
Ook ik (zoals andere klanten) krijg hier geen reactie op. Dus naar mijn geld kan ik fluiten
Zeer slechte service!
1ster voor de snelle levering
Prima en snelle levering enkelvalt het product tegen, en voldoet niet aan mijn verwachting. Om die reden retour aangevraagd maar hier komt geen reactie op. Jammer
Hello, I ordered top and bottom teeth trays, after opening the package there was some dirt inside - and imagine that you are supposed to use it in your mouth. Of course, after 2 minutes in boiling water the trays were finished and stiffened so that they do not even stick to your teeth, universal size and yet nothing happened. I paid less than 17€ with delivery and I guessed that it would be like this. So I do not recommend it to anyone, waste of money.
Antisnurkmiddelen neemt geen verantwoordelijkheid voor geleverde producten. De snurkbeugel doet niet wat het beloofd of op z'n minst beoogd te doen. Om snurken te verminderen is het ontwerp simpelweg niet toereikend. Het product functioneert dus niet. Het is een slecht ontwerp. Heb al diverse beugels gehad die wél werkten en ook eens een terug mogen sturen omdat deze bij mij niet werkte. Dat was niet bij Antisnurkmiddelen. Antisnurkmiddelen geeft namelijk niet thuis, er wordt een compensatie van 15% korting aangeboden met de vermelding dat er niet gegarandeerd wordt dat die beugel wel zou werken. Wat voor een zelfbenoemde specialist ben je dan? Welk vertrouwen heb je dan in de producten die je verkoopt. Zelfs bij Chinese shops heb je een betere garantie op slechte producten.
Al met al zeer teleurstellende ervaring.
We dachten dat de bestelling niet zou komen omdat er geen verzendbevestiging was gekomen, maar na 2 dagen werd het pakketje bezorgd en alles is naar wens!
Wel betaald geen levering. Meerdere malen contact gezocht maar geen enkele reactie. Niets bestellen en zeker niets betalen!!
Nog geen 1 ster waardig.
Als je contact zoekt krijg je AI "gesprek" waar je niks mee kunt.
Zit op bestelling te wachten maar er wordt niks geleverd. Wel betaald.
Je wordt belazerd !!!! Blijf weg bij dit bedrijf !!!!
Zo, inmiddels 2 dagen verder, hebben ze na dit bericht toch maar geleverd !
Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. De snurkbeugel die ik had besteld was al stuk toen hij geleverd werd (wat al iets zegt over de kwaliteit). De geboden oplossing: je mag voor eigen kosten het product retour sturen. Ik heb diverse keren gemaild, en krijg op geen enkele manier contact. Mijn advies: laat dit bedrijf links liggen, want je wordt opgelicht waar je bij staat. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt, zo slecht.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.