Ringede til Provas Haderslev, som svarede omgående mit spørg smal var til faktura og årsafregning. Talte med en medarbejder (Kamilla) som var meget dygtig til at rådgive og vejlede, så mit problem... Leggi di più

Wasabi sushi og Bogø Sandwich i Støvring. Der sælges sandwich med MEGET sparsomt indhold udover agurk og tomat. Føler mig meget snydt over manglende “hjemmelavet” tunsalat og røget laks. Henter ikke m... Leggi di più

Jeg har været på Birkerød apotek med et knæ bind det kan ikke byttes fordi det ikke plumberet. Men så kan man jo ikke prøve det , det var dem selv der målte mit knæ, men det var for lille, er 300kr fa... Leggi di più

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Wasabi sushi og Bogø Sandwich i…

Wasabi sushi og Bogø Sandwich i Støvring. Der sælges sandwich med MEGET sparsomt indhold udover agurk og tomat. Føler mig meget snydt over manglende “hjemmelavet” tunsalat og røget laks. Henter ikke mad der mere.

5 maggio 2026

Rejsen “Fortryllende Balkan” med TSS…

Rejsen “Fortryllende Balkan” med TSS var virkelig fortryllende. Bussen kørte os gennem grønne dale med kornmarker og mellem høje bjerge med sne på toppen. Vi var gennem 4 lande - og hvert land var en oplevelse for sig. Undervejs så vi en masse spændende steder og vores guide orienterede os på en indlevende måde.
Chaufføren kørte sikkert og var altid meget hjælpsom med bagagen.De fleste hoteller var gode og på de fleste var maden det også. En spændende rejse som stærkt kan anbefales.

7 aprile 2026

Ringede til Provas Haderslev

Ringede til Provas Haderslev, som svarede omgående
mit spørg smal var til faktura og årsafregning.
Talte med en medarbejder (Kamilla) som var meget dygtig til at rådgive og vejlede, så mit problem blev løst med hendes hjælp til 5 stjerner +++++
Mvh Preben Ravn
En glad kunde

4 maggio 2026

Klinik Iza i Karlslunde

Mine bedste anbefalinger til Klinik Iza , Lopholmen 20 , 2690 Karlslunde .

Jeg har været meget generet af smerter og nedsat kraft og følsomhed i mine hænder/fingre .
Over et 14 dages forløb hos klinik Iza med massage og laserterapi kan jeg mærke en stor forskel .
Smerterne er væk og kræfterne i mine hænder er markant bedre .
Stor ros til Iza for hendes høje faglighed og engagement .

21 aprile 2026

Det skal åbenbart være svært at få en garanti

Kære Grundig Nordik / Blomberg
Jeg købte en Blomberg vaskemaskine den 08.04.26. Den vasker sikkert udmærket.
Min forrige Blomberg holdt i næsten 8 år.
Men for at få den udvidede garanti på bl.a. motoren, skal jeg angive serie og registreringsnummer på den ny indkøbte vaskemaskine.
Det blev oplyst på garantibeviset at disse fandtes på et lille skilt, der ses når man åbner lågen.
Det er ikke så let som det lyder når man er 84 år, invalid og ikke har en kodelæser eller mobiltelefon.
Man får indtrykket at det skal være så besværligt som muligt at skaffe disse to numre for at få garantien.
Måske tvivler Blomberg selv på om deres vaskemaskiner kan holde ti år, hvilket vil koste dem mange penge, hvis mange ansøger om garantien.
Det lader sig kun gøre hvis man kan kravle rundt på vaskerumsgulvet og aflæse et produktions og serie numre på 10 cifre på et meget skilt, der sidder på bagsiden af lågen.
Serienummeret ligeledes på 10 cifre stod tilsyneladende skjult bag en QR—kode, der krævede en kodelæser eller mobiltelefon at læse.
Jeg måtte have hjælp af min datter der fotografere QR koden med sin mobiltelefon, men den kunne ikke åbnes.
Hun henvendte sig herefter til butikken hvor vaskemaskinen var købt og bad dem om at skaffe det manglende serienummer.
Ekspedienten i butikken fik alle de oplysninger han efterspurgte og lovede at skaffe 10 års garantibeviset.
Der gik nogle dage hvor butikken åbenbart ringede til mig, men som jeg ikke kan høre uden mine høreapparater.
Det viste sig at der var endnu et skilt på selve vaskemaskinen, hvor serienummeret stod, så nu afventer jeg bare mit 10 års garantibevis.
Kære Grundig / Blomberg og hvidevarer butikken.
Hvorfor skal det være så kompliceret og besværligt at få en 10 års udvidet garanti på motoren, hvis man producerer et ordentligt produkt.
De to numre kunne være angivet på fakturaen eller stået på det samme skilt.
Måske er der noget jeg eller fabrikanten har overset, der ikke fremmer kundetilfredsheden og salget af nye Blomberg vaskemaskiner og jeg havde sparet tid, kræfter og bekymringer, da det ikke er let at være 84 år og købe en ny vaskemaskine, der forhåbentlig holder flere år end mig.
Jeg fik mit garantibevis 17.04.2026

