Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning... Leggi di più
Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più
Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più
Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Leggi di più
Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Verdens bedste træning!
Kan godt lide konceptet
Jeg bliver meget inspireret !!
Tydelige instruktioner och forklaringer!
Jeg er stor fan!
Personlig træner
Det er som at have en personlig træner. Rigtig gode forklaringer på øvelser
Super træning😊
Meget tilfreds med Anna Bogdanova træning, det er overskueligt, og meget effektivt😊
Anna's træning er simpelthen det bedste…
Anna's træning er simpelthen det bedste fund jeg har gjort mig. Det er krævende men ikke mere end man får gjort det. Jeg har aldrig trænet noget mere end 1 gang og så gad jeg ikke mere fordi, det var for hård til mig, men med Annas helt igennem fantastisk trænings metode har jeg nu trænet fast i 5 uger. Tak for dig Anna og dit mikro trænings programmer.
Gode folllow along videoer
Gode folllow along videoer. Nemme instruktioner.
Efter bare tre uger er jeg stærkere, slankere og bedre tilpas i min krop.
Ganske enkelt mageløst!
Jeg kan simpelthen ikke anbefale Annas tilgang nok! Jeg bliver ofte blæst bagover af den viden og den sammenhæng, hun præsenterer i sin viden, og dertil kommer max resultater for mig personligt.
I både 2021 og 2022 blev jeg stærkere end i mange år - i slutningen af 2022 skete der så et breakdown rent følelsesmæssigt fordi min mand blev alvorligt syg, men fra 1. januar er jeg i gang med stille og roligt at kunne bygge mig op igen. Det er mageløst. Intet mindre!
365+ med en daglig mail virker …
365+ med en daglig mail virker bare godt for mig. Det er overskueligt og nemt. Jeg har nu trænet det i 2,5 mdr og jeg begynder at kunne mærke en effekt.
Jeg har trænet Anna-træning i syv år og elsker det
Jeg har trænet Anna-træning i syv år og elsker:
• At være gået fra at være en med smerter og begrænsninger til en næsten uden smerter, med styrke og masser af muligheder
• Måden programmerne er bygget op.
• Det at man skal træne 10-20 min. dagligt
• Alle programmer er gennemtænkt
• Der er altid progression, selv med en lille indsats
• Der plads til at blive ramt af livet
• Jeg aldrig er bagud
• Jeg skal bare fortsætte der hvor jeg slap
• Jeg ikke skal overveje hvad jeg skal træne, men bare sætte næste træning på og følge den
• Jeg elsker bare, at jeg bliver stærkere og stærkere, selvom jeg er 56 år og ikke kunne ret meget for syv år siden.
Skønne programmer
Skønne programmer, der er nemme at tilgå og forstå! Såvel begynder som erfaren får fremgang i træningen :)
Annas programmer er så gode
Annas programmer er så gode! Totalt gennemarbejdet og gennemtænkt og de gør det nemt at træner hver dag.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har trænet med Annas programmer 'on and of' siden 2014. Jeg har trænet Skyhøj Forbrænding, Balder uden Buler, Baldebixen, Uimodståelig og En Stærk Sag.
Jeg har altid følt mig i virkelig kompetente hænder med virkelig kompetent vejledning. Anna er altid opdateret på nyeste viden indenfor træning og kost og programmerne er sammensat, så man får trænet hele kroppen og har en god progression.
Desuden har Anna mange programmer og øvelser til diverse smerteområder, der har bevirket, at jeg sparer mange penge på kiropraktor.
SUPER træning
Nem og lige til guidance på virkelig effektfuld træning - og så på bare 10-15 min dagligt!
Trygt at træne
Anna guider grundigt igennem hver øvelse, hvilket er trygt.
Selv små øvelser har en utrolig effekt.
Jeg har købt bogen Express opstrammer
Tak så har jeg modtaget bogen og den fine gave. Tak fordi du selv tog ansvar for at få sendt bogen😊
Jeg har købt bogen Express opstrammer, med et træningsforløb. Linkene har jeg modtaget, men bogen er aldrig kommet, selvom jeg har rykket for den. Pengene er trukket. For mig var bogen faktisk det mest interessante.

Risposta di Anna Bogdanova
Gode og effektive træningsmetoder
Gode og effektive træningsmetoder, som er holdbare og gør en drøn glad og stærk. Man har overskud til en masse efter træning og er generelt efterladt med gode fornemmelser i kroppen og ro.
Fremragende ☺️👍
Super effektivt program på kort tid
Super godt program der efter et par uger allerede har flyttet en masse - tak 👌