Anna Lea

Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf is een dropshipper van AliExpress, Temu e.d. Ook ik te enthousiast besteld, en daarna de reviews gelezen.... Gelukkig een aankoop gedaan via Paypal dus wordt mijn aankoop vergoed. Na 6 we... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Crocs besteld van 34,95 en het zijn neppe op het plaatje staat ipv crocs /sport en super gladde zool en de maat klopt niet 39 (mijn zus heeft 37 en nog te klein ) op de mail wordt weinig gereageerd ,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

This company is mostly fraudeland..purchased items..shoes came wrong size..returned took 2 month to get a voucher.instead of refund.afyer i purchased a hoddie and came a packaged with 2 trekking numb... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Gouden gympen ivm themafeest besteld. Kwamen ipv toegezegde uiterlijk 1 week na 2 weken aan. Niet meer kunnen gebruiken voor themafeest. Track and tracé gaf aan dat schoenen eerst uit Mil... Leggi di più

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Op 29 nov

Op 29 nov. Traingspak “trendy Jasper” (aanbieding van 85,- voor 49,- euro) in de maat L besteld en op 15 december (vanuit Italië via DHL) ontvangen.
Op de verkoopsite staat met model met een robuuste kwaliteit afgebeeld.
Van het ontvangen set valt de maat te klein uit; verder is de stof van een zeer slappe en dunne kwaliteit.
Het nog is nog geen 10 euro waard!
Ik voel mij opgelicht!
Telefoon wordt niet opgenomen.
HOH Almere.

23 dicembre 2023

Sloffen besteld maat 45 tot 47

Sloffen besteld maat 45 tot 47. Ontvangen, en zien op zich goed uit. Echter veel te klein, gemaakt voor Chinese voetjes. Europese maat is krap aan 44. Terugsturen naar China volgens de kleine lettertjes is geen optie. Beter eerst recenties lezen alvorens te bestellen. Mooie site, geen service!

Valutata 1 stelle su 5

Goedkope troep en terugsturen lastig geen geld ontvangen

Mooie sandalen op de foto. Goedkope troep ontvangen. Toen ik ze wilde terug sturen werd er keer op keer afgeraden dat te doen. Ik kon ze steeds goedkoper houden. Uiteindelijk maar akkoord gegaan met sandalen houden en 50% van het geld terug krijgen om er een keer vanaf te zijn. Maar nog steeds geen geld ontvangen. Telkens een nieuwe smoes. Problemen met betalingssysteem etc. Nooit hier iets kopen dus!

oplichters

zeer slechte kwaliteit voor het geleverde product.
oplichters het adres is vermoedelijk van een ander bedrijf. misschien is het handig om daar eens de boel te gaan verbouwen als het een medewerker is van dat bedrijf.Is er iemand die kan achterhalen wie de eigenaar is van Anna-lea.

20 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jammer maar ik ben er ook ingetrapt

Jammer maar ik ben er ook ingetrapt. Ik dacht dat ik goed gechecked had of het een nedelands bedrijf was...dus niet. Oplichters die via Ali oid bestellen. Trui van zeer slechte kwaliteit: ik dacht een mohair trui te bestellen.

Valutata 2 stelle su 5

Goedkope rommel uit China

Spullen worden rechtstreeks uit China opgestuurd. Wel ontvangen, dat dan weer wel (in tegenstelling tot wat ik in reviews van veel gedupeerden lees)
Op de site stond ‘orthopedische sloffen’, maar het is echt goedkope rommel. Ze lijken wel van karton. Niet intrappen!

21 dicembre 2023

Hoor niets

Hoor niets , Krijg niets. 85 euro !
Daarna krijg je DIRECT veel mails met aanbiedingen. Gigantisch opdringerig en dus verdacht, in de hoop dat je nog gauw meer besteld voordat je in de gaten krijgt dat iets niet klopt en dat is dan dat bedrijf.
Blijf er weg !!!!!!! Ik hoop dat ze er vuurwerk voor kopen gaan die 85 euro in ieder geval nog in rook op.

21 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vorige week een outfit voor mijn…

Vorige week een outfit voor mijn dochter besteld als kerstcadeau, hun telefoonnummer werkt niet en de mails worden beantwoord met een standaard bericht, wat erg dit, en nu
Ik ga aangifte doen als ik vandaag mijn geld niet terug heb!!!

18 dicembre 2023

OPLICHTERS.

OPLICHTERS.

Ben al lang bezig met deze zaak.
Wij dachten beschermt te zijn omdat we de betaling via KLARNA hebben gedaan, maar ook KLARNA laat je barsten.
We kregen van deze oplichters Chinese troep geleverd ,maar op de webshop laten ze foto’s zien van merkartikelen.
KLARNA doet inmiddels geen zaken meer met deze criminelen, maar we moeten WEL betalen.zeer teleurstellend.
Ik ga officieel aangifte doen van deze oplichting, want reageren doen ze niet bij deze webshop.
Wij hebben besteld bij Novawinkel,maar intussen heet het al Anna-Lea.

TRAP ER NIET IN!!

Ter info :

Ik heb zoals geschreven in mijn review aangifte gedaan bij de politie ( online)
Hierop hebben ze de bestelling geannuleerd en hoef ik niet meer te betalen.
Klarna heeft ons slecht geholpen in deze vervelende zaak.
We hebben het zelf moeten uitzoeken.
Dus ook Klarna valt bij ons af.