9 aprile 2026

“Levende hund” fra Cirkel.dk

Jeg har modtaget en hund fra Cirkel.dk der skulle kunne gø, hoppe og “sitte”.
Den var lille bitte, meget lille og så dårligt udført at selvom der var 30 dages returret ville jeg ville jeg ikke ulejlige mig selv med at returnerer den.
Prisen var kr. 199 + fragt med DAO.
Venlig hilsen
Erik Persson.

11 marzo 2026

Svindel firma

Kontaktede AVA beautey med henblik på at købe en vibrationstræner. De oprettede mig som kunde og trak pengene så hurtig, at jeg opfattelsen af at den var afsendt.
MEN det vsr den ikke. Har mailet med AVA beauty at jeg hat fortrut købet. Fik den besked at jeg skulle bruge deres returningsside udskrive en label til dao, problemet var bare jeg IKKE havde en vare at returnere.
Nu venter jeg på mine penge og der går nok lang tid før jeg går dem.
Det var første, sidste og eneste gang jeg handler ved AVA Beauty.
Så handel ikke med denne web shop

23 febbraio 2026

Saltindhold i Tasty Food Glace

Pas på - Pas på ; Vær opmærksom på saltindholdet i Tasty Food's små 60-grams-glace-poser ! Saltindholdet ligger typisk på mlm 12-14% - Ja du læste rigtigt.
Fiske Glace 13% salt - det var jeg ikke opmærksom på, og det var rigtigt svært, at redde inden gæsterne skulle spise fisken.
Gå uden om produktet, eller vær MEGET forsigtig med det - så meget salt er næsten umuligt, at neutralisere ...

14 febbraio 2026

Next mobility i Slagelse

Next mobility i Slagelse. Kommer forbi. Redegør for problemet. En Skoda Fabia Combi. Har fået nødlappet højre forhjul
Vi taler om serviceabonnement og de regler der er for det, hvilket jeg er fuldt ud indforstået med. Vi taler om en mulig bestilling af et nyt dæk. Er det sådan, at der skal betales på forhånd ? Vælges denne løsning går min konto i minus. Vi aftaler at se tiden an.
En bemærkning fra med arbejderen som servicerer mig. Hvor lang tid er du kommet her ? Hvad kommer det sagen ved ?
Her kan jeg oplyse,at jeg er kommet hos Wolks Wagen længe før der var tænkt på ham. Den form for humor eller arrogance passer ikke rigtig til de værdier, som jeg står for.

10 febbraio 2026

Norlys mobil

Norlys mobil
De har deres egne regler dårlig dækning og service. og hæver lige ekstra når du opsiger, det er jo altid nemt så at skylde skylden på ens nye mobilselselskab.
Hold jer langt væk fra Norlys

2 febbraio 2026

RealMæglerne Gurli Hansen

RealMæglerne Gurli Hansen, Rønne fortjener alle de stjerner der findes, for den fantastiske indsats i forbindelse med salget af mit hus i Snogebæk. Jeg har følt mig guidet, vejledt og holdt i hånden hele vejen, på en yderst professionel måde. Gurli og Marianne har været fantastiske og altid stået klar til at hjælpe når behovet var der.
Tusind tak kan ikke siges nok gange.
De varmeste anbefalinger.

29 gennaio 2026

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito