Aflyst første besøg, ladestander pga sygdom. Men ellers super info ift besøg mm. Drillede meget med ulovlig installation, manglende jord på eksisterende anlæg. Derefter"følespænding" på ny relæ, p... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi skulle have foretaget en ændring i eltavlen i forbindelse med udskiftning af elmåler. De kom til aftalt tid. Der blev kort forklaret hvad der skulle ændres. Efter endt arbejde fik jeg vist hvad... Leggi di più
Jeg skulle have tilsluttet en ovn med en ny stikkontakt. Jeg ringe en formiddag, og blev lovet, at det ville blive ordnet næste dag. Rigtig fint. Så over middag ringer en af jeres elektriker, at han k... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi udfører alle former for el-installationer, uanset om det er en lampe, der skal hænges op eller om det er et større arbejde. Vi stiller altid med det fornødne mandskab af højt kvalificerede elektriker.
Informazioni di contatto
Hedelundvej 10, 5270, Odense, Danimarca
- 70220804
- info@an-el.dk
- an-el.dk
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kan anbefales …
Arbejde hurtigt udført pænt og ordentligt. Ankom til aftalt tid . Alt virker som det skal
Lidt langsom i optrækket vedr tilbud
Lidt langsom i optrækket vedr tilbud, men da først det var på plads gik det hurtigt med godt og veludført arbejde
Fik opsat ladeboks til elbil
Fik opsat ladeboks til elbil. Forberedelserne var gode pga. velfungerende digital kommunikationsflade.
Selve opgaveløsningen forløb også godt. Montøren var behagelig og kompetent, og resultatet er som ønsket.
Eneste forbedringspotentiale er tiden: montøren skulle komme kl. 11+/-2 timer. Dvs. jeg skulle være hjemme og klar fra kl. 9, og han ankom lidt efter 12.30.
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse
Det hele blev gjort færdig
samme dag, selvom der
var nogle problemer
En stor cardeu til Montøren
Mvh Allan
Dygtig medarbejder
Urimelig opkrævning af udført arbejde
I forbindelse med installationen af ladeboks, kræver ekstra betaling for at trække kabel over loft, begrundelse for det er en besværligt føringsvej, jeg hjælper elektrikeren/ lærling med at trække kablet 3 meter på loft fra tavlen og ned til ladeboks, hvor er lige det besværlige i det ???? + det bliver ikke testet på installation???

Risposta di Anderup Ntech
Pænt arbejde med min ladeløsning
Pænt arbejde med min ladeløsning. God opførsel af 2 unge håndværkere. Hilsen fra Jørgen på Bekkasinvej 2.
Ikke tilfreds
Da firmaet ikke ville give en skriftlig garanti for, at et tredje forsøg på at ordne en almindelig korrespondanceafbryder ville være gratis, valgte jeg at stoppe samarbejdet samt ikke at indlede en klagesag over små 1000 kr..
Jeg betalte ligeledes regning nr. 2 og kontaktede et andet firma i stedet , som hurtigt kom og ordnede problemet i 1. forsøg. Det har nu virket i nogle uger.
Grunden til at jeg ikke giver 1 stjerne er, at vi fik lavet andet arbejde ved første besøg, som dog virker.
Nogle rigtig kvalificerede
Nogle rigtig kvalificerede, rare gutter med en virkelig tilfredsstillende installation. En god oplevelse selvom vi måtte tidlig op :-). Stor ros til udførelsen.
Flinke mennesker og nemt at melde sig til når man skal have ladestander
Rigtig god service og dygtig…
Rigtig god service og dygtig elektriker.
Meget høflig og venlig elektriker som fik tilsluttet lyset i vores kælderrum samt vores spejl med lys på badeværelset.
Varm anbefaling herfra 🤩🤩🤩
Venlig og hjælpsom medarbejder
Her er du i trygge hænder
Hele forløbet af min hasteopgave fungerede superfint. Der blev taget selvstændigt hånd om opgaven fra Anderup Ntech med det samme og jeg kunne trygt overlade ansvaret til dem.
Stor ros igen
Jeg begriber præcis nul komma nul om el, og er derfor nødt til at bede om hjælp. Jeg har tidligere haft glæde af ekspertisen fra Anderup Ntech, og bad derfor om den igen. Det er nemt at beskrive sin opgave i beskedsystemet på hjemmesiden, og der bliver altid svaret meget hurtigt, både med estimeret tidsforbrug og omkostning. To dage efter første forespørgsel stod der en ung Mikkel kl. 7 om morgenen med sin pandelygte, og efter en halv time virkede alting perfekt. Igen; det er så dejligt, at man tages seriøst med sine småtterier! Tak for hjælpen!
fint arbejde og god hjælp
Stor ros til jeres medarbejder
Stor ros til jeres medarbejder - Mohammad W. Dahoud. Han var meget kundevenlig og godt oplysende - han var yderst faglig kompetent. Altså 5 stjerner til ham.
Overholdt tiden og fik det hele til at…
Overholdt tiden og fik det hele til at virke af jeres dygtige medarbejder,
Rigtig god service.
Hurtigt Service på en søndag
Hurtigt Service på en søndag , da mit strøm i hoved kabel ind i huset røg , under 3 timer så stod de på min adresse med 2 flinke medarbejdere,og trak et midlertidigt hoved kabel over vejen til min eltavle kan varmt anbefale dem til andre
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.