Dank aan de politie, dat wel👍🏼

10 luglio 2023

Oplichters

Oplichters.
In augustus iets besteld. Ontving totaal iets anders. Teruggestuurd en hier ook nog geld voor betaald. Vervolgens blijft het geretourneerde pakket blijkbaar hangen bij inklaringen in China. De ontvanger moet hiervoor betalen, maar doet dat niet. Inmiddels heb ik wel én retourkosten én de bestelling betaald.
Het is dat je één ster moet aanklikken, maar die ene ster zijn ze niet eens waard.

19 dicembre 2023

This site is a con

This site is a con. Only taking your money goes without a hitch. They make it impossible to return a garment (the trousers I ordered were not only bad quality but also much too small), and the parcel did not include the second item ordered, a pair of boots. Repeated requests for help are not dealt with (apart from unhelpful messages insisting help will come ...) I feel stupid for not reading the reviews before wasting money. Lesson learnt!

17 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

Had grote twijfels maar.....

Ik had de bestelling geplaatst en begon mij nogal zorgen te maken na het lezen van alle klachten over Annalea.
Bestelling op 5 december gedaan en op 15 december zijn mijn schoenen binnen gekomen.
Ze zitten prima en zien er netjes uit.
Ik heb me erg druk gemaakt maar het is me heel erg meegevallen.
Jammer dat ik geen foto van de schoenen kan toevoegen.

15 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Klant verwacht een retour label

Beste medewerkers van Annalea, ik heb een paar artikelen bij u winkel besteld en kwam nadat de artikelen geleverd waren erachter dat de maten kleiner uitvallen. Op 8 en 9 december heb ik geprobeerd te bellen
naar het telegoonnummer dat op de site staat van Annalea helaas het klopt niet. Ik heb Op 12 december een verzoek ingediend om de artikelen te retourneren. Op de site staat wat je moet doen en naar welke emailadres je de aanvraag moet sturen ( info@ Annalea.nl) dat heb ik gedaan maar ik heb nog geen retourlabel ontvangen. Ik heb op 13 december weer een mail gestuurd maar helaas vandaag nog geen reactie gekregen. Op uw site geeft u aan na 24 uur krijgt iedere klant een reactie van Annalea. Kan ik alsjeblieft een retourlabel krijgen om de artikelen terug te sturen naar. Bedankt
Zie hieronder mail met details

Beste medewerker van Annalea, ik heb schoenen bij uw bedrijf gekocht maar helaas vallen de schoenen te klein voor wie ze bestemd waren. Daarom vraag ik een retour label aan om ze terug te sturen. Alvast bedankt.

Bestelnummer #Annalea-57928
Rede retourneren
Alle vier de schoenen vallen klein.
naam
Cynthia Kensmil
Adres
Kleefkruidstraat 17
1104HX Amsterdam
Nederland

Dear Annalea employee, I bought shoes from your company, but unfortunately the shoes are too small for the person they were intended for.
That's why I'm requesting a return label to send them back. Thank you in advance.

Order number
#Annalea-57928
Return reason
All four shoes run small.
name
Cynthia Kensmil
Address
Kleefkruidstraat 17
1104HX Amsterdam
The Netherlands

Geachte medewerkers van Annalea
Zou graag willen weten hoe het zit met retour label. Dit is de derde keer dat ik vraag voor een retour label. Ik begrijp is niets van. Op de site staat dat je bepaalde gegeven moet melden en dan naar het mailadres sturen. Daarna is er geen reactie van u kant.

Valutata 5 stelle su 5

Eerst besteld,toen de reviews…

Eerst besteld,toen de reviews gelezen.Daar schrok ik wel van.Heb het bedrijf een mailtje gestuurd omdat de levering van de bestelde schoenen toch wat langer duurde.Kreeg een keurig mailtje terug.Gister zijn de schoenen bij mij afgeleverd.Goede kleur en maat.Ze zitten goed,ben er blij mee.

Oplichters!

Oplichters!! Zeer lange wachttijd! Wordt zonder papier of informatie afgeleverd. Ondertussen poeslief over de mail.
Als je pakket terugstuurt voor retour, accepteren ze het niet. En krijg je het weer bij jezelf thuis bezorgd! Ruiling niet mogelijk!
Wat een achterbaks gedoe!

Trap er niet in!!

Bestelling na twee weken ontvangen. De schoenen zijn echt veel te klein. Blijkt dat de verzendkosten voor retour (naar Azie) voor mijzelf zijn. Ik heb 52 Euro betaald voor schoenen die ik dus niet terug kan sturen. Baal er enorm van dat ik erin gestonken ben en dat dit kennelijk ook allemaal mag in Nederland. NIET DOEN!!!

Oplichters pur sang

Mijn dochter stuurde linkje om bij Anna-lea pantoffels te bestellen voor Kerst. Ik nam aan dat zij check had gedaan op betrouwbaarheid. Niet dus. Wat een ongelofelijk stelletje oplichters. Geen levering, geen reactie op mails, niets. Op Trustpilot las ik de dramatische ervaringen met deze internet-crimineel, helaas te laat. Laat dit een waarschuwing zijn voor achteloze internetkopers. Niet doen, je bent het geld kwijt...

12 dicembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più