Rejsen “Fortryllende Balkan” med TSS var virkelig fortryllende. Bussen kørte os gennem grønne dale med kornmarker og mellem høje bjerge med sne på toppen. Vi var gennem 4 lande - og hvert land var en... Leggi di più

Ringede til Provas Haderslev, som svarede omgående mit spørg smal var til faktura og årsafregning. Talte med en medarbejder (Kamilla) som var meget dygtig til at rådgive og vejlede, så mit problem... Leggi di più

Wasabi sushi og Bogø Sandwich i Støvring. Der sælges sandwich med MEGET sparsomt indhold udover agurk og tomat. Føler mig meget snydt over manglende “hjemmelavet” tunsalat og røget laks. Henter ikke m... Leggi di più

Jeg har været på Birkerød apotek med et knæ bind det kan ikke byttes fordi det ikke plumberet. Men så kan man jo ikke prøve det , det var dem selv der målte mit knæ, men det var for lille, er 300kr fa... Leggi di più

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Buske århus FUP

Har bestilt og betalt en katte lampe fra firmaet buske århus og intet modtaget har skrevet og rykket uden svar såå fup og svindel

11 agosto 2025

Jeg bestilte pizza til min familie og…

Jeg bestilte pizza til min familie og spurgte helt almindeligt, om buddet havde chili og hvidløg med. Han svarede nej, og jeg nævnte, at en af de andre medarbejdere tidligere havde sagt, at det altid var i bilen.

Pludselig bliver han aggressiv og svarer provokerende. Da jeg siger “jaja, det er fint”, svarer han med truslen:
“Bare vent og se hvad der sker i nat, din bums.”

Min steddatter kommer til døren, og så skifter han fuldstændig attitude og siger pludselig “ikke noget, god aften.”

Jeg ringer til restauranten for at gøre opmærksom på det - og det viser sig, at det er ejerens familie. I stedet for at undskylde eller tage ansvar, bliver jeg mødt af ligegyldighed og endnu en provokerende attitude.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er dybt uprofessionelt at true kunder - især i deres eget hjem - og jeg føler mig stadig rystet over episoden.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at bestille herfra.

11 luglio 2025

Bundefanget

Jeg har lige talt med en sælger fra Eesy Nuuday om et telefon abonnement.
Jeg gjorde hele tiden opmærksom på at jeg skulle have tid til at tænke mig om og derfor ikke ville sige ja nu. Til min store overraskelse har jeg nu set at han har opsagt mit nuværende abonnement og bet om at få flyttet mit tlf nr
Jeg føler mig bundefanget og kan ikke komme i kontakt med Eesy.
Pas på
Jeg er i dag blevet kontaktet af Eesy og de har annulleret aftalen 😄

26 giugno 2025

Hotel Deville Gilleleje

Min kone og jeg var på spaophold på Hotel Deville i Gilleleje. Da vi går ned af trappen efter at have været oppe i deres udendørs pool var trappen våd og mine ben forsvandt ganske enkelt under mig og jeg røg ned i min kone som faldt bagover og slog ryggen. Efter 3 uger med smerter efter faldet skriver jeg denne advarsel til andre, da trappen ikke har noget skridunderlag, og selvom jeg har skrevet en mail til hotellet har jeg ikke fået nogen tilbagemelding, så det tyder på at de ignorerer ulykken.
Med venlig hilsen
Torbjørn Thuris

25 maggio 2025

Jeg vil aldrig gå og handler igen i bilka

Jeg vil aldrig gå og handler igen hos bilka hillerød eller bilka i almindelighed.
Meget ubehagelig og uhøflig kasse ekspedient som var i gang med oplæring en ny en.
Det er lige gyldigt hvem har ret, men tingene kan gøres på en venlig måde. Jeg købte mere end jeg kom for at købe, det vil hun ikke lade mig lån den indkøbskurv på hjul.
Hun opført sig lige som hun var medejer af bilka. Hvis man har lidt respekt for sig selv og ikke vil behandles som et lille barn, så skal man holde sig langt væk.
Sådan en ekspedient som skrammer kunderne væk, vil jeg ikke beholde i lang tid !

31 maggio 2025

O stjerner til Atelier Aarhus

O stjerner til Atelier Aarhus. En rigtig dårlig hjemmeside, der ‘snyder’ folk til at bestille en ekstra vare. Det blev opdaget med det samme, hvorfor jeg kontaktede firmaet PRONTO. Min bestilling blev sendt til en adresse, hvor jeg ikke har boet i tre år. Det lykkedes også firmaet at hæve penge fra min konto X 2 uden jeg havde oplyst bank- eller kortnummer. Jeg måtte kontakte firmaet skriftligt fem gange, inden firmaet reagerede. Jeg blev tilbudt max. 15% i rabat, hvis jeg ikke returnerede mine varer. Jeg kan ABSOLUT IKKE anbefale dette firma, som sælger billige kinesiske varer, som kun ser godt ud i reklamer 😡

9 maggio 2025

Postnord-arrogance

Var blevet hjemme for at modtage pakke fra PostNord. Postbudet ringede på og gik åbenbart med det samme igen inden for det første minut - for jeg så kun bagenden af den bortkørende bil, da jeg kom til døren! Kan godt forstå deres manglende succes, da dette ikke er første gang, jeg er ude for dette!!!!!!

27 maggio 2025

Jeg har købt en Grundig ovn ovn april…

Jeg har købt en Grundig ovn ovn april 2024 den var ok fik nogle stege lavet i den, ind til nu så skriver de bare at jeg bruger oven forkert , hold jer langt væk fra det produkt. De bruger service syd i Odense der er her der siger man ikke må stege midt i oven , som jeg altid gør ,jeg stod så bare med en regning på 995 kr og ugifter til en ny ovn Hanne pedersen

21 maggio 2025

Varen levede ikke op til mine forventninger.

Jeg havde i min videste fantasi ikke forestillet mig at varerne kom fra Kina.
To bluser i tyk bomuld og ingen mærker med vaskeanvisning.på billedet så det ud som en lækker kvalitet, men det var det bestemt ikke.
Falkenberg Fashion.dk og leveret med Post nord så tror man jo at det er en dansk virksomhed med lækkert tøj.
Det et det værste møg jeg nogensinde har købt på nettet.

15 maggio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